Muut 24.7.2017
TEKSTI Meriannen

Vaunulokerikon arvonnassa voitti…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yhteistyössä Ipanainen

Minulla oli ilo ja kunnia esitellä teille Skiphopin vaunulokerikkoa ja sitä, miten se on helpottanut meidän arkea tarjoamalla enemmän paikkoja survoa tavaroita matkaan mukaan. Näin niinkuin kauniisti sanottuna. Tästähän voit siis lukea täältä.

Ipanaisen kanssa yhteistyön merkeissä järjestettiin myös arvonta, jossa yksi teistä saisi tällaisen vaunulokerikon myös sinne ruudun toiselle puolelle.

Onnettarena toimi tällä kertaa toimelias Anna.

Onneksi olkoon Mari, tarkkailethan sähköpostiasi – kivaa viestiä tulee sinne piakkoin!

Muistutuksena vielä näin loppuun,

että Ipanaisellehan on blogini lukijoille alekoodi voimassa  31.7.2017 asti. Koodilla merianne15 saat 15% alennuksen yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta, poislukien lahjakortit ja kirpparijaksot.

Ipanainen tekee tänä kesänä yhteistyötä myös Silja Linen kanssa, eli yli 50 euron ostoksiin saa kaupan päälle Silja Linen etusetelin. Tästä lisää täällä.


The winner of the giveaway is Mari, congratulations!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Leipurin lapsenlapsi leikkasi kakkua ja jakoi palat kaikille tasapuolisesti. Uudestaan ja uudestaan ❤️

meriannen

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: