Perhe-elämä 11.4.2016
TEKSTI Meriannen

Haluaisitko sinä auttaa meitä sairaala-arjessa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En voi edes sanoin kuvailla, miten upeaa on ollut saada teiltä kaikilta näin paljon viestejä ja kommentteja eri sosiaalisen median kanavien kautta. Niin paljon parantavia ajatuksia, huolta ja tukea on lähetetty tähän suuntaan.. Olen niin kiitollinen. Ulkosuomalaisena olo on joskus vähän orpo, eritoten tällaisessa kriisitilanteessa, kun oma perhe ja ne ”vanhimmat” ystävät asuvat niin kaukana.. Jokainen teidän viestinne on vahvistanut tunnettani siitä, että me emme tosiaan ole yksin.

Moni teistä kyseli, josko voisitte mitenkään auttaa. Minä luin niitä viestejä ihan itku kurkussa. Olette te niin ihania! Minulla on itselläkin niin avuton olo sairaalan sängyn vieressä, kun jotain pieniä hoitotoimenpiteitä lukuunottamatta (naaman pesu, hiusten harjaaminen) ei voi oman lapsen eteen juuri nyt tehdä yhtään mitään.. Muuta kuin olemalla läsnä. Pitelemällä kädestä, paijaamalla hiuksia, juttelemalla.

Siitä se ajatus sitten lähti!

Jos te haluatte lähettää meille kortteja, joita voisin näyttää Elsalle sitten kun hän herää? Että katso, miten moni ihminen on sinua ajatellut?

Jos haluat kortin Elsalle laittaa, niin sehän löytää tiensä meille osoitteella

Rotterdam (Maiju Heikkinen)
Ronald McDonald House
Southampton
Hampshire
SO16 6YD
UNITED KINGDOM

Kävimme Danin kanssa myös pitkiä keskusteluja siitä, voidaanko ja kehdataanko me pyytää rahaa. Vaikka pienituloisina normaaliarjessa olemmekin pärjänneet, niin pankkitilin tilanne alkoi suorastaan hirvittää viikonlopun aikana. Vaikka kuinka Elsan hoito on täällä ilmaista ja me saimme McDonald – talolta ilmaisen asumisen, niin muu elämä ei pysähtynyt, vaikka me tänne tulimme. Dan ei voi täältä käsin tehdä töitä. Ruoka ja eläminen maksaa silti. Laskuja ilmestyy kaikesta riippumatta. Ja niinkuin ystäväni sanoi, rahan pitäisi olla ihan se vihoviimeinen asia, mistä tässä tilanteessa murehtia.

Niinpä minä loin sivun sellaiselle kuin JustGiving-sivustolle, mitä kautta yksityisillekin ihmisille hädässä voi lahjoittaa rahaa. Lahjoittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, ja sivusto on turvallinen.

Me emme pyytäisi, ellei oikeasti tarvittaisi. Vaikka hävettää ihan sikana näin julkisesti sanoa!

Sivusto tuli julki tänä aamuna ja jaoin sen ensimmäisenä blogin Facebook-sivulla. Moni teistä on jo lahjoittanut meille rahaa, mistä .. olen ihan sanoinkuvaamattoman kiitollinen! Niin käsittämättömän ihanaa, että te haluatte auttaa meitä näin paljon! Ihan.. mieletöntä.

Jos sinä haluaisit auttaa meitä rahallisesti, niin sehän onnistuu tosiaan tätä kautta.

Tällä postauksella kaikkein eniten haluan kuitenkin sanoa ihan vain KIITOS. Kiitos kaikille jo ihanista ja kannustavista viesteistä. Kiitos, jos laitatte Elsalle korttia. Kiitos lahjoittamistanne rahoista! Kiitos, että välitätte. Kiitos, että haluatte auttaa. Kiitos, että olette olemassa. Kiitos, että tuette meitä. Kiitos..

KIITOS.


I’m so overwhelmed by all of your kind messages and comments of support and love, I’m almost lost for words how important it has been for me to read your thoughtful messages. As a foreigner in United Kingdom it is easy to feel bit lonely especially in time of crises as my whole family and the “oldest” friends live far away from me, so the natural network of support is not near by. But you have all shown me that we are not alone. We are thought of. Cared for. Loved.

So many of you asked if there is anything you could do to help us. After giving it some careful thought I did come up with a little idea. Even though we feel so powerless ourselves sitting next to Elsa’s hospital bed as there is very little we can do for our child at the moment – we can comb her hair and clean her face but at the moment that is pretty much it. How could you help us, being so far away?

Well. If you would like, you can send us a card, so when Elsa wakes up we can show her how many people has thought of her and hoped for her to get better. If that sounds like something you would like to do, the cards find their way to Elsa with this address:

Rotterdam (Maiju Heikkinen)
Ronald McDonald House
Southampton
Hampshire
SO16 6YD
UNITED KINGDOM

After a really long discussion, even though we do not feel comfortable asking for money, we decided to go ahead anyway. As the life didn’t stop around us when we dropped everything to live by Elsa’s side here in the hospital. Dan can’t work from here, and the bills won’t stop coming even though we are not at home. Even though Elsa’s care and our accommodation is free, we still have other living expenses. In daily basis we have managed with a low income, but now… Money started to be an issue.

Just like my friend said, money should be one of the very least things to worry about right now, we do have so much on our plates already without it.

So if you would like to help us by donating money, you can do so here through this JustGiving-page. Every little helps and is highly appreciated.

With this post all I really want to say is THANK YOU. Thank you that you have send us so kind messages. Thank you for showing your support. Thank you for thinking of us and caring for us. Thank you.
Just.

THANK YOU.

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • #frenchbraids, how hard can it be? I'm determined to learn this art, and so I practice.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: