Perhe-elämä 28.8.2015
TEKSTI Meriannen

Kumpikohan meille on tulossa..?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se maaginen 20 viikon raja on hetki sitten ylitetty, ja skannauksessa pyörähdetty. Siinä vatsaa taas kaivaessani vaatteiden alta esille ehdin miettiä sitä suurta eroa edellisen raskauteni 20 viikon ultratilanteen ja nykyisen välillä. Edellisellä kerralla olin stressannut kaikesta hurjasti etukäteen, nyt menin rauhallisin mielin katselemaan vielä syntymätöntä lastani.

Tottakai olin miettinyt, että entäs jos lapsi paljastuisikin erityiseksi. Se ajatusketju katkesi kuitenkin välittömästi ajatukseen siitä, että se ei hänen ihmisarvoaan millään tavalla vähentäisi, ja tottakai antaisimme hänelle mahdollisuuden. Ymmärsin toki myös, että tämä ajatus on tällainen ennen ultraa ja itse tilanteen tullessa päälle mieli saattaisi muuttua – riippuen jo esimerkiksi vamman vaikeusasteesta. Enkä sen kummemmin enää asialla päätäni vaivannut.

Toinen merkittävä ero oli, että edellisellä kerralla emme halunneet tietää sukupuolta.
Nyt halusimme.

babyhead

Sisuksistani paljastui mitä täydellisin pieni ihmisolento, joka vilkutteli meille ja lutkutteli imeä kämmentään. Meikämamma tottakai herautti jo tuossa vaiheessa ensimmäiset kyyneleensä.. Samalla, kun Dan puristi tiukasti kättäni, Elsa kuorsasi (!) pyörätuolissaan ja Hanlon tuskin hengitti katsellessaan tulevaa perheenjäsentä.

Saimme lapsellemme terveen paperit, ja sitten lähdettiin sukupuolen tutkimusmatkalle. Lapsemme tahtoi kovasti pitää jalkansa ristissä, joten minun oli noustava pari kertaa penkiltä tyhjentääkseni rakkoni ja ihan vain hyppiäkseni tasajalkaa, jotta lapsemme tuo vaihtaisi asentoaan.

Lopulta näimme suoraan lapsemme alapäähän.

”Näettekö nuo kolme viivaa tuossa?”
”Joo?”
”Ne osoittavat, että lapsenne on..”

spody

Meidän ”Spud” on siis tyttö. Niin kuin minusta oli jo pitkään tuntunut, ja puhunut vauvasta tyttönä vahingossa jo pitkään. Oh, ja lempinimi Spud. Kertonee jotain meidän perheen huumorintajusta, kun Rubyn lempinimi on Splodge, Elsa on Squish ja uusin tulokas on Spud. Niin kuin peruna.

Siksi kuvassa peruna. Jolla tytön naama.

spod

Perunatyttö.

Ps. Kiitos hurjasti eiliseen postaukseen tulleista ihanista ja kannustavista viesteistä. Kiitos tuesta, jota osoitatte minulle ja meille jatkuvasti. Menen ihan sanattomaksi kaikista niistä kiitollisuuden tunteista, joita koin lukiessanne kommenttejanne. Ihan yksinkertaisesti – kiitos.


Our Spud (Splodge – Ruby, Squish – Elsa, the not yet born baby is Spud) is all healthy and developing normally, as the other day we had our 20 week scan. She was sucking her fist and waving to us, and unlike with Elsa we did want to know the sex this time. Our Spud is a she. A little girl. Princess. Just like I already knew!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Aekamoinen akkavalta tosiaan! 😀 Tyttöenergiaa tyttöenergiaa.. Danilla meinasi mennä jo tänään hermo, kun me ruokapöydässä ruvettiin tyttöpoppoolla keskustelemaan menkoista 😀 Todettiin vaan että totu tähän nyt, lissee on tulossa! 😀
0
1 vastaus

Onnea tyttölupauksesta!
0
1 vastaus

Hii kiitoksia! <3
0
1 vastaus

Onnea raskaudesta ja tyttölupauksesta!♥ Oma usko on mennyt ihan täysin ultrien lupauksiin, kun molemmilla kerroilla on luvattu tyttöä, mutta kaksi poikaa (ja vieläpä ihan *selkeästi* poikaa) kuitenkin pyörii jaloissa! 😀
0
1 vastaus

Hahhah, en tiedä pitäisikö tämä kertoa Rubylle, koska hän niin toivoi pikkuveljeä! 😀 Onhan se tietysti vähän arpapeliä silti, olen kuullut niin monta vastaavanlaista tarinaa aiemminkin! 😀 Olisi toki ihana yllätys, jos Spud olisikin poika! 😀
0
1 vastaus

Ihania uutisia! Olen niin onnellinen teidän puolesta. Elsasta tulee varmasti paras isosisko maailmassa (ja Rubysta tietty kans). Ja mahtavat lempinimet:D
0
1 vastaus

Hii kiitos! Meillä on oikea prinsessaparvi täällä 😀 Ja eikö! Monesti tulee kaikkia kutsuttua ihan vain noilla lempinimillä, Elsaakin ihan vaan Squiiiish! <3
0
1 vastaus

Onnea tuhannesti <3
0
1 vastaus

Kiitoksia ihana <3
0
1 vastaus

Onnea ihanista ultrauutisista! Hienoa, että kaikki hyvin 🙂 Siellähän on talo täynnä mahtavaa tyttöenergiaa ja joulun aikaan tyttöjenginne saa vahvistusta!
0
1 vastaus

Aekamoinen akkavalta tosiaan! 😀 Tyttöenergiaa tyttöenergiaa.. Danilla meinasi mennä jo tänään hermo, kun me ruokapöydässä ruvettiin tyttöpoppoolla keskustelemaan menkoista 😀 Todettiin vaan että totu tähän nyt, lissee on tulossa! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: