Perhe-elämä 30.10.2015
TEKSTI Meriannen

Äitiyspakkaus ulkosuomalaiselle – apua!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ulkosuomalaisena en ole tietenkään Suomen sosiaaliturvan piirissä enää, mikä tarkoittaa etten voi saada äitiyspakkausta Spudille. Mikä harmittaa minua suuresti, sillä Elsalle aikanaan tuon ihanuuden sain…

Kun tulin uudestaan raskaaksi, en aluksi ollut moksiskaan koko ajatuksesta, etten äitiyspakkausta saisi. Mutta mitä pidemmälle tätä masua on nyt haudottu, sitä enemmän kyseisen suomalaisen ihanuuden saavuttamattomuus alkaa harmittaa. Miten ihana olikaan, kun Dan kävi lävitse äitiyspakkauksen saloja ensimmäistä kertaa ja punasteli kondomien kohdalla?

pakkaus1

Miten ihanaa olikaan, kun Elsa sai nukkua äitiyspakkauksen laatikossa ja kaikki vierailijat ihastelivat pakkausta, sen ideaa ja sisältöä..

Nyt minä haluaisin sen laatikon Spudille. Jotta molemmat kaksoiskansalaisuuden saavat siskokset voivat aikanaan kehuskella, että he ovat tämän suomalaisen ihmelaatikon saaneet. Ja että me aikuiset päästäisiin taas hypistelemään ihania suomalaisia vaatteita ja muita vauvatuotteita..

Yritin jo katsella Facebookista erilaisista ryhmistä myytävien laatikoiden perään, mutta pirskales kun niillä on kysyntää! Joten hihkaisen apua täällä blogin puolella.

Onko sinulla äitiyspakkaus, jonka voisit myydä/lahjoittaa? Tai oletko ajatellut tilaavasi laatikon, mutta myyväsi sen eteenpäin? Ostaisin sen mielelläni!

Yhteydenotot mieluiten kommenteissa tai sähköpostilla osoitteeseen meriannen@outlook.com !

Kiitos jo etukäteen!


You guys still remember what the Finnish maternity box is? If not, check the BBC’s article about it here. When I was expecting Elsa I got one for her, but as I have been living abroad long enough I’m not under Finnish social care anymore, which means that I cannot have the box through the official ways anymore. I have had a look around Facebook groups if I could buy one off someone, but jeez how those things get sold so quickly! So I turned to my blog and to all of you lovely readers – if you have a new maternity box but changed your mind and you do not want to keep it anymore, please drop me an email or leave me a comment as I would love to buy if off you!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Siinä vain on jotain taikaa, perinteistä lähtien!! ?
0
1 vastaus

Itse asun Sveitsissä ja Suomessa asuva äitini osti minulle äitiyspakkauksen suoraan kelalta (?) viisi vuotta sitten, kun tyttöni syntyi.
Vein paketin sitten itse lentokoneessa matkatavarana kotia…

Ehkä onnistuisi teillä kans jotenkin näin pakkauksen saanti?
0
1 vastaus

Ääh, näin juuri kelan sivuilta, ettei pakkausta voi ostaa!
Mistähän ihmeestä äitini sen aikoinaan hankki?! ?
0
1 vastaus

no kun minäkin tutkin kelan sivuja siinä toivossa että voisin yhden ostaa! ja sais tän vuoden pakkauksen upouutena.. mutta ei! ei voinu ostaa.. ?
0
1 vastaus

Useampikin myy pakkauksia Facebookissa. Googleta ” osta äitiyspakkaus” niin löytyy useita myyjiä!
0
1 vastaus

Joo! Löysin useitakin ryhmiä ja jopa fb-sivun, mutta kaikki joihin otin yhteyttä olivat ehtineet jo myydä pakkauksensa! 😀 Vitsit oikeasti, että ne menee nopiaan! 😀
0
1 vastaus

Toivottavasti onnistut saamaan pakkauksen! Itsekin muistan kuinka ihana se oli esikoisen ja myös sisaruksien kanssa saada.
0
1 vastaus

Siinä vain on jotain taikaa, perinteistä lähtien!! ?
0
1 vastaus

Tori.fi:ssä näkyis olevan muutama, sieltäkin kannattaa varmaan tsekata aina välillä 😉
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä! Me taidettiin jo löytää pakkaus, yhdellä blogin lukijalla oli käyttämätön, oon niin innoissani!!
0
1 vastaus

Toivon, että saat pakkauksen. Molempien lasten kohdalla olen todella odottanut, että pakkaus saapuu kotiin. Ja voi sitä riemua. Äitiyspakkauksia liikkuu kuitenkin aika paljon. Osa todellakin ottaa pakkauksen ihan myynti mielessä.
0
1 vastaus

Siinä on jotain taikaa! Nyt ootan ihan innolla maanantaita kun taidettiin löytää se meidän pakkaus, selkiää postitukset yms. maanantaina! Oon niin innoissani!
0
1 vastaus

Katsele ihmeessä tori.fi – sivuilta , vilkaisin äsken ja useita pakkauksia oli myynnissä.
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä! Me taidettiin löytää jo meille pakkaus! ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Theme of the week - picnics.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: