Perhe-elämä 18.8.2015
TEKSTI Meriannen

Henkilökohtainen Kampanja: Sheltti Perheeseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Suomireissustamme on niin paljon asiaa, että ajattelin ihan parhaimmaksi tavaksi purkaa postaussumaa kirjoittamalla postauksia inspiraation mukaan – eikä loogisesti aikajärjestyksessä. Näin tämä on ainakin mukavampaa minulle!

Eräänä päivänä matkallamme shoppailureissulle Kuopioon pysähdyimme perheelleni yllätyksenä shelttikennelillä. Henkilökohtaisesti olen toivonut koiraa perheenjäseneksemme pitkään, ja olemmekin Danin kanssa keskustelleet paljon koiraroduista. Minä haluaisin shetlanninlammaskoiran, sen pienen koon, aktiivisuuden ja fiksuuden vuoksi, kun taas mieheni haluaisi ison ”miehen koiran”. Kuten valkoisen paimenkoiran, jollainen ystävältämme löytyy.

Luonnollisesti koiran hankinta ei vielä ole ajankohtaista, mutta tartuin välittömästi tilaisuuteen esitellä lempikoirarotuani perheelleni. Kiitokset tästä Helskon-kennelille!

helskonkampanja

10 soopelia shetlanninlammaskoiraa juoksenteli ympärillämme ja jopa uusien ihmisten keskellä ujosteleva Ruby innostui silittelemään karvaturreja. Danin pieni nyreys katosi melko lailla välittömästi, kun ensimmäinen kaveri ilmestyi hänen eteensä rapsuteltavaksi.

helskonmina

Ruby rakastui paikkaan ja koiriin niin paljon, että jokaisena seuraavana päivänä hän kysäisi, josko voitaisiin mennä rapsuttelemaan koiria uudestaan. Hän myös pontevasti isälleen ilmoitti, että meidän pitää ottaa shetlanninlammaskoira.

Minusta myös tuntuu, että Dan lämpeni ajatukselle shetlanninlammaskoirasta. Hän nimittäin noilta kasvattajilta kysäisi, jos me olisimme voineet saada matkaamme mukaan välittömästi tuon pienen tyttösen, jota hän ja minä kuvissa rapsutteli.

Ehkä siis, kun aika on oikea (ei vauvaa kasvamassa masussa ja sitä rataa), niin meille voisi kuin voisikin ilmestyä shetlanninlammaskoiran pentu!


I may have had a little personal campaign to get my family love my favourite breed of dogs that is shetland sheepdog. While in Finland we had a chance to pop by to our local shetland sheepdog breeder to go and get to know the dogs, so obviously I jumped at that idea! My family had no idea about it all, so it was a nice surprise on our way to Kuopio to stop by Helskon – breeder to see the dogs. Ruby fell in love with that place that much that she kept asking every following day if we could go and see the dogs again. She told her Dad that we need to get a sheltie for us too, which I was happy about – and I think Dan warmed up to an idea to have a shetland sheepdog as well as he wanted to take that little lady dog that he was cuddling immediately with us.

So when the time is right (that I’m not anymore pregnant and all that jazz) we may be getting a little shetland sheepdog puppy. Maybe.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Ollaan koirakuumeisia yhdessä! <3
0
1 vastaus

Oletpa ovela! 😀 Ihania kuvia! Ja pssst ne häät kanssa ennen koiraa, jooko?! 😉 Mutta heti niiden jälkeen olisi sopiva koirahetki. :)) Tässä yksi hyvän mielen koiravideo rinnakkaisrodusta vastapainoksi kaikille internetin kissavideoille http://imgur.com/gallery/KuyuxKd
0
1 vastaus

Enkö olekin! 😀 Vielä parempi olisi ollut, jos olisi sattunut olemaan aivan pikkuruisia pentuja, mutta nämä aikuisetkin hurmasivat meidän perheen! Tai no, minähän en viettelyä enää tarvinnut, kun ennenkin on ollut minulla sheltti … 😀 Hahhah ja katsotaan, jos ne häät tosiaan nyt saisi ensin ”pois alta”! XD

Ja oho, aikamoinen video! Vitsit, pitäisi heillä olla jo muutama auto pelkästään koiramäärän takia! 😀
0
1 vastaus

Ooo, ihanaa että vihdoin pääsitte Suomeen ja kaikkea mukavaa on tapahtunut. Koirat ovat ihania ja siksi varmaan pisti erityisesti silmään, kun on itsellänikin koirakuume meneillään (:
0
1 vastaus

Ollaan koirakuumeisia yhdessä! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: