Tyttäremme EL

hymyTyttäremme syntyi huhtikuussa 2013 noin kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa. Onneksi! Kärsimme nimittäin sellaisesta harvinaisesta tilasta kuin fetomaternaalinen vuoto, joka oli aiheuttanut tytöllemme vakavan anemian, ja oli vain hädin tuskin hengissä. Olimme siis onnekkaita, että tyttömme oli ylipäätään vielä elossa, ja että lapsivedet menivät silloin kun menivät. Jos näin ei olisi käynyt, olisin todennäköisesti synnyttänyt enkelin.

Synnytyskertomuksesta selviää tuon onnekkaan sattumuksen tarina, ja sairaskertomuksesta kerrotaan taas tuo pari kuukautta kestänyt neonataalijakso. Kotiuduttuamme olemme oppineet El:n vakavasta kuulonalenemasta, saaneet diagnoosin cp-vammasta ja epäilleet epilepsiaa. Yhteinen alkutaipaleemme ei tosiaan ole ollut helppo, mutta sitäkin antoisampi! Olemme saaneet ihanan aurinkoisen tytön elämäämme, oikean ilopillerin, jolla on maailman kaunein hymy ja mukaansatempaavin nauru. Meillä on vauva, joka itkee harvoin, tykkää äitinsä tavoin ruuosta ja opettelee hitaasti, mutta varmasti, elämisen saloja.

el – tagin alta löytyy lisää tarinaa tytöstämme.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: