Muut 9.6.2017
TEKSTI Meriannen

Kirjoita vain: Kun mummi ja ukki lähtivät

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Anna, mä niin tiedän.

Pieni tyttöseni kulki pää nuupallaan olohuoneesta makuuhuoneeseen, sieltä takaisin keittiöön, mistä tiensä löysi takaisin olohuoneeseen. Välillä hän vipelsi mennä niin, että kovat kantapäät kolisivat laminaattilattiaa vasten, sitten askellus muuttui pehmeäksi, hitaaksi, lähes vaivalloiseksi.

Kaiken lisäksi hän parkui.

Niin minäkin. Mielessäni. Pysyin itse paikoillani, jotta taaperoni tietäisi ainakin äidin olinpaikan. Etsihän lapsi epätoivoisesti yön aikana kadonneita mummoa ja ukkia, joiden kanssa oli ollut niin hauskaa jo viikon verran.

Lopulta minä en kestänyt. Nappasin nuorimman lapseni syliini ja menimme yhdessä itkemään sänkyyn.

Mummi ja Anna ruokailemassa vain pari päivää aiemmin

Aiheeseen liittyviä aikaisempia postauksia:


 

Kirjoita vain” on juttusarja, jonka pääpointti on punaisen langan puuttuminen. Näillä postauksilla ei itsessään ole tarkoitusta, sanomaa tai tärkeää viestiä. Ne ovat kuvauksia arjesta, tunnelmia, mitä vain, mille ei muuta ”julkaisupaikkaa” ole. Sitä kuuluisaa höpöhöpöä.

Tämä on postaussarjan ensimmäinen julkaisu.


Anna was quite upset as her Finnish grandparents went back home. I felt equally lost.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Jos vain voitais, niin muutettais <3 <3
0
1 vastaus

Voi teitä, tiedän tunteen 🙁 Ihana juttusarja!!
0
1 vastaus

<3 <3 <3 Kuin usein te näette isovanhempia?

Ja eikö, ideaa saa myös lainata! :D Kun minulla ainakin tulee helposti paineet siitä, että jokaisella julkaistulla kirjoituksella pitäisi olla ns. "tarkoitus". Se punainen lanka, jokin, joka punoo jutun yhteen. Oli se sitten vaikka vinkki tai vaikkapa arjenkuvauksen kautta kerrottu vertaistuellinen tapahtuma. Vaikka itsekin rakastan lukea blogeista ihan tätä "höpöhöpöä". :D
0
1 vastaus

Muuttakaa lähemmäs mummia ja ukkia <3
0
1 vastaus

Jos vain voitais, niin muutettais <3 <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • This simple play kept her busy for a solid 15 minutes straight... Then had to do it again later on the same day! So simple and so much fun. She loved naming the colours too!

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: