Perhe-elämä 10.7.2017
TEKSTI Meriannen

Lisävarustelua pyörätuoliin: vaunulokerikko

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yhteistyössä Ipanainen

Tämä on yksi pitkäkestoisimmista narinan kohteistani, johon tosin asiasta valittamisen lisäksi olen yrittänyt etsiä ratkaisuja. Siis tavaran säilytys.

Miten kaiken saa kätevästi matkaan mukaan ja vielä niin, että mukaan pakattu olisi helposti napattavissa käyttöön?

Elsa tarvitsee aina tietyn määrän tavaraa mukaansa, oltiin sitä sitten vain kotosalla tai sen maagisen ulko-oven toisella puolella. Kodin ulkopuolella kaiken kuitenkin pitäisi mahtua siihen Elsan välittömään läheisyyteen, jollain tavalla kätevästi vastuussa olevan aikuisen ulottuville. Sen takia pyörätuolimme tuli meille välinehyllyllä varusteltuna, mutta ei se yksinään ole tarpeeksi. Meillä on jo pitkään ollut käytössä koukut, mihin me olemmekin saaneet Elsan happitankin ja hoitorepun roikkumaan.

Mutta entä, kun ei oikein sekään ole tarpeeksi? Olisi ihana, jos pystyisi ”kuolaliinaa” pitämään välittömässä läheisyydessä siltä varalta, jos Elsa yskäisisi ja pitäisi päästä äkkiä naamaa pyyhkimään. Ei sitä ole kiva roikottaa vain työntökahvalla tai kaivaa jatkuvasti repusta. Jos Elsa ei ole syötöllä, olisi kuitenkin ihana jos se mahaletku voisi olla jossain näppärästi. Kuin myös hätätapauslääkkeet, tai se perus, puhelin. Ja kotiavaimet.

Me saimme Ipanaiselta tällaisen vaunulokerikon kokeiltavaksi, ja siis.. kyllä. Tuohon on tullut äkkiä tunkaistua sellaisiakin asioita, joita ei edes alunperin ajatellut että se olisi siihen kätevä. Kuten vaikkapa Elsan pikkusiskon juomapullo. Miten kätevä se onkaan tunkaista tähän lokerikkoon.. tai aikuisen kahvitermari. Kuin myös kuvassakin näkyvä mahaletkun huuhteluvesi. Mahtuu.

Näiden lisäksi tietysti ne kotiavaimet, tai vaikkapa kukkaro. Tuo etutaskuhan lähtee tuosta vetoketjun kohdalta irti ja sen takana on hihna, minkä avulla pussukan saa nopeasti vaikka ranteeseen kietaistua. Tämä on hyvin kätevää silloin, jos lokerikko on käytössä Annan rattaissa. Puistossahan jättäisin mielelläni rattaat jonnekin nurkkaan odottamaan leikkiemme loppumista, mutta en ole näin uskaltanut tehdä rattaisiin jätettyjen arvotavaroiden takia. No, kännykkä ja pieni kukkaro mahtuu tuohon etutaskuun, mikä kulkee paljon helpommin mukana liukumäkiin kuin rattaat!

Elsan kannalta tuolla irrotettavuudella ei kauheasti ole ollut merkitystä, ainakaan en ole vielä keksinyt tilannetta, missä se olisi kätevä.

Ollaan käyty myös koko perheen kanssa uimassa uimahallissa, ja mehän ymmärrettävistä syistä saamme Elsan viedä aivan altaan viereen pyörätuolissaan, ja pyörätuoli odottaa siinä altaan välittömässä läheisyydessä meitä. Oli todella kätevää, kun pystyi tähän lokerikkoon laittamaan kaikki hätätapauksen varalta lähelle (mahaletku, lääkkeet, säilytyslokeron avain, puhelin, mitä näitä nyt on)… Kaikki siinä nopeasti napattavissa.

Mietin jo, että hankin tällaisen Annankin rattaisiin, vaikka Annan kanssa harvemmin enää käytetään rattaita.. Mutta vähentäisi taas sitä reppujen ja kassien kantomäärää, jos Annankin rattaissa olisi tällainen – siihen mahtuisi juuri se varavaippa ja peppupyyhkeet, juomapullo, eväs, ja tadaa – äiti ei tarvitsekaan kantaa hoitolaukkua, kun tämä vaunulokerikko toimii hoitopussina. HA. Ja taas äidin kroppa kiittää!

Jos sinäkin nyt valaistuit ja innostuit että hei,tää ois oikeesti kiva, niin laitapa kommenttia tämän postauksen alle.

Minulla on nimittäin Ipanaisen kanssa yhteistyön merkeissä arvonnassa yksi kappale tällaista vaunulokerikkoa.

Arvonnan säännöt:

1. Jätä minulle toimiva sähköpostiosoite, kirjaile se tuohon sille tarkoitettuun lokerikkoon
2. Kirjoita minulle jotain kivaa kommenttiin!

Osallistumisaikaa 23.7.2017 klo 23:59 asti, arvonta suoritetaan välittömästi seuraavana päivänä.

Käviskös alekoodi?

Mutta hei, jos et luota onnettareen ja haluaisit kovasti tämän vaunulokerikon – tai jotain muuta ipanaisen nettikaupasta, kuten vaikkapa  vaunukoukkuja – niin 31.7.2017 asti on blogini lukijoille voimassa alekoodi merianne15! Sillä saat 15% alennuksen yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta, poislukien lahjakortit ja kirpparijaksot.

Ipanaisen nettikaupastahan löytyy lapsiperheelliselle vaikka mitä niin vaunutteluista muihin perheellisen arkea helpottaviin tuotteisiin!

Onnea arvontaan ja iloisia shoppailuhetkiä!

Vaunulokerikko on saatu Ipanaiselta blogiyhteistyön merkeissä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (48)

Sisko saisi lahjaksi. Meiltä löytyy ja vastaavantapainen.
0
1 vastaus

Hei kiitos vinkistä! 😀 Sopisikohan tuo laukku kiinni myös pyöriksen niihin kahteen ”työntökahvaan”? Kun meillä ei ole tuommoista aisaa, vaan ne perinteiset kahvat.. Ihanaa ja toivottavasti aurinkoisempaa kesää teille sinne, kuin täällä Suomessa on! <3
0
1 vastaus

Mukana, voitto menisi lahjaksi erityislapsi perheelle, joilla samat rattaat kuin teillä. 🙂
Ps.Blogisi on mahtava, ja koko teidän perhe!
0
1 vastaus

Toi vaikuttaa näppärältä, kokeillaan olisko onnetar puolellamme. Ehdottomasti muutenkin hankintalistalle. Lemmyltä aurinkoterveiset teille kaikille ❤
Terkuin Ninni
0
1 vastaus

Kiva lukea yleisilmeeltään positiivista blogia haastavasta arjesta. Vertaistukea, vinkkejä ja uusia näkökulmia ?
0
1 vastaus

Kiitos mahtavasta vinkistä <3
Tavaraa kulkee mukana mieletön määrä ja sopivaa lokerikkoa on tullut etsittyä jo jonkin aikaa! Teidän perheen kuulumisia käyn ahkerasti lukemassa 🙂
Mukavaa kesää teidän koko perheelle <3
0
1 vastaus

Kiva, kun postaat nykyään useammin☺
0
1 vastaus

Mahtava tyyli kirjoittaa teidän elämästä. Rehellistä.
0
1 vastaus

Saman asian kanssa juuri pähkäillyt =) meillä on pojan kanssa myös tavaraa mukana, lähdetään sitten vaikka vaan ulkona käymään. Ja pyörätuolilla liikutaan myös.
0
1 vastaus

Blogiasi on kiva lukea! Ihanaa kesää koko teidän perheelle!
0
1 vastaus

Meille tulisi tarpeeseen P&T tuplarattaisiin, jossa istuimet on päällekkäin (jolloin tavarakorissa on lapsen jalat). Lisätila olisi siis tervetullutta!
Meillä mennään rattailla varmaan vielä pitkään erityisen kanssa. Pikkusisaruskin on vielä taapero.

Kiitos mahtavasta rehellisestä blogista!
0
1 vastaus

Näyttääpä näppärältä monitoimilokerikolta menisi varmasti meidän 6 -vuotiaan pyörätuolin työntökahvoihin eli mukana arvonnassa ☺ Kiitos sinulle pohtivasta ja rehellisestä blogistasi ja vinkeistä ❤
0
1 vastaus

Meilläkin olis käyttöä kahden erityisen rattaisiin!
0
1 vastaus

Voitto menisi minun parhaalle ystävälleni, 2-vuotiaalle Lemmy pojalle joka on myös super lapsi ?
0
1 vastaus

Blogiasi on mukava lukea. Vaunulokerikolle olisi varmasti käyttöä.
0
1 vastaus

Blogiasi on kiva lukea,yksi lemppareista 🙂 Joka ilta käyn katsomassa onko uutta postausta tullut 🙂
0
1 vastaus

Täällä 5kk erityisen pojan vaunuissa olisi tilausta tuommoiselle. 🙂 ihanaa ja tärkeää blogia kirjoitat.
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä, tuo olisi niin näppärä meillekin! Pirtsakkaa kesää teille ja nauttikaa lämmöstä. Terkkuja Suomesta ?
0
1 vastaus

Sulla on ihana blogi! Mun lemppari! <3

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Aivan mahtava idea! Ollaan mietitty sellaista verkkokassia, mutta tuohan olisi sata kertaa kätevämpi!
0
1 vastaus

Voi,tämähän olis niin kiva!?
0
1 vastaus

Tuo olisi kyllä kätevä ja mielikuvitista käyttäen saa kiinni melkee mihin vaan ?
0
1 vastaus

Kiitos kun kirjoittelet. Blogiasi on niin mukava lukea☺
0
1 vastaus

Toi olis niin näppärä meidän kuopuksen (1 viikkoa vanha tänään) vaunuihin. Ihanaa kesää!
0
1 vastaus

Selkäreppu on aika hyvä vaihtoehto myös.
Pisteet vaunutaskulle irroitettavasta pikkutaskusta.
0
1 vastaus

Tuollaista täytyisi kehitellä, kiitos vinkistä. Meillä on kaksi tuolilasta 7v. ja 3v. Heillä on ns, pandatuolit, joissa hiuka erillainen työntöaisa, mutta jotain tuollaista sen olla pitää. Ruokitaletkut pitää meilläkin mahtua mukaan.
Kunnon systeemit tuohonkin helpottaa elämää kummasti.
Blogista vielä erikseen kiitokset!
0
1 vastaus

Lokerikko olisi kyllä meidänkin rattaisiin tarpeellinen, kun olemme lähdössä ulkomaille pitkälle reissulle. Tykkään elämänmakuisesta blogistasi, luen mielenkiinnolla postaukset. Ihailen jaksamistasi todella! Itse olen uupunut ”pelkästään” 1-v poitsun kanssa, joka on luonteeltaan todella temperamentinen.
0
1 vastaus

Blogiasi on ilo lukea, osaat kirjoittaa taitavasti! Lokerikko olisi myös oikein käytännöllinen meidän rattaisiin, joten olen mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Kiitos blogistasi =)
0
1 vastaus

Samat erityisrattaat/pyörätuoli on meilläkin käytössä eli todistettavasti olisi hyödyllinen meillekin ? ihanaa kesää teidän koko perheelle ❤ ☀
0
1 vastaus

Aikaa ei saa kiinni juoksemalla, vaan pysähtymällä. Kaunista kesää ja paljon ilon ja onnen hetkiä ?
0
1 vastaus

Ihanaa kesää teidän perheelle 🙂
0
1 vastaus

Hyvää kesää koko teidän perheelle! Mukana kivassa arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mielenkiintoinen blogi sinulla! Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Antaa mielenkiintoista perspektiiviä lukea välillä niin samanlaisista ja välillä niin erilaisista asioista kuin itsellä, sieltä ulkomailta. Aurinkoa ja iloa!
0
1 vastaus

Aurinkoista ja iloista kesää koko perheellenne! 🙂
Lokerikko näyttää kätevältä.
0
1 vastaus

Merianne. Ihana sinä! Minusta on niin kovin mukava lukea blogiasi, kiitos että raotat meille elämääsi blogin verran. Etenkin kirjoita vain-juttusarja on ihan paras! Jatka samoilla linjoilla!

Ai niin, tottakai osallistun arvontaan. 🙂
0
1 vastaus

Siiiis miksi ei miulla viel oo tällästä? Ihan pakko saada, meen ostamaan jos ei arpaonni suosi…
Miust on ollu aivan ihanaa seurata teiän matkaa jo useemman vuoden. Ootte tosi vahvoja! Meiän mukelo oli teholla vaan muutaman päivän. Ehdin siinä miettiä et miten ihmeessä työ ootte selvinny! Ihanaa kesän jatkoa!
0
1 vastaus

Tällaisen tarvitsisin, vau!

Ihanaa kesää!<3
0
1 vastaus

Tuommoinen olisi todella kätevä 🙂 Mukavaa kesän jatkoa 🙂
0
1 vastaus

Tarvitset erityisen suuren hakauksen! Teet niin tärkeää työtä erityislapsen äitinä. Voimia! Kätevän näköinen kyllä tuo lokerikko. Tulisi varmasti käyttöön. Osallistun arvontaan. 🙂
0
1 vastaus

Mukava arvonnassa☺
0
1 vastaus

Tämä olisi varmaan meillekin kätevä pyöräretkille, saisi pyörän sankaan kiinni kun reput ja laukut on hankalia tarakalla lastenistuimessa istuvan taaperon kanssa.

Aurinkoista viikkoa teille, ps. meiltä löytyy tytöltä skiphopin yksisarvinen- ja leppäkerttureput.
0
1 vastaus

Päätänpä minäkin osallistua! Sinä nyt vaan olet ihan paras pohdintoinesi ja tarinoinesi!
0
1 vastaus

Tämö on niitä sellaisia, joiden hyödyn ymmärtää kunnolla vasta, kun pääsee kokeilemaan. Kiva, että helpottaa teidän toimia noin paljon 🙂
0
1 vastaus

Aurinkoista kesää!
0
1 vastaus

Tää on niin huippu, toinen lokerikko tulisi myös tarpeeseen. Voimia arkeen, meillä myös ihana erityinen?
0
1 vastaus

Kiitos hyvästä vinkistä 🙂 Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Sisko saisi lahjaksi. Meiltä löytyy ja vastaavantapainen.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • #frenchbraids, how hard can it be? I'm determined to learn this art, and so I practice.

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: