Muut 16.11.2015
TEKSTI Meriannen

Blogini lukijat HUOMIO!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen toivon mukaan aina pystynyt tuomaan esille sen, kuinka tärkeitä te lukijat olette minulle. Rakastan saada teiltä kommentteja ja pitkiäkin viestejä, joissa kerrotte tarkemmin itsestänne. Olen – ja myönnän sen avoimesti – joskus ihan hiivatin huono vastaamaan niihin sähköposteihin, mutta aina ne tulevat luettua ja ajallaan vastattua!

Koenkin, että tunnen teistä osan, mutta kaikista blogin tuhansista lukijoista vain pienen murto-osan.

kukaolet

Ja nyt ois kuulkaa minulla oiva mahdollisuus oppia teistä edes hieman lisää!

Samalla teillä on tilaisuus ilmaista mielipiteenne niin minun blogista kuin esimerkiksi siitä, mitä sisältöä haluaisitte Kaksplussan toimituksen tuottavan enemmän. Haluaisitteko esimerkiksi, että Suomen suurin vanhemmuusmedia kirjoittaisi enemmän erityislapsista, siitä, kun kaikki ei menekään niinkuin neuvolakirjoissa? Vai haluaisitteko enemmän vaikka raskauteen liittyvää materiaalia, ja hei, millaiset yhteistyökampanjat teitä kiinnostavat eniten? Entä miksi minun blogiani luette, ja mitä sisältöä toivoisitte minun kirjoittavan enemmän?

misteetykkaat

Teidän mielipiteellä on väliä. Kyselyn täyttämiseen ei mene kuin joku hassu minuutti, ja toivoisinkin, että mahdollisimman moni teistä ihanista täyttäisi alta löytyvän nettilomakkeen!

hauskatavata

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Niiiiiiiiiiiin ymmärrän raskaushormonit! Mie oon pillitellyt taas vaikka mille hauskalle.. Mutta eniveis <3
Siitä todellakin oli suuri apu, sain seuraa joka hyväksyi minut sellaisena höpsönä kuin olin.. Se oli äärimmäisen arvokasta <3 Ja meidänkään yhteydenpidossa ei varmasti auttanut se, että lähdin lukiosta suoraan toiselle puolelle maailmaa 😉
Ihanata vauvan odotusta myös sinulle, kuin myös joulun odotusta! <3 <3 Ihan koko teidän perheelle!
0
1 vastaus

Kyselyyn vastattu! 🙂
En ole pystynyt vastaamaan sinun vastaukseesi masennus postauksen kommenttiin, koska itkulle ei olisi tullut loppua (Ai miten niin jotkut raskaushormoonit? 😀 No ei, myönnän olevani itkupilli ihan aina!). Ihana kuulla, että yhteisestä harrastuksesta ja siinä ohella meidän/minunkin seura on ollut sinulle piristys ja apu huonolla hetkellä! Harmittaa kun yhteyden pito jäi lukion jälkeen, mutta niin ne tiet vie erisuuntiin. Huippua että löysin sattumalta blogisi ja pääsin seuraamaan kuulumisiasi täällä. Täällä luetaan aktiivisesti mukana vaikka kommentointi aina jää. Ihanaa odotusta vauvan sekä joulun odotusta sinne koko perheelle! :)<3
0
1 vastaus

Niiiiiiiiiiiin ymmärrän raskaushormonit! Mie oon pillitellyt taas vaikka mille hauskalle.. Mutta eniveis <3
Siitä todellakin oli suuri apu, sain seuraa joka hyväksyi minut sellaisena höpsönä kuin olin.. Se oli äärimmäisen arvokasta <3 Ja meidänkään yhteydenpidossa ei varmasti auttanut se, että lähdin lukiosta suoraan toiselle puolelle maailmaa 😉
Ihanata vauvan odotusta myös sinulle, kuin myös joulun odotusta! <3 <3 Ihan koko teidän perheelle!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: