Muut 16.4.2018
TEKSTI Meriannen

Kesätukka!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olin antanut hiusten vain kasvaa. Vähän sillä ajatuksella, jos sitä jaksaisimme järjestää hääjuhlat lähitulevaisuudessa, niin ois sitten kivasti tukalla pituutta mihin hääkampausta viritellä.

Edellisen kerran hiukset olivat nähneet kampaajan sakset Suomessa käydessäni (yli vuosi sitten) ja nyt minua alkoi ärsyttää tämä väsähtänyt tukka.

Ennen

Jälkeen

Laitoin siis mieheni serkulle viestiä, että tule pelastamaan tämä tukka. Tämä sama neitonen, joka kampaajakoulussa pari vuotta sitten leikkasi minulle tällaisen tukan, tuli nyt kotikäynnille meille ja leikkasi toiveideni mukaisesti lyhyen kesätukan meikäläiselle.

Olen niin tyytyväinen. Innostuin vielä meikkaamaankin uuden tukan ansiosta, ja katsokaa nyt tätä:

Ihana kesätukka!

Tämä ei muuten ole merkki siitä, että häitä ei olisi tulossa. Kyllä ne häät joskus saadaan järjestettyä. Lyhyeenkin tukkaan saa kivoja hääkampauksia tehtyä, joten en hammasta purren pidä pitkää tukkaa vain yksien hamassa tulevaisuudessa järjestettävien juhlien takia!

Kun itsellä on kotoisampi olo lyhyen tukan kanssa.

Oletko sinä suunnittelemassa uutta kampausta itsellesi?

Millaista? Kerro kerro kommenteissa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Hahhah, mitä sitä tekeekään lasten eteen!! Haluavatko he leikkiä kampaajia siun hiusten kanssa? 😊
0
1 vastaus

Tulipa sun hiuksista kivat ja raikkaat! Mulla on ollut myös yo-juhlia varten hiustenkasvatus-projekti meneillään. Ajattelin leikata lyhyemmän mallin jenkkeihin, mutta mun host tytöt ovat aivan innoissaan mun pitkistä hiuksista niin voi olla että en ihan vielä leikkaakaan niitä lyhyemmiksi.
0
1 vastaus

Hahhah, mitä sitä tekeekään lasten eteen!! Haluavatko he leikkiä kampaajia siun hiusten kanssa? 😊
0
1 vastaus

Uulalaa mikä hottis! Nuorruit silmissä ainakin 5vuotta. Upea muutos ja ihana kesätukka!
0
1 vastaus

Aaaw kiitos kauheasti Titiuu! ❤️
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Meriannen mielessä
pyörittää hektistä erityislapsiperheen arkea brittimiehensä Danin kanssa Englannissa. Uusperheeseen kuuluu Danin esikoinen Ruby (7/2005) ja pariskunnan yhteiset lapset "Elsa" (4/2013) ja "Anna" (12/2015). Elsa syntyi keskosena ja hänellä on diagnosoitu vakava kuulonalenema, cp-vamma ja aivoperäinen näkövamma. Blogissaan Meriannen kuvailee perhearkeaan ja tunteitaan avoimen rohkeasti - millaista elämä tällaisessa perheessä on? Ota yhteyttä: meriannen@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • We escaped from the heatwave to cool down by one of the streams in new forest. And it was lush.

meriannen

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: