Muut 12.11.2015
TEKSTI Meriannen

5 Kaksplussan blogiyhteisön blogia: joko seuraat näitä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

KPBLOGIT

Kaksplussan blogeista löytyy portaaliblogien lisäksi kymmeniä muita ihania perheblogeja, joista itsellenikin osa on tutumpia kuin toiset. Halusinkin tuoda näitä persoonallisia blogipakkauksia meille kaikille (ja eritoten itselleni) tutummiksi, joten aloitin kokoamaan blogilistausta. En kokenut kuitenkaan mielekkääksi koota kaikkia blogeja yhtään tuhottoman pitkäksi listaukseksi, mistä syystä jaan näitä blogivinkkejä nyt ripotellen tulevien viikkojen aikana!

Tässä siis ensimmäinen osa Kaksplussan blogiyhteisön blogeista:

kotiäidinpäiväkirja

Kiinnostaako monikulttuurisen perheen arki? Sitten Camillan blogi on se, mitä vilkaista! Tämä nelihenkinen perhe säästää rahaa matkusteluun ja perheen äiti kuvailee itseään ”ituhipiksi kirpparimutsiksi, joka kuitenkin kantaa Louis Vuittonin laukkua”. Tuorein perheen reissu suuntasi Thaimaaseen! Tästä blogista löytyy sitä syvällisempää materiaalia kuin sitten sellaista kevyempääkin aihetta diy:sta menovinkkeihin.

perheenipieniot

Pauliinan kaunis blogi kertoo kolmilapsisen perheen elämästä, jossa arki joskus muuttuu äkillisesti. On ollut pikaisia muuttoja ulkomaille, joista esim. postaukset Kaliforniasta kertovat, ja löytyypä blogista tarinaa myös yrittäjyydestä sekä opiskelusta samanaikaisesti. Pauliinan postauksissa viehättävät kauniit valokuvat, ja nyt Suomessa asuva perhe haaveilee omasta talosta.

yksinhholtaja

Tässä blogissa avaudutaan rohkeasti masennuksesta, puhutaan kiusaamisesta ja kuvaillaan yksinhuoltajan perhearkea, jossa äidin lisäksi temmeltävät Leevi-poika ja Netta-koira. Nämä kaikki ovat aiheita, joista ei koskaan voi puhua liikaa – mutta löytyy Heiduskan blogista myös keveämpiä aiheitakin! Miltä kuulostaisi lukea postauksia esimerkiksi kosmetiikasta tai Leevin toppavaatteista?

minasinuavaan

Tässä ruuhkavuosista kertovassa päiväkirjassa seikkailevat isin ja äidin lisäksi kohta kaksivuotias tenava ja uusi masuasukki, minkä myötä perhe muutti isompaan unelmiensa kotiin. Romantiikan nälkäisille blogista löytyy tunnelmapläjäyksiä kihlautumisesta ja pari kuukautta sitten vietetyistä häistä, ja perhearjesta kiinnostuneet ovat jo päässeet makustelemaan vauva-arjesta kertovista postauksista aina siihen, kun mies jätti vakituisen työnsä ja lähti opiskelemaan uutta alaa. Valmistumisen jälkeen perheen isi on jo löytänyt vakituisen työn. Blogi on kaikesta tästä; tarinoita perheen aidosta elämästä.

lastenhuoneenkapina

Annen pitämä blogi on täynnä vinkkejä – kaipaatko uusia reseptejä, tai vaikkapa koko perheelle sopivia menovinkkejä? Haluaisit askarrella perheen pienten kanssa, mutta ideat ovat lopussa? Tai tykkäisit ihan vain nostaa jalat ylös ja tunnelmoida lapsiperheen kuvausten mukana ja elää hetken Annen kanssa kotiäidin arjessa? Tästä blogista tätä kaikkea löytyy, ja muuta!

Löytyikö uutta luettavaa?

Seurasitko näitä blogeja jo?

Jos bloggaat Kaksplussan yhteisössä ja haluaisit tulla myös blogissani esiteltäväksi, ethän epäröi laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen meriannen@outlook.com!


These are only some of the family lifestyle blogs that are part of the huge Kaksplus-blog family!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

<3
0
1 vastaus

Kiitos tästä ilahduttavasta postauksesta ♡
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • #frenchbraids, how hard can it be? I'm determined to learn this art, and so I practice.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: