Muut 18.9.2016
TEKSTI Meriannen

Uusimmassa Kaksplussan lehdessä tuttuja!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

meriannen_rankka_tarina

Hei, joko huomasit?

Tämän pidin alunperin salassa niin kavereilta kuin suvultakin. Innoissamme valmistauduttiin valokuvaajan visiittiin ja höpöteltiin Skypessä asianomaisten kanssa. Laiteltiin lukuisia sähköposteja puoleen ja toiseen, ja sitten sitä vain odoteltiin.

Sitten se julkaistiin. Pian se kolahti tulla postiluukusta.

meriannen_mielessa_kaksplussassa

Meistä tehtiin juttu Kaksplussan uusimpaan lehteen! Niin jännä fiilis nähdä oma pärstä ja lasteni hymynaamat lehdessä, jota olen jo teinityttönä selaillut kirjastossa.

meriannen_paasi_lehteen

Enkä sitä meidän omaa tarinaa pystynyt lukemaan ilman, että silmät vähän kostui. Taitavasti osasi Oili-toimittaja punoa tapahtumarikkaan äitiyteni kertomuksen yhteen.

joko_tiesit_taman

Olen vieläkin ihan sanaton. Tämä on ehdottomasti ollut hyvin opettavainen kokemus ja .. ei sitä oikein ikinä ole osannut kuvitella itseään ja perhettään lehtiartikkelin arvoiseksi tarinaksi. Tiedätkö, mitä tarkoitan?

Joko sinä luit meistä kertovan jutun? Mitä mieltä olit?

Löysitkö blogiin jutun kautta? Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi!


It was done in secret, I didn’t tell even my friends about it. Loads of emails was sent back and forwards, we skyped and got ready for a photographers visit to ours. Then we waited. Soon it was published and then it arrived to us as well.

Kaksplus-magazine wrote an article about us and our story. About me moving to England and the journey of becoming a mother to a disabled child. Even my eyes didn’t stay dry when I read the story..

Kaksplus is biggest parenthood media in Finland.
rakkaudellam

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Minttu <3 <3 <3 Kiitos! <3
0
1 vastaus

Luin jo jutun, oli todella hyvä! Kaikkea hyvää teille!
0
1 vastaus

Sitä samaa siulle, alexsandra! Kiitos <3
0
1 vastaus

Täytyypä käväistä kirjastossa tai kaupassa!

Voi kuule, kyllähän teidän perheenne on tarinan arvoinen! Johan sen kertoo tämä blogi! 🙂

Monilla erityisperheiden vertaistukikursseilla käydään läpi sitä mitä hyvää erityisyys on aiheuttanut. Useimpien ensimmäinen reaktio asiaan on ”ei h***tti mitään!” mutta sitten kun alkaa miettiä, keksii ne kaikki ystävät, tapahtumat ja jutut, joita ei olisi ilman erityisyyttä saanut. Sinä olet oivaltanut tämän asian oikein, ja se näkyy mielialoissasi!
0
1 vastaus

Kiitos tessa, vedit minut ihan sanattomaksi <3 <3 <3 <3
0
1 vastaus

Selasin lehden heti ja bongasin tutun perheen samantien. Rauhallisen hetken saatuani luin jutun kokonaan. Ihania olette!
0
1 vastaus

Kiitos Titiuu! <3 <3
0
1 vastaus

Hyvä juttu oli! Ihana perhe!
0
1 vastaus

Kiitos ihana Hanna <3
0
1 vastaus

Oli hyvä juttu ja ihania onnellisia kuvia teidän perheestä! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos ihana <3 Itse ajattelin että pitää ihan kehystää itselle nuo kuvat! 🙂
0
1 vastaus

Vihdoin lehti ostettu ja juttu luettu!
Ihana oli <3

Voimia ja tsemppiterkut koko perheelle! 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa, kiitos yh-mamma!
0
1 vastaus

Täällä pitkään blogiasi seurannut! Luin juuri teidän poppoosta kertovan jutun ensiksi. Ihanasti kerrottu, todella hyvä. Toivon hyvää vointia ja paljon voimia!
0
1 vastaus

Minttu <3 <3 <3 Kiitos! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • #frenchbraids, how hard can it be? I'm determined to learn this art, and so I practice.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: