Yleinen 21.5.2016
TEKSTI Miia Metso

Mitä tehdään, kun 19 bloggaavaa äitiä kohtaa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Instaani seuraavat ovat ehkä huomanneet, että olimme eilisen koko perhe viikkarilla. Tämä päivä taas meni ihan kokonaan omissa menoissani, blogihommissa nimittäin. 

Me Kaksplussan blogiverkostolaiset kokoonnuimme Helsinkiin viettämään kivaa iltapäivää yhdessä. 
Saimme käyttöömme uudistetun Holiday Inn Helsinki City Centren viihtyisän ravintolatilan, ja nautimme heti alkuun maukkaan aterian listan valikoimista. Minä valitsin sandwichin poron paahtopaistilla; oli oikein mehukas täytetty leipä ja poro oli kivaa vaihtelua :) 
Ohjelmassa meillä oli vapaan seurustelun lisäksi kotimaisen Noshin vaate-esittely. Nosh on minulle ennestäänkin tuttu, olen pitänyt kyseisen merkin vaatekutsut kotonammekinViime vuosina Noshin valikoimaan on tullut hyvin voimakkaasti myös naisten vaatteita, tämä on ehdottomasti kaivattu lisäys. Vieläkin enemmän toivoisin samisteluvaatteita lasten ja äitien mallistoihin! :) 

Meidän bloggareiden kesken järjestettiin lahjakorttiarvontaa, ja mikä sen kivempaa, kuin että onnetar suosi tällä kertaa minuakin! Voitin 80 euroa käytettäväksi tänään Noshin vaatteisiin :) 
Ensin ajattelin, että tilaisin sekä itselleni, että Ruulle jotain, mutta lopulta kauniit lastenvaatteet veivät voiton ja tilaukseeni päätyi ainoastaan lastenvaatteita! :D Aina mulle käy näin :) 
Nämä tilasin Ruulle! Aika ihania :)

Muistoksi päivästä jokainen meistä sai mukaansa pursuilevan Goodie Bagin täynnä tuotteita testattavaksi. Meillä kotona riemuisan vastaanoton saivat lasten hammasharja ja Muumi- laastarit :) 
Lumenen pikakasvohoito ja Bio- Oil tulevat mulle heti tehokäyttöön. 
Vedin jo kotimatkalla Cloettan uutuuden, Mangosuklaa -levyn :D 
Itselleni ihan uusina tuttavuuksina tulevat mm. Hurraw! – huulirasva. Täysin vegaaninen tuote pääsi heti testiin, ja tuntuu tosi miellyttävältä huulilla. Löytyy esimerkiksi Ruohonjuuresta!

Innolla odottelen myös eettisten Lushin tuotteiden testaamista. Tuo Elbow Grease kuulostaa ihan mun jutulta, kirjaimellisesti kyynärpäihin ja ainakin kantapäihin tarvitaan jotain tuon kaltaista tuotetta :)

Näistä tuotteista Vitanallet pääsivät heti meidän perheen isän suuhun. Ja maistuivat kuulemma ihan aidoille nallekarkeille, mutta ovatkin siis vitamiineja! Miten loistava keksintö! :)

Moni meistä jäi vielä piknikille päivän päätteeksi, ja sinne meitä muisti Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Itselleni paksumahaisena tällä kertaa maistui tietenkin Le Pom, hedelmälimonaadi, mutta toin kotiin muutaman Kukko – oluen mieheni testattaviksi :) 
Kaiken luppoajan me bloggaavat äidit juttelimme tietenkin bloggaamisesta ja lapsista. Siinä aika menikin mukavasti! Olin viikkarin reissun jäljiltä vielä aika väsynyt, ja itseasiassa sain paluumatkalla auringonpaisteesta migreeninkin, mutta onneksi kanssamatkustajilta löytyi särkylääkettä matkasta. 
Oli tosi kiva nähdä muita Kaksplussalaisia! :) Kiitos mukana olleet: 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (19)

Kyllä oli tosi kiva heittää vähän vapaalle ja tavata uusia ihmisiä. Toivottavasti pian taas kohdataan ja ihan jokaisen kanssa ehtisi juttelemaan.
0
1 vastaus

Ihanan kuuloinen ja näköinen päivä teillä ollut! :) Harmittaa etten itse päässyt mukaan :( Ensi kerralla sitten!
0
1 vastaus

Oli mukava, vaikkakin aika pitkä ja hiukan ekä itselle oli rankka päivä :) Mut ehdottomasti lähden toistekin :)
0
1 vastaus

Tosi kivalta vaikutti tapahtuma! Noista Lushin tuotteista voin jo varmuudella sanoa että on varmasti aivan mahtavia, oon totaalinen Lush -fani :D

hanna
http://www.hannamariav.com
0
1 vastaus

No kiva kuulla! En oo vielä avannut niitä, mut tänään toi öljypurkki tuli jo käyttöön ja poistin sillä mun viimeiset pidennykset itse :D Toimi siihen hyvin! :D
0
1 vastaus

Oli hauska tavata ihan oikeasti, in real life. :)
0
1 vastaus

Oli! :)
0
1 vastaus

Ihanalta kuulostaa teidän tapaaminen! Tapasin itse kaksplussan bloggaajia viime kesänä ja se onkin paras muisto kaksplussasta! :) <3
0
1 vastaus

No kiva kuulla :)
0
1 vastaus

Apua nyt tulee paineita kuvien kanssa :D ja masujen yhteiskuva jäi ottamatta! Oli kiva nähdä :)
0
1 vastaus

Aivan ihana päivä, kiitos seurasta ♡
0
1 vastaus

Oli kyllä todella mukava päivä <3
0
1 vastaus

Näitä lisää! :)
0
1 vastaus

Ihania kuvia! Ja oli ihana tavata! <3 Kiitos päivästä!
0
1 vastaus

Kiitos samoin :)
0
1 vastaus

Ihana päivä! Oli kiva tavata :)
0
1 vastaus

Kiitos samoin! :)
0
1 vastaus

Oot kyllä hyvä laittamaan pohtimaan omia sanomisiaan ja oot suorasanainen. Tuli susta luotettava kuva :)
0
1 vastaus

Aijaa! Kiitos, kai? Mitä mä oon sanonut sellaista :D Toivottavasti en oo ollut jotenkin tyly, en oo tarkoittanut ainakaan :)
0
1 vastaus

Kyllä oli tosi kiva heittää vähän vapaalle ja tavata uusia ihmisiä. Toivottavasti pian taas kohdataan ja ihan jokaisen kanssa ehtisi juttelemaan.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: