Muut 16.3.2016
TEKSTI Meriannen

Bloggaajalle hiusinspiraatiota?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viime heinäkuussa annoin kampaajaopiskelijan leikata tukkani tähän malliin:

meika

jalkeen

Ihanan pirtsakka lyhyempi tukkamalli on nyt kasvanut reippaasti yli .. no, sallitun rajojen. Kuvat kertokoot puolestaan:

sivutukka

takatukka

tukka

En ole vielä varannut kampaajalle aikaa, kun .. en yhtään tiedä, mitä haluaisin. Hius on pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa, joten paljoa siitä ei tarvitsisi leikata. Haluaisin myös edelleen kasvattaa pidempää tukkaa siltä varalta, jos sitä joskus tuon miehekkeen kanssa saataisiin aikaiseksi mennä naimisiin asti! Mutta leikkaisiko tukan tasapaksuksi? Polkaksi? Kerroksittain? Kuinka lyhyeksi? Mihin malliin? Otsatukkaa vai ei?

APUA!

Tunnustaudun avoimesti olevani uuno ulkonäköasioissa. Osaan sanoa, mikä näyttää hyvältä toisen päässä ja päällä, mutta oma kuontalo?

Siksi ajattelinkin, että pyydän teiltä fiksummilta apua. Olisiko teillä antaa vinkkejä vaikka kuvien kera siihen, minkälaista hiusmallia kannattaisi lähteä kokeilemaan? Mitä pyydän kampaajaa seuraavan kerran tekemään hiuksilleni?

Vielä tarkennukseksi – minulla on nyt vuosia ollut ihan oma hiusvärini päässä, enkä halua vieläkään lähteä siihen värjäysrumbaan takaisin. Mietinkin siis ihan vain sitä, mitä kampaaja voisi saksillaan hiuksilleni tehdä!

Kiitos ihanat


It was last July when a student cut my hair to that awesome look, but as you can see from the photos, my hair has totally grown out of that style now. I haven’t yet got an appointment with a hairdresser as I have no idea what I could ask her to do next! Could you help me? What do you think I should do next with my hair? I’m not looking to dye it, just cut it. Thank you so much for your help already!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Miunkaan hiukset eivät tykänneet värjäämisestä, kun olin vähän väliä vaalentamassa blondimmaksi. Nyt on paljon terveempi hius, eikä tämä oma väri itseasiassa tosiaan paha ole! Ja pitääpä vilkaista tuota SP shampoota! 🙂 Se on ihana tunne kun joskus pesee vähän kalliimmalla merkillä, tulee niin hemmoteltu olo!
0
1 vastaus

Miten olis aika tota mittaa kuin sun ”lyhyt” nyt? Ja vahvasti toispuoleinen jakaus että tulee vähän sivuotsiksen tapaista?

Aaaa miten selittäisin.. Vähänkö tällainen: http://clubecandoca.com.br/images/julianne-hough-haircut-safe-haven-front-and-back-i19.jpg
0
1 vastaus

Tuo sivuotsis vaikuttaa tosi hyvältä! Itseasiassa tykkään siitä, että hiukset ”reunustavat” tai ”kehystävät” kasvoja! Kiitos ihana!
0
1 vastaus

Jos leikkauttaisit polkan, sitä voisi sitten kasvattaa ja sen saisi myös kiinni hetken päästä…Sulla on tuuheat hiukset, aika lähellä polkkaa, pidempää sellaista, jo.
0
1 vastaus

Polkkaa olen miettinytkin, leikkaisi pois toispuoleisen ja antaisi sitten kasvaa ”vapaasti”! Kuulostaa hyvältä.. 🙂
0
1 vastaus

Polkkatyyli käy paremmin kuin tuo toiselta puolelta lyhyt, vaikkei sekään huono ollut! 🙂 Laita vaaleita kirkastavia raitoja ja polkkaa vähän kerroksittain. Hyvä tulee 🙂
0
1 vastaus

Ei se huono ollut, erilainen ja virkistävä, mutta en taida samaan mennä uudestaan! 😀 Polkka vois olla kyllä aika nam! KIITOS <3
0
1 vastaus

Pitkä polkka sopii kasvoillesi todella hyvin, näytät heti vuosia nuoremmalta. Hiusten väri on just täydellinen mutta voisin kuvitella että pieni kerrostus toisi sävyjä vielä enemmän esille. Malttia kasvattamiseen:)
0
1 vastaus

Sitä malttia kyllä kaivataan useasti – kun tuntuu siltä ettei tämä KASVA XD Ja hei tuo on hyvä pointti, kerroksittain leikattuna tulisi sävyt paremmin esiin! Kesällä aina aurinko vaalentaa hiusta luonnollisesti, tulee luonnon omia raitoja.. niitä ois kiva saada paremmin esille! Kiitos ideasta! <3
0
1 vastaus

polkka tukkaa minäkin kannatan 🙂
0
1 vastaus

Sillä taidetaankin lähteä liikenteeseen, kiitos ihana! <3
0
1 vastaus

Hei, itsellänikin oma väri päässä jo kolme vuotta ollut. Itselläni hius kärähti blondaamisesta ja nyt on kauniit pitkät hiukset. Eli suosittelen sinulle että pituuseroja tasoitetaan ja kevennetään päältä. Voit ostaa piristykseksi SP shampoota. Tai muuta kallista merkkiä. Peset kalliilla kerran viikossa niin on kestävä sijoitus. Suosittelen hajustamatonta hiuskiinnettä esim lettien lisänä.
0
1 vastaus

Miunkaan hiukset eivät tykänneet värjäämisestä, kun olin vähän väliä vaalentamassa blondimmaksi. Nyt on paljon terveempi hius, eikä tämä oma väri itseasiassa tosiaan paha ole! Ja pitääpä vilkaista tuota SP shampoota! 🙂 Se on ihana tunne kun joskus pesee vähän kalliimmalla merkillä, tulee niin hemmoteltu olo!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Synttäriviikon #bulletjournal aukeama 😍 #kalenterimania #bujo #bujoweeklyspread #inspiration #bujoideas #bujoinspire inspiration for the girl from @juditmallolart

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: