Perhe-elämä 28.9.2015
TEKSTI Meriannen

Viikonlopun kuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viikonloput ovat meille sitä aikaa, jolloin voidaan nostaa jalat pöydälle ja huokaista helpotuksesta. Ei ole pakko mennä yhtään mihinkään, vaan ihan luvan kanssa voidaan levittää peppusta sohvalla röhnöttäen ja perheen kanssa hengaillen. Tämä voi kuulostaa jopa tylsältäkin, jos kotoa ei pahemmin poistuta – mutta arkipäivät juostessani eri vastaanottoajoilla ja hoitaessani muita arjenpyörityksen olennaisia liikkuvia osia, on ihana tietää että viikonloppuna ei välttämättä tarvitsekaan tehdä yhtään mitään. Tiedän myös Danin saavan moisesta voimaa arkeensa, tekeehän hän kuitenkin täyspäiväisesti töitä ja saapuu sitten kotiin huolehtimaan vielä perheestään. Viime aikoina tämä kuvio on häntä vielä normaalia enemmän stressannut, sillä hän huolestui korkeista sokereistani ja sitten aloittamastani insuliinista. Hän halusi minun laittavan hänelle tekstiviestiä tasaisin väliajoin päiväsaikaan, ja kotiin saavuttuaan hän istutti minut sohvalle ja hoiti kodinhommat puolestani. Kokkaamista lukuunottamatta, koska siitä nyt nautin niin suuresti!

Kuva julkaistu ensin instagramissa.

Kuva julkaistu ensin instagramissa.

Tänä viikonloppuna minä jännitin. Pidin peukkuja pystyssä, ”sormia ristissä” niin kuin britit sanovat ja jännitin. Rubylla oli nimittäin se pääsykoe, minne hän äitinsä kanssa oli jo aikaisin lauantaiaamulla lähtenyt. Odottelin kuumeisesti uutisia kokeesta.. ja heti, kun Ruby meille kotiutui, minä paukautin kysyä kokeesta. Miten meni? Mitkä fiilikset?

”Se meni ihan OK. Ja mulla oli hauskaa!”
”No se on tärkeintä.”

Rubyn puhelin soi muutamaan otteeseen, kun hänen ystävänsä soittivat kyselläkseen samaa. Miten meni, mitkä fiilikset?

Kuva julkaistu ensin instagramissa.

Kuva julkaistu ensin instagramissa.

Dan huolehti, että minä sain koko viikonlopun ajan levätä. Makasin sohvalla selkä tuettuna, kun tuo alaselkä niin juili. Kaikki tuotiin nokan eteen valmiiksi, ja jos erehdyin lähteä liikenteeseen könttäämään jotain tehdäkseni, minulta heti kysäistiin että enkö tykkää kun minusta huolehditaan?

Käytin aikaa lukemiseen, xboxin pelaamiseen koko perheen kesken, Elsan halimiseen ja hänen kanssaan jutusteluun sekä ask.fm:n profiiliini tulleisiin kysymyksiin vastaamiseen. Lauantaina kuitenkin irroittauduin sohvalta sen verran, että kokkasin ruoaksi Rubyn toivoman illallisen. Ruskeaa jauhelihakastiketta ja perunamuussia.

Tää on maailman parasta ruokaa ikinä!

Paras kiitos ruoasta ehkä ikinä.

Miten teidän viikonloppu meni?


For us the weekends are for relaxing. The thought of that gives us enough strenght to pull through the hectic everyday life from Monday to Friday, when I run to different appointments with Elsa and Dan works fulltime. He did get worried for me when my sugars had been that high that I had to start taking insulin, so it all had taken a toll on him. So weekends are important for us for just getting our strenght back, so we can then manage better the upcoming week. This weekend though we were nervous and excited for Ruby, who had her entrance exam to a secondary school this Saturday. What did she say after the exam? ”Oh, it went okay. And I had fun!”

Well, that definitely is the most important thing after all. Enjoying yourself and what you do. Isn’t it? How was your weekend?

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Ihana! <3 Ja tosiaan, oikein perinteinen ruskea kastike ja perunamuussi, se tuntuu toimivan ihan kelle tahansa! 🙂 Ja loppuunsa yllättävän helppo tehdä, kunhan vain välttää jauhojen polttamisen pohjaan XD
0
1 vastaus

Pakko kommentoida tuota parasta ruokaa ikinä :D. Äitini on toiminut perhepäivähoitaja 31 vuotta ja monta kertaa vuosia jälkeenpäin kuullaan mistä hänet muistetaan on hyvä ruoka. Eli juurikin tuo kuuluisa vanhanajan ruskeakastike ja perunamuusi. Maistuu sukupolvilta toiselle :).
0
1 vastaus

Ihana! <3 Ja tosiaan, oikein perinteinen ruskea kastike ja perunamuussi, se tuntuu toimivan ihan kelle tahansa! 🙂 Ja loppuunsa yllättävän helppo tehdä, kunhan vain välttää jauhojen polttamisen pohjaan XD
0
1 vastaus

Hei! Millon sinulla muuten on laskettu aika? Ihanaa, että olet saanut lepäillä, ja mies on hoitanut hommia puolestasi 🙂
0
1 vastaus

Joulun aikoja! Vielä pitäisi masua kasvatella siis jonkun aikaa <3 ja äläpä muuta sano, aivan superihanaa <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: