Blogista

LontooAlunperin aloitin blogin kirjoittamisen ennen muuttoani Britanniaan, jolloin halusin kertoa tulevan kotimaani tavoista ja käytänteistä ja muusta arkeen vaikuttavista asioista Britanniassa, niin itkun ja hammastenkiristelyn kuin ilonkin aiheuttajista. Tietysti keskustelunaiheena hyvin tiukasti pysyi myös masuasukki, ja sitten sen jälkeen tämä vauva-arki.

Mitä on vauva-arki keskosena syntyneen huonokuuloisen ellei kuuron lapsen kanssa? Miten NHS auttaa, miten äiti ja isi jaksaa? Tässä uudistuneessa blogissa tulen käsittelemään edelleen hyvin samankaltaisia aiheita kuin ennenkin, mutta en myöskään halua urautua mitenkään tietynlaisen blogileiman alle.. Eli vaikka edelleen tulen varmasti hyvin dominoivasti kirjoittamaan kaikenlaisesta äitiyteen liittyvästä, postauksia tulenee mustakin minua mietityttäneestä ja esimerkiksi juuri Britanniaan liittyen.

Juuri tästä syystä uudistuneen blogin nimeksi valikoitui nimenomaan Meriannen mielessä, sillä en itseäni halunnut rajoittaa vain äitiys-aiheisiin. Haluan kirjoittaa myös muusta elämästäni, kuten kavereiden kanssa puuhastelusta, lukemistani kirjoista, tapahtumista ja ihan mitä mielessäni liikkuu ja mistä haluaisin keskustella. Vaikka tällainen ylenpalttisuus aiheissa ehkä karsiikin osan lukijoista, niin en silti ryhdy rajoittamaan kirjoittamistani.

Jos mieltäsi painaa kysymys, tai sinulla olisi postausidea, älä epäröi ottaa yhteyttä heittämällä joko kommenttia tai laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen

blogiemailiosoite

 

Blogista lisää mm. tässä postauksessa:

Blogini tulevaisuus

Kuvista

Kaikki blogissa käyttämäni kuvamateriaali on omaani, ellei toisin mainita. Olenhan tosiaan valokuvauksesta kiinnostunut ja nyt sitten innostunut näyttämään tuotoksiani täällä julkisesti. Niistä, aivan kuten kaikesta muustakin, otetaan mielellään kommentteja vastaan! Jos haluat kuviani kopioida, otathan ensin yhteyttä. Kiitos.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: