Muut 30.8.2015
TEKSTI Meriannen

Piilotetut postaukset ja blogilistaukset!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämäkin viikonloppu on mennyt lähinnä nukkuessa ja huonovointisena rentoutuessa, mutta olen minä kuitenkin jotain saanut aikaankin. Perjantain ja lauantain aikana kävin lävitse muutamia tärkeitä vanhoja postauksia, joita muokkailin uudelleen julkaistavaan kuntoon ja päästin ne takaisin sitten näkyville. Joistain postauksista kuvat olivat hävinneet kokonaan, mutta julkaisin ne sitten ilman kuvia – ne postaukset ovat kuitenkin ajalta, jolloin en vielä julkaissut Elsasta ollenkaan tunnistettavia kuvia.

Näitä uudestaan ilmoille ilmestyneitä postauksia ovat muun muassa:

Yhteensä parisenkymmentä postausta ilmestyi takaisin julkaistujen postausten listoille, ja edelleen teen ajoittain töitä saadakseni kaikki postaukset taas näkyville. Vielä siellä olisi noin 280 postausta odottamassa…

Ja älkää hämmentykö – joihinkin vanhoihin postauksiin on voinut jäädä vielä Elsan vanha bloginimi EL pyörimään – sama tyttö siis kyseessä, eri bloginimi vain nykyään käytössä!

Capture_edited

Sain myös ikisuositut blogilistaukset taas näkyviin, ja ne löytyvätkin nyt helposti tuolta sivupalkista. Eli jos kaipaat lisää luettavaa esimerkiksi muilta brittisuomalaisilta, erityislasten vanhemmilta tai vammaisten kirjoittamista blogeista, niin tiedät mistä blogeja vilkaista!

Hetkenä minä hyvänsä pääsen Danin ja Elsan sekä ihanan naapurimme ja hänen poikansa kanssa nauttimaan Danin tekemää ”Sunday roast” – illallista, eli uunissa kypsennettyä kanaa ja uunipaahdettuja perunoita ja höyrytettyjä kasviksia!

Mitäs teidän ruokalistoilta tänään löytyy?


There are still a lot of posts hiding in the archive that aren’t yet viewable, so this weekend I have been working mainly on them. There’s around 20 more posts up again, but have to admit.. Not all of them have English translations on them just yet. I’m sorry – I honestly am doing the best I can!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Ja siis ehdottomasti! Harmittaa ihan vietävästi ettei nyt ehditty näkemään, mutta haluan ajatella että kaikella on tarkoituksensa (alias olin yksinään perjantaina kuitenkin, väsyneenä) – joten jossain välissä löytyy kyllä se helppo ja kaikille sopiva ajankohta!

(Yritän.. yritän ajatella että kaikki tulee sujumaan helpommin. Nyt en esimerkiksi ole enää niin itkuinen, ja uskon ja toivon että tulen niin nurseryn kuin uuden vauvan kautta tapaamaan paljon uusia ihmisiä. Lisäksi täällä Bomon alueella on paljon suomiäitejä, joten voisin yrittää oikeasti panostaa siihen että pääsisin yhteisiin kokoontumisiin mukaan.. Ja odotan innolla sitä, että jos vain porukkani pääsisivät käymään täällä kun uusi vauva on syntynyt!
Kiitos ihana tsempeistä <3)
0
1 vastaus

Toivottavasti teidän Bank Holiday weekend meni hyvin! Harmi, ettei nyt sitten kuitenkaan päästy näkemään, mutta toisella kertaa… ja vielä ennen joulua, joohan, jotta saan ne vauvanvaatekassit teille! 😉

(Noi sun lomanjälkeismasisoireet on muuten ihan tuttuja mullekin, vaikka pääsen Suomeen suht’ usein. Voin vain kuvitella, miten kamalalta tuntuu, jos pääsee kotiin vain harvakseltaan eikä täällä saarellakaan tunnu ihan kotiutuneelta. <3 Yritä sinnitellä – koko ajan varmaan tuttavapiirisi kuitenkin kasvaa, kohta uuden vauvan myötä tutustut muihin paikallisiin äitiyslomalaisiin, ja Elsan päiväkodin myötä saat vähän omaa aikaakin. Kyllä se siitä! xxx)
0
1 vastaus

Ja siis ehdottomasti! Harmittaa ihan vietävästi ettei nyt ehditty näkemään, mutta haluan ajatella että kaikella on tarkoituksensa (alias olin yksinään perjantaina kuitenkin, väsyneenä) – joten jossain välissä löytyy kyllä se helppo ja kaikille sopiva ajankohta!

(Yritän.. yritän ajatella että kaikki tulee sujumaan helpommin. Nyt en esimerkiksi ole enää niin itkuinen, ja uskon ja toivon että tulen niin nurseryn kuin uuden vauvan kautta tapaamaan paljon uusia ihmisiä. Lisäksi täällä Bomon alueella on paljon suomiäitejä, joten voisin yrittää oikeasti panostaa siihen että pääsisin yhteisiin kokoontumisiin mukaan.. Ja odotan innolla sitä, että jos vain porukkani pääsisivät käymään täällä kun uusi vauva on syntynyt!
Kiitos ihana tsempeistä <3)
0
1 vastaus

Oi kiitos! Olen niin iloinen. Parasta tähän aamuun!
0
1 vastaus

<3 <3
0
1 vastaus

Luin postauksesi kaikesta tuesta, jota olette Britskuissa saaneet. Aika hieno homma, että jopa lääkkeet ovat NHS:llä ilmaisia. Ei vaan täällä Suomessa, aika monella lapsella on yksityinen ennen syntymää otettu sairauskuluvakuutus. Olisi mielenkiintoista joskus kuulla, millainen ”perhepoliittinen” järjestelmä Englannissa muuten on? Saatko jostain Kelaa vastaavalta taholta tukea (äitiyspäivärahat, kotihoidontuki?) tai esim. kunnalta omaishoidon tukea erityislapsesta? Mikä systeemi siellä noin yleensä ottaen on? Tsemppiä alkavaan syksyyn! 🙂
0
1 vastaus

Äitiyspäivärahoja en ole täällä saanut, koska en ole ollut päivääkään töissä täällä. Voi olla että olen ymmärtänyt myös jotain väärin, mutta tukia olemme katselleet yhdessä ammattilaisten kanssa ja niin edelleen. Olen oikeutettu omaishoitajan tukeen, mitä on haettu ja minkä päätöstä vieläkin odotellaan. Britannian ”Kela” osaa ottaa aikansa… Lääkkeet ja hammashoito ovat täysin ilmaisia lapsille, kuten myös raskaana oleville äideille aina vuosi synnytyksen jälkeen. Mutta voin tosiaan tutkia tätä vielä, ihan postaukseksi asti! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • #frenchbraids, how hard can it be? I'm determined to learn this art, and so I practice.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: