Perhe-elämä 26.10.2015
TEKSTI Meriannen

Ruby & Hanlon kokkaa: Halloween-illallinen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ruby ja Dani antoivat meille tiukat ohjeet.

rubybythedoor

Kuvan (c) Dani Hanlon

Emme saisi mennä keittiöön, ja jos jotain tarvitsisimme keittiöstä, meidän kuuluisi pyytää sitä heiltä. He toisivat mitä tarvitsimme.

Meillä ei siis ollut mitään asiaa keittiöön.

confusedparents

Ensimmäisenä meille tuotiin ihasteltavaksi illan menu:

menu

”Kamala, paha menu:

Pääruoka: Buuaavat aivohampurilaiset sulaneella peikon räällä ja zombien sormilla.
Jälkiruoka: Hirviön rystysiä klownin räällä

Juomat: Vampyyrin verta ja limaa.

Tämä on ruokalistasi… Jos et siitä tykkää..
Rankka juttu.”

Sitten meidät noudettiin ovelle asti.

bythedoor

Pöytä oli katettu.

kurpitsa

dinnerbrains

Elsa oli saanut päähänsä noidan hatun, ja hän istui jo kunniapaikalla pöydän ääressä.

elsanoita

Kuvan (c) Dan

miauoiu

Kuvan (c) Dan

Hanlonina avustuksella oli Ruby rakennellut hampurilaisia, kattanut ja koristellut pöydän, kirjoittanut ruokalistan.. Elsa söi samaa mitä me, taas vain blenderillä soseutettuna..

Sellaiset ex-tempore Halloween-juhlat meillä sunnuntain ratoksi!


Coming closer to the dinner time, me and Daddy got strict instructions not to enter the kitchen. If we needed anything, we should shout out to the girls and they would get whatever we needed. Confused, we waited, and soon we got to see the menu for our dinner. I was intregued about the brain burgers and all that snot there apparently was waiting for us in the kitchen.. When the dinner was ready, we followed Ruby to the kitchen.. The table was all decorated with spiders, candles, pumpkin.. and all the food was made to suit the theme. And it was yummy! Ruby had helped Hanlon with the food, she had decorated and made the table and she was in charge of writing the menu. Elsa ate exactly the same as us, just the whole thing blended. She even got to wear her witch hat for the occasion! What a good ex-tempore Halloween dinner party we had!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: