Yleinen 9.5.2016
TEKSTI Miia Metso

Rikoo on riskillä ruma – kesäpukeutuminen rv 24.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”Rikoo on riskillä ruma” Näinhän sitä sanotaan, joku laulukin on aiheesta tehty. Mutta minun mielestäni trikoo on kyllä pelastaja :)

Minun kevät/kesä SS16 pukeutumiseeni kuuluu hyvin vahvasti trikoo. Tilasin Defshopilta yhteistyönä laajan kasan trikoisia vaatteita, ja voi miten ihanasti ne joustavatkaan kasvavan kehoni kanssa!

Olen jo raskausviikolla 24, mutta ei kaiken vaatteen tarvitse silti olla mammamallistoista. Normaalimallistoista vaatteiden valitseminen tulee yleensä myös paljon edullisemmaksi, kuin äitiysvaatteiden käyttö.

Valitsin viikonloppuna päälleni ihania, edullisia maksimekkoja (13,99 €!), täyspitkää hametta ja lyhyempää mekkoa. Näiden seuraksi käy keväinen huivi ja Havaianas- varvassandaalit :) Kaikissa näissä raskausmasuni pääsee kivasti esille, ja olo on mukava, kun mistään ei purista.

Lisää vinkkejä kevätpukeutumiseen Defshopin blogista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: