Yleinen 5.5.2016
TEKSTI Miia Metso

Kodin esittelyvideo: Yläkerta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Edellisessä postauksessani oli alakerran video, tässä yläkerran heti perään :)

Yläkerrassa on siis meidän makuuhuoneet 3 kpl, ja yksi kph/wc.

Tältä se näyttää arkipäivänä :)
Sänkykin on petaamatta ja ilman petivaatteita, koska – niin, kerron syyn videolla :)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos, pohjaa mietittiin kyllä pitkään ja hartaasti ja on koettu toimivaksi :) Rappuset on vielä ainakin toistaiseksi ok, joskus pelottaa kun koira tulee eteen ja kannan tyttöä samalla. Mutta pitää vaan muistaa olla varovainen. En osaa oikein kuvitella että millaista olisi jos olisi yhdessä tasossa, niin vaikea verrata. Meillä on 153 neliötä, joista siis 50 yläkerrassa :)
0
1 vastaus

Näyttää toimivalta ratkaisulta! Kuinka paljon neliöitä teillä on? Millaiseksi oot kokenut rappuset taaperon kanssa? Täälläkin haaveillaan oman kodin rakennuttamisesta :)
0
1 vastaus

Kiitos, pohjaa mietittiin kyllä pitkään ja hartaasti ja on koettu toimivaksi :) Rappuset on vielä ainakin toistaiseksi ok, joskus pelottaa kun koira tulee eteen ja kannan tyttöä samalla. Mutta pitää vaan muistaa olla varovainen. En osaa oikein kuvitella että millaista olisi jos olisi yhdessä tasossa, niin vaikea verrata. Meillä on 153 neliötä, joista siis 50 yläkerrassa :)
0
1 vastaus

Ihana tuo Ruun sänky! Onko se valmis tuote jostain vai ihan teille teetetty?
0
1 vastaus

Moikka! Kiitos! Rakas mieheni teki sen kun näytin kuvan, millaista haluaisin! <3 :)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: