Perhe-elämä 4.9.2016
TEKSTI Meriannen

Ilahduin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Miten voisinkaan korostaa tarpeeksi niiden hyvien hetkien tärkeyttä raskaan arjen keskellä… Kuin tuoda esille muun muassa tämän mainion esimerkin:

ilahduin

Oli sateinen päivä. Edellinen yö oli mennyt vähän miten sattui, nukkumaan olin päässyt yhden aikaan aamulla. Dan oli herättänyt minut yhdeksän jäljestä aamulla oman hyvin aikaisin alkaneen aamunsa jälkeen, jotta hän pääsisi takaisin nukkumaan. Siellä minä olohuoneessa istuin molempien lapsieni kanssa, väsyneenä, kärttyisänä, yrittäen pitää mieleni iloisena.. Kun yhtäkkiä puhelimeni soi.

Lapsipuoleni Ruby soitti.

”Hei, saisinko minä tulla noin tunniksi käymään?”
”Tottakai!”

lapsen_tekema_kakku

Ruby toi tullessaan suklaakakkua, minkä hän oli ystävänsä kanssa tehnyt. Samaan aikaan, kun hänen äitinsä teki ruokaostoksia, Ruby leikitti pikkusiskojaan ja minä survoin suuni täyteen suklaista taivasta. Dankin sai oman osansa, hillitsin sen verran itseäni….

lapsipuoli_yllattaa

Minä niin ilahduin siitä, että tämä kesälomansa viimeistä viikkoa viettänyt kiireinen leidi otti ja järjesti aikaa nähdäkseen meidät. Toi vielä tuliaisia, istui kanssani olohuoneessa ja piti minulle seuraa sekä auttoi pikkusiskojensa hoitamisessa. Minä olin niin otettu siitä, että hän tuli käymään, koska olin olettanut ettemme näkisi häntä tuona kesäloman viimeisinä hetkinä ollenkaan.

Koko loppupäivänkin hymyilytti. On minulla niin ihana lapsi tässäkin, niin huomaavainen ja vain kaiken puolin mahtava.


When everyday life is tough, it is important to notice the good fleeting moments going by.. To highlight this, I’m going to tell you an example from past week.

It was a rainy day, naturally. The night before hadn’t been restful, I had been able to get to bed about 1 am. Dan woke me up past 9 am in the morning so he could go and have a nap. He had been up since 5 am… There I was in the lounge surrounded by my kids, feeling exhausted and grumpy. Then my phone rang.

It was my stepdaughter Ruby.

”Could I come around for like an hour?” she asked.
”Of course!”

She arrived carrying a gift. A chocolate cake she had made with her friend. So the scene changed drastically. Now I was stuffing my face with chocolate goodness, chatting away with Ruby who was playing with her sisters.

I was so delighted to see Ruby on her last week of summer holidays. I had expected not to see her as she would be busy seeing her friends before they all set off to go to school – and to different schools too. I was so touched that this busy girl had arranged time to see us, keeping me company and helping to take care of her sisters.

That delighted mood stayed with me for the rest of the day. I am so happy to be a stepmother to this awesome girl!

rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

<3 <3 <3
0
1 vastaus

ihana!:)
0
1 vastaus

<3 <3 <3
0
1 vastaus

Ihana Ruby <3
0
1 vastaus

Hänestä saa olla ylpeä ihan joka päivä, niin ihana <3
0
1 vastaus

Voi, miten suloinen tyttö! Hyvä suhde äiti- ja lapsipuolten välillä ei ole itsestäänselvyys sekään… 🙂
0
1 vastaus

Ah Riina, sait minut niin hyvälle tuulelle kommentillasi – en ollut tuota tullut ajatelleeksi! Kiitos <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • This simple play kept her busy for a solid 15 minutes straight... Then had to do it again later on the same day! So simple and so much fun. She loved naming the colours too!

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: