Yleinen 20.3.2017
TEKSTI Miia Metso

Rintamaidosta kiinteitä kohti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämä arvonta suoritettu, uusin arvonta löytyy tästä tekstistä, jossa myös Semperin tuotteet arvonnassa! :)

 

Kaupallinen yhteistyö Semper.

Remu on jo 6 kk iässä, ja olemme pikkuhiljaa siirtyneet rintamaidosta kiinteitä maistelemaan.

Koska Remun painonnousussa on ollut vaikeuksia, eikä hän aina oikein malta odottaa rinnalla, että heruminen alkaisi, on kiinteiden maistelu selvästi hänelle enemmän mieluista kuin Ruulle aikanaan!

Olemme aloittaneet vastoin kaikkia ohjeita makeilla soseilla. Tein niin Ruunkin kanssa. Aloitimme maistelun Semperin mangososeella ja aluksi sitä menikin vain ihan lusikan kärjellinen kerrallaan :) Siitä pikkuhiljaa otimme uusia makuja kokeiluun, pieni määrä kerrallaan.

Jussinkin on helppo jäädä Remun kanssa kaksin useammaksi tunniksi, koska Remu syö kiinteitä niin hyvin. Minä herun huonosti pumpulle, joten poissaollessani Remu syö näitä soseita, puuroja ja hieman vettä pullosta. Remu ei ota maitoakaan pullosta kovin hyvin.

Ruun kanssa lähinnä sormiruokailimme, ja kiinteät olivat pitkään hyvin pieniä annoksia, mutta Remu on heti ottanut nämä nopeasti isommaksi osaksi ruokavaliotaan. Hän syö mielellään puuroja ja vellejä, toisin kuin siskonsa samassa iässä :) Sormiruokailu taas saa hänet kakomaan, hänellä on aina ollut herkkä yökkäysrefleksi. Näin ne vauvat ovat erilaisia!

Me tehdään usein aamu- ja iltapuurot näistä valmiista puurojauheista ja sekaan menee hieman hedelmällä makeaksi maustettua pussipuuroakin, tai hedelmäsosetta.

Nämä pussipuurot oli tosi pitkään Ruunkin ehdoton suosikki matkoilla! Myös minun suosikkini lasten evääksi kun ollaan reissussa, koska pussit on niin paljon helpompi ottaa mukaan kuin esimerkiksi lasinen purkki ja lusikka syöttämistä varten, tai esimerkiksi banaani, joka tahtoo aina mustua kassissa.

Tänäänkin meillä oli leikkipuistoretkellä pussi mukana vaunuissa. Kun Remu heräsi unilta, oli helppo tarjota hänelle evästä.

Pussit on helppo avata ja sulkea uudelleen, vauvankin saa syötettyä tosi siististi, saa ottaa mukaan lennolle käsimatkatavaroihin eivätkä vie paljon tilaa. Ja ei tarvitse varoa, meneekö pakkaus rikki kassissa, niinkuin lasisen purkin kanssa pitäisi. Ihan paras keksintö!

Maisteltiin muuten jo Lohi-perunaakinJa miten se ekalla kerralla maistui — katsokaa video!:)

Olisko videopostauksille enemmänkin tilausta?

Arvonta

Eli, ilokseni saan arpoa Semperin tuotteita teille lukijoillekin!

Eli palkintona olisi muhkea paketti erilaisia ruokia;

vellejä, puuroja, välipaloja, juomia, aterioita!

Arvontaan voi osallistua 9.4. asti.

Osallistu täyttämällä alla oleva kommenttilomake :)

Palkinnon arvo n. 30 euroa

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (393)

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Huippua et kirjoitit näistä! Meillä myös 6kk poika aloittelee pikku hiljaa soseita! Itse olen kiinnostunut sormiruokailusta, mutta pelottaa tulehtuminen ja miten se pieni osaa kakoa. Pussiruuat matkoilla ovat varmasti pelastus, täytyy ottaa ne meidän reissuihin myös mukaan!
0
1 vastaus

Kiva olisi kokeilla – uusi tuote minulle!
0
1 vastaus

Semperin tuotteet ovat kyllä huippuja! :)
0
1 vastaus

Meillä myös Semperin tuotteet ihan suursuosikkeja ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Voi ihana Remu! Jäädään Milan (6kk) kanssa odottelemaan potkisiko onni. Kunhan ensin onni on mukana tän viikon toisessa avosydänleikkauksesta ensin!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana! Tyttö kohta 5kk niin paketti olisi todellakin ajankohtainen! ?
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Meillä myös 6kk typy, jonka kanssa aloitettu ruuan taistelut pikkuhiljaa. Ruokapaketti tulisi siis tarpeeseen. :)
0
1 vastaus

Meillä aloitetaan kuukauden päästä kiinteät. Oispa ihana saada turvallinen setti makuja vauvalle. :-)
0
1 vastaus

Ois upeaa voittaa tämä, meillä aloitetaan kiinteiden maistelu nyt perjantaina kun tyttö täyttää kuusi kuukautta :)
Ihana nähdä Remua videolla! <3
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Meidän syyskuiselle kyllä kelpaisi moinen paketti ? Ihana blogi! ?
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :) Meilläkin himpun verran päälle 6kk, jonka kanssa nyt ahkerasti maisteltu uusia makuja. Nuo ilmeet on kyllä parhaita kun saa jotain uutta suuhun :D
0
1 vastaus

Nää on ollu meillä kovassa huudossa viimeaikoina! Pojan lemppareita nää Semperi välipalat ja niin käteviä ottaa mukaan jos ollaan esim.kaverille menossa :)
0
1 vastaus

Oispa kiva pistää tuo paketti kokeiluun!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Meidän neiti täyttää tällä viikolla 4kk. Vielä ei kuitenkaan ole tarkoitus alkaa kiinteitä maistelemaan, mutta paketti tulisi tarpeeseen viimeistään 2kk kuluttua.?
0
1 vastaus

Oi, tarpeeseen tulisi meidän 7kk jätkänpätkälle ja maistuu nuo herkkusmoothiet isosiskollekin :*
0
1 vastaus

Hei, osaatko sanoa onko noissa Ämpärin tuotteissa kaikissa maitoa?
Me ollaan aloitettu maistelua, mutta ei voida yleensä käyttää valmiita soseita/puuroja pojan maitoallergian vuoksi. Siksi mua kiinnostaa onkohan olemassa valmiita ruokia, joissa ei tuota maitoa olisi.
Riisijauhepuuro päärynäsoseella on meidän pojan suosikki ?
0
1 vastaus

Kiinteät meilläkin ajankohtainen juttu! Tutustumispaketti olis mahtava saada ?
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Lukas kans on alkannut maista kiinteitä koska paino ei nousee kunnolla. On ollut hankala matka koska Lukaksen maha ei ole tykänyt Kotona tehtystä ruoka, sitten alkoi tarjoa kaupasta ostettu ja nyt alkaa onnistu paremmin.
0
1 vastaus

Hauska, kun meidän niin kovin samanikäiset vauvat syövät aivan eri määriä ja erilaisia kiinteitä. Niin ne vauvat tosiaan ovat aivan erilaisia jokainen. Noh, meillä kyllä kiinteiden aloittamista on jarrutellut allergiaepäilyt, ja niiden takia vauvamme itseasiassa aloitti kiinteiden maistelut luumulla. Sormiruokaakin olen tarjoillut (lähinnä bataattia), mutta toistaiseksi sitä ei ole päätynyt kuin pieni pala suuhun asti.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Hei!!
Meilläkin tykätään kovasti Semperin pusseista! Vie paljon vähemmän tilaa kun tavalliset lasipurkit eikä tarvitse pelätä että menee rikki. Useamman kerran lasipurkit pudonneet lattialle. Ja noissa on ihanasti erilaisia makuja kun tylsät tutut lasipurkeissa. Nytkin laatikot täynnä pusseja! Liia täytti 6kk lauantaina mutta kiinteitä syöty jo parisen kuukautta. Kova typy syömään :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Täällä aloitettu maistellut porkkanaa ja bataattia.
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, tulisi niin käyttöön! ☺️
0
1 vastaus

Ois enemmän kuin tervetullut tänne testiin noita puuroja ja vellejä ,terveisin vähä yli 6kk pojan äiti, vielä mennään enemmän rintamaidolla mutt maisteltu ollaa myös soseita ja puuroja :)
0
1 vastaus

Mukana! Laskettu aika kuukauden päästä joten puolen vuoden sisään tulis käyttöön :)
0
1 vastaus

Kiva arvonta! Mekin aloimme juuri pari viikkoa sitten maistelemaan kiinteitä, kun 6kk tuli mittariin ? Meillä on vaan sellainen maitopoika täällä, että kiinteät ei ainakaan vielä maistu, mutta tissillä ois kokoajan ? ?
0
1 vastaus

Meilläkin maisteltu kiinteitä jo hyvän matkaa ?
0
1 vastaus

Meillä kans poika kohta 6kk syöty kiinteitä jo muutama kuukausi :) olisi kiva päästä kokeilemaan myös kyseisiä Semperin tuotteita :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :) Tuotteet tulisi tarpeeseen :)
0
1 vastaus

Meidän pieni vasta 6viikon ikäinen, mutta mielellään osallistutaan arvontaan, niin olisi eväät valmiina kun maistelu aloitetaan! Iso poika, joten ei varmaan kuutta kuukautta pelkällä maidolla mennä.:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Täällä myös tyttö 6kk aloittelee ruokamaisteluja tiesin rinnalle <3
0
1 vastaus

EHDOTTOMASTI mukana arvonnassa! Meillä poika 8,5kk ja välillä syöminen tökkii (vaikka oli alkuun erittäin hyvä syömään). Olisi siis kiva päästä kokeilemaan uusia ruokia, etenkin nuo puuro pussit kiinnostaisi☺??
0
1 vastaus

Meilläkin aloitellaan juuri kiinteitä eli mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Ihana arvonta,Toivottavasta arpaonni suosisi?
0
1 vastaus

Ihana arvonta Toivottavasti arpaonni syosisis?
0
1 vastaus

Kiva lukea teidän arjesta varsinkikn kun meillä on myös syyskuussa syntynyt pieni poika. Aloitimme kiinteät 5kk iässä, tähän asti olen itse tehnyt soseita. P maisteli niin vähän että koin ruokahävikin pienemmäksi itsetehdyllä. Nyt annoskoot ovat alkaneet kasvaa ja nämä pussit olisivat ihania kun olemme asioilla tai kylässä.
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! Meillä tyttö kohta 4,5kk eikä kiirettä kiinteiden aloittamiselle vielä ole. Katsotaan rauhassa milloin alkaa ruoka kiinnostaa :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Meille meille meille! ? täällä olis hieman reilu 6kk miehen alku joka pääsis kiinni näihin makuihin! :)
0
1 vastaus

Mukana, kohta meilläkin edessä kiinteisiin siirtyminen vauvan kans. On ollut mukava seurata Remun kasvua ja kehitystä, koska meillä 1kk nuorempi tyttö <3
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. :)
0
1 vastaus

Vau, mukana!:) videot on kivoja!
0
1 vastaus

Meillä myös neiti nyt 6 kk ja sormiruokaillen ollaan aloitettu, mutta nyt tarkoitus kokeilla soseena tai noista pusseista jotain lihaisaa tai ei makeaa, ehkä puuroa? Koska niitä haastavampi sormiruokailla :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana! :)
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Meillä 2v ja 6kk vanhat pojat, ja samaa mieltä näiden pussipuurojen käytännöllisyydestä! Ihan parhaita reissussa, ja kyllä monesti ihan kotonakin menee välipalana yms. Ehdottomasti mukana arvonnassa siis! ?
0
1 vastaus

Nami:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa kahdella arvalla (Facebook)
0
1 vastaus

Mukana upeassa arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Meillä tyttö reilu 6 kk ja syö nykyään jo pääsääntöisesti soseita eli maito on vain lisäravintona. Meillä syödään paljon kaupan valmiita soseita, puuroja ja vellejä, joten tämä paketti tulisi todellakin käyttöön! Osallistun siis arvontaan.
0
1 vastaus

Kiva blogi lueskella. Täällä melkein samat aikataulut ja maistelut menossa.
0
1 vastaus

Jospa onni suosis
0
1 vastaus

Mukana! Meidän 6kk ikäiselle maistuisi varmasti. :)
0
1 vastaus

MOLEMPIA VIELÄ SYÖDÄÄN , PUSSIRUUAT ON MATKOILLA KÄTEVIÄ
0
1 vastaus

MAUKKAAT PUSSIT
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan!
Sini
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ???
0
1 vastaus

Ois meille ajankohtainen palkinto, tyttö 4kk aloittelee kohta kiinteiden maistelut. Mukaan ehdottomasti! :)
0
1 vastaus

Meillä lukas aloitti jo nyt 5kk iässä ja maistui hyvin jo kiinteät :) aloitettiin myös mangososeella ja yllätyin kun huomasin ettei se ollutkaan lempparia toisin kuin esikoisella joka syö edelleen mielellään sitä vaikka on jo 3,5 v. :D
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Kiinteiden aloitus on täälläkin kohta 5,5kk tytön kanssa :)
0
1 vastaus

Meilläkin puolivuotias vauveli, joka aloitellut sössöjä :)
0
1 vastaus

Olisipa hauska voittaa vauvaruokia herkuteltaviksi!
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan ☺️ Kohta olisikin aikaa siirtyä kiinteisiin.
0
1 vastaus

Olispa ihanaa voittaa noita tuotteita! Meilläkin aloitetaan kiinteiden maistelut pikku herran kanssa. ? Ja näitä sinun juttujasi on niin mukava lukea!
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan. Videopostaukset on kivaa vaihtelua normi postauksiin. Meillä kiinteiden maistelu edessä parin kk päästä.
0
1 vastaus

Voi kun voitettaisiin! 7 kuukauden ikäiselle pojulle kyllä maistuisi :) (Laiska) äitikin olisi erittäin happy, kun ei sitä aina jaksaisi soseita alkaa keittiössä vääntää :D
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! Meillä pikku mies nyt vajaa 8kk.
0
1 vastaus

Meillä on muutaman päivän Remua vanhempi tyttö, joka myös syö kiinteitä mielellään. Eli kysyntää tälle palkinnolle olisi :D
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Meillä taapero tykkää välipaloina myös noista pussijutuista kovasti
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Kyllä on paljon hienoa kehitystä tapahtunut . Mummun kiva lukea. Jokainen lapsi omanlaisensa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana:)
0
1 vastaus

Meidän typsy täyttää pian 4kk ja olisi huippua jos saataisiin ruokia maisteluun ?
0
1 vastaus

En ole aiemmin kommentoinutkaan yhtikäs mitään, mutta tykkään valtavasti lukea juttujasi ja saan niistä vertaistukea omaan arkeeni, minulla on kaksi lasta, toinen täyttää kohta 3 vuotta ja toinen tällä hetkellä 10 kk. Valvottuja öitä siis täälläkin takana ja blogi tuo mukavasti irtioton arjesta, kiitos siitä! :)

Videopostaukset on ihan ok, enempi ehkä tykkään tekstimuotoisesta blogista ja kuvista.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Ihana paketti olisi.? Tulisi meidän 7kk neidille, joka nirsoilee lähes kaikkea kiinteitä ruokia. ?
Ihanaa kevättä sinne!☀
0
1 vastaus

Lennolle saa muuten ottaa myös normisosepurkkeja mukaan;) mutta 4krt alle 1v:n kanssa lentäneenä allekirjotan kyllä noiden puuropussien käytönnöllisuyden! Me ei asuta suomes, ja noita semperin pusseja tilailtii kyl aikoinaa aina mummolta tuliaisiks:))
0
1 vastaus

Olen itsekkin todennut pussit todella käteviksi vauvani kanssa. Puuroja en olekkaan vielä testannut!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Meillä syödään kanssa paljon Semperin tuotteita! Hyväksi todettuja :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana! Videoita olisi mukava seurata enemmänkin. :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Meillä 8kk poika rakastaa Semperin tuotteita! Huikeaa olisi voittaa! Ja kerta kaikkiaan ihana video maistelusta! :)
0
1 vastaus

Meilläkin aloitettu kiinteitä. Kiva lukea miten se muilla sujuu :)
0
1 vastaus

mukaan arvontaan :)
0
1 vastaus

Tekstistä ja arvonnasta innostuneena tarttui vaunulenkillä lähikaupasta mukaan Semperin tuotteita kokeiluun! Meillä hiljattain siirrytty syömään kiinteitä, joten Semper on vielä testaamatta. Kokeillaanpa siis uusien tuotteiden lisäksi arpaonnea, eli mukana! :)
0
1 vastaus

Pussiruoat on kyllä niin parhaita!! Äitini sanoin ”nykyään on niin helppoa” ? mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

helppoja
0
1 vastaus

Ollaan mukana arvonnassa! Meilläkin kotona 6kk ikäinen poika ja soset maistuu paljonkin!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa tyttö 5kk
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana :) <3
0
1 vastaus

Täällä vähän reilu 5 kk herra, jolle kiinteät myös maistuneet heti alusta todella hyvin. Erityisesti puurot suosikkeina :) Toivotaan suotuisaa arpaonnea, koska Semperin sivujen valikoima näyttää niin paljon laajemnmalta kuin valikoima täällä pikkukylän kaupoissa!
0
1 vastaus

Nämä pussit ovat kyllä ihan loistava keksintö! Meillä aletaan kohta myös maistelemaan kiinteitä ja olisi mahtavaa päästä maistelemaan erilaisia tuotteita. Toivotaan siis arpaonnea :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana ☺
0
1 vastaus

Mukana kuin peräpukama ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Meillä aletaan juuri maistella, poika nyt 5kk. En tytön aikana ole edes huomannut kyseisiä soseita. Vaikuttaa käteviltä.
0
1 vastaus

Nää on arjen helpottajia! Mukana :-)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
Täällä kans aloitettu kiinteät pikkuhiljaa. Tyttö 6,5kk ?
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Mukana. :)
0
1 vastaus

Mukana myös!:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Täällä äidin pitää kiireisenä ensi viikolla 6 kk:tta täyttävät typykät. Pari viikkoa sitten aloitettu kiinteiden maistelu ja uudet maut olisi todellakin tervetulleita. Meidän arkea ja touhuja voi vilkaista Oivalluksia aidanreunalta -blogista. Ja meiltäkin löytyy Remu, joka tosin on minien vanhin isoveli. ?
0
1 vastaus

Mukana kivassa arvonnassa ☺
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan 8kk neidin kanssa :)
0
1 vastaus

Peukku Semperin tuotteille! Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana ollaan! :) Semperillä on hyviä tuotteita!
0
1 vastaus

Esikoiselle tein lähes kaikki soseet aikanani itse, mutta nyt meidän syyskuiselle ei vaan tunnu kerkeävän mitään väsäämään. Tämä paketti olisi siis unelma.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Näitä olis ihana päästä testailemaan kun näiden aika koittaa ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ☺ ihana Remu!
0
1 vastaus

Semperit maistunut meilläkin jo pitkään :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, täällä löytyy 3 kk vanha vauva. Kohta kiinteiden aloitus ajankohtaista!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

Meillä myös kohta edessä maisteluiden aloittaminen, joten ehdottomasti mukana arvonnassa :)
Semperin hedelmäsoseet maistuu muuten myös meidän 3v esikoiselle välipalaksi!
0
1 vastaus

Mukana ? 6kk poika jolle maistuu hyvin kiinteät!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ? meillä on 6kk vanha poika.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 5kk ikäisen kanssa aloiteltu kiinteiden ruokien kanssa pari vkoa sitten.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

7kk ikäiselle neidille ei äidin tekemät pöperöt tahdo maistua, joten lähinnä pelkkiä purkkiruokia syödään. Pääasia, että joku maistuu! Lohi- tai kana-kasvis ovat ehdottomia lemppareita :)
0
1 vastaus

Sempren ruuat ollut kovassa käytössä meidänkin pojalla. Varsinkin puurojauheet on näppäriä.
0
1 vastaus

Näitä pitääkin kokeilla! :) mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Ihan loistavia tuotteita! Ja maittavat hyvin.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana! :) täällä 4,5kk poika aloittelee kiinteiden maistelua :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, äiti ja 1vee poika :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Ruokien menekki tällä hetkellä iso 8,5 kk ikäisellä hyvän ruokahalun omaavalla pojalla ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, poikamme, 6 kk syö jo hyvin kaikkea.
0
1 vastaus

Meille Semperin tuotteet ovat tuttuja ja osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

Kiinteillä mennään jo meilläkin, upea palkinto olisi tarpeen.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Sen lisäksi että lapsukaiselle maistuu soseet niin maistuu äidillekin! :)
0
1 vastaus

Kiitos hyvistä vinkeistä! Täällä pian alkaa olla myös kiinteät ajankohtaisia :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Meillä näitä syövät sekä vauva että esikoinen ( 3 v) ;)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Nämä ovat niin hyviä! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kevät kun etenee, alkaa mökkeily ja siellä ovat käytännössä helpoimmiksi todettu pussieväät. Huonojen pesumahdollisuuksien vuoksi sormiruokailu ei ole mökkeillessä äidin mieleen ?
0
1 vastaus

Mahtava arvonta! Meillä 1v3kk tyttö ja Semperit ollut myös ahkerasti käytössä eväinä.
0
1 vastaus

Mukana ollaan, mahtava arvonta! ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana! Meidän 5,5kk pojan lemppareita?
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :) Tytölle varmasti maistuisi!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Semperin lastenruoat ovat meidänkin suosiossa :)
0
1 vastaus

nämä on maukkaita lasten ruokia, näitä syön joskus itsekin!
0
1 vastaus

Arvonnassa myös! :)
0
1 vastaus

Oi, mielellään maisteluttasin näitä meijän ihanalle seitsenkuiselle tyttärelle!:)
0
1 vastaus

Mukana! Täällä aloitellaan kohta kiinteitä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ! :) Samassa vaiheessa ollaan meilläkin ruokailujen suhteen joten tarpeeseen tulisivat eväät :)
0
1 vastaus

Iita 6 kk olisi iloinen näistä ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :))!
0
1 vastaus

Mukana. Täällä myös hiljattain aloitettu kiinteiden maistelu ?
0
1 vastaus

Musta on hauskaa seurata tätä blogia, kun omat pienet on kuukauden säteellä saman ikäiset kuin sinunkin. Meillä siis myös kiinteiden aloittelu vauhdissa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, kun kohta taas alkaa maistelurumba alusta. Esikoinen oli melkoisen kranttu ruokien suhteen, joten toivottavasti kuopus olisi hiukan vähemmän ennakkoluuloinen. ?
0
1 vastaus

Mukana! Nää on niin helppoja ja huippuja käyttää ja vauva tykkää itse hörppiä smoothieita omasta kädestä:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Poika pian neljä kuukautta, jolle varmasti nuo maistuisivat kun aloitetaan kiinteät ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
Meillä syödään kiinteitä jo 5krt päivässä. Ja lähestulkoon kaikki menee alas mitä suuhun laitetaan. Pojalla ikää 7.5kk
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana! Semper on meidän 7kk tytön suosikki ruokaa!! ??
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Semper on meidän suosikki merkki, johtuen osittain siitä et omalle poitsulle neuvolassa kehotettiin aloittaa kiinteät jo 3kk iässä. Tyyppi kun ei meinannut kasvaa ollenkaan. Semper oli siis meidän valinta, koska niillä on puuroja yms. jo 4kk iästä alkaen, mitä saatiin ottaa heti käyttöön.
0
1 vastaus

Äippä ja 7 kk ikäinen neiti mukana arvonnassa. :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Meillä 3kk tytsy ja kesää kohden aletaan maistelemaan kinteitä. Semperin mango oli isoveikan suosikki,jännä nähdä mikä on tytön lemppari :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Täälä suur syömäri 7kk isosiskoon nähden ja näitä Semperin tuotteita ei olla vielä testattu??:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Kuulostaa tosi hyville tuotteille! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. 11kk suosikkeja ovat Semperin kätevät jogurttismoothiet.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Tuotteet ovat tosi käteviä ja maistuu lapsille
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa? Meilläkin kiinteät aloitetaan tuota pikaa, kiva olis tietysti paketti voittaa! ????
0
1 vastaus

Mukana! :)
Meidän kohta 6kk tytön kanssa olisi kiva päästä näitä testaamaan.
0
1 vastaus

Moikka ja mukana!nää oliskin uusi tuttavuus reilua kuukautta vanhemmalle ? ytyä sinne arkeen!!
0
1 vastaus

Reissua pukkaa joten pusseille olisi käyttöä!?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Käyttöön tulisivat, kun juuri alettu maistelemaan kiinteitä :)
0
1 vastaus

Kauan noi pussit kestää maatua?
0
1 vastaus

Mukana 8kk:den ikäisen pojan kanssa! Kiitos kivasta blogista!
0
1 vastaus

Oi mikä arvonta <3 Semperin ruoat eivät vielä ole niin tuttuja. Soseet maistuvat kyllä meidän 7 kk neidille.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! ? Täällä aloiteltu 4,5 kk veijarin kanssa kiinteitä maistelemaan ja hyvin maistuu tuotteet myös 3v tytölle.
0
1 vastaus

Mukana! Kiva arvonta. Meillä 6kk ikäinen tyttö maistelee erilaisia soseita. :)
0
1 vastaus

Mukaan kilpailuun!!! =)
0
1 vastaus

Mukana ollaan!
0
1 vastaus

Ihanat herkut pienille lastenlapsilleni.
0
1 vastaus

Mukana?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana! Täälläkin jonkin verran jo kiinteitä menee, joten tarpeeseen tulisi.
0
1 vastaus

Tässä juuri imetän kahden kuukauden ikäistä tyttöäni, parin kuukauden päästä mekin päästään maistelemaan ekoja soseita. :)
0
1 vastaus

Mukana! Täällä myös aloitellaan kiinteitä ja ois ihana saada kokeilla uusia makuja Semperiltä! :) Pussiruuat ja soseet ovat meidän reissumatkojen pelastus. Mekin mieheni kanssa syödään smoothiet reissun päällä kun ollaan :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
Kiinteät ollu meilläkin pikkusen ruokavaliossa pari kuukautta.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.☺
0
1 vastaus

Mukana! ? Täällä maisteltu soseita nyt reilu kuukausi ja mekin aloitettiin hedelmäsoseilla. Ei ainakaan meillä haitannut yhtään kun kasviksetkin maistuu nyt hyvin. Noita pussiruokia en oo tajunnut edes kokeilla, pitääkin ostaa!
0
1 vastaus

Täälläkin 7kk prinsessa opettelee pikkuhiljaa makujen maailmaan ? Hedelmä soseet ovat neidin herkkua!
0
1 vastaus

Meillä poitsu 5kk ja just aloteltiin päärynäsoseesta. Ei vaan millään onnistu kun pieni kieli työntää kaiken pois…
Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana ollaan, on taaperon kanssa tosi käteviä! :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Soseiden aloitteluaika on kohta käsillä :) Videoita olisi mukava nähdä lisääkin! :)
0
1 vastaus

Käteviä eväitä! Mukaan arvontaan. :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Ja arvontaan mennään!
0
1 vastaus

olisi kiva voittaa .tarpeelliset
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Mukana ja Ihanaa kevättä kaikille
0
1 vastaus

Ihana kevättä kaikille kullannupuille :)
0
1 vastaus

Todella käteviä nämä pussit matkoilla, etenkin lentokoneessa! Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

En voi kuvitella että meillä oltaisiin 6 kk asti kestetty ilman kiinteitä. hui! Itse aloittanut molemmille lapsille kiinteät noin 3 kk iässä, kun ei pelkkä maito enää ole pitänyt nälkää. Kivoja uusia juttuja tullut esikoisen 15v. ja pikkuveljen 3kk välillä :D
0
1 vastaus

Ihan äärettömän käteviä nuo pussit.
Poika rakastaa soseita ja puuroja.
Kiva tällainen arvonta. Mukana ollaan. ?
0
1 vastaus

Täällä vasta viikon ikäinen vauva, mutta äkkiä se aika menee niin, että meilläkin kiinteitä maistellaan. Siispä mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Ihana blogi. Ihania kuvia ja ihanaa tunnelmaa. Rehellistä ja kaunistelematonta, kuitenkin ihanaa ja mielenkiintoista luettavaa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Osallistun ilolla kivaan arvontaan.
0
1 vastaus

mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

arvonnassa mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Meidän 6kk poika on maistellut nyt kuukauden vihannes- ja hedelmäsoseita ja hyvin ovat kelvanneet. Kiva palkinto, osallistun arvontaan. :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana ollaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Itsekin olen käyttänyt Semperin hedelmäsoseita. Käteviä eväitä töihin!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana??
0
1 vastaus

Pakko mainita, että sitterissä ei suositella syöttämään edes soseuta vaan mielummin sylissä jos valmiudet ei riitä syöttötuolissa istumiseen. Myöskään vellejä ei suositella niiden huonon ravintoarvon vuoksi. Jokainen tekee tietysti niin kun tykkää…
0
1 vastaus

Olisi kiva kokeilla – uusi tuote minulle!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana ollaan!
0
1 vastaus

Mukana todellakin! Nams :)
0
1 vastaus

Mukana tottakai! Nams :)
0
1 vastaus

Tarpeellisia. Osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana! :)
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Ylpeä isoäiti osallistuu myös arvontaan, pojanpoikani Touko on 8pv ikäinen mutta jossain vaiheessa tulee kiinteä ruokakin maistumaan.
0
1 vastaus

Mukana! ?
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ? ”Mainio” Max 5kk, pikkuhiljaa alettu totuttautumaan ruokailun saloihin ja eri makuihin.
0
1 vastaus

Osallistun ☺
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana! Täällä ollaan kanssa aloiteltu kiinteiden maistelua ja olisi kiva voittaa tällainen palkinto, joka tulisi todella tarpeeseen. :)
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana! Maistuis varmasti myös meidän pimulle ?
0
1 vastaus

Semperin puurot on meidän pojan lemppareita myös!
0
1 vastaus

Mukana.Meidän poika on nyt kuukauden syönyt kiinteitä ja voitais näitäkin kokeilla.
0
1 vastaus

Mukana! Poika 3kk, mutta äkkiä se toisetkin 3kk tässä menee ja sitten kiinteitä maistelemaan :)
0
1 vastaus

Mulle syntyy huhtikuussa vauva! Mukana! :)
0
1 vastaus

Meillä kohta 6kk oleva tyttö ja hiukan ollaan m aisteltu joitain makuja jo ja olisi kiva tutustua myös näihin tuotteisiin ?
0
1 vastaus

Täälläkin 4kk poitsu, jonka kanssa kiinteät pitäisi aloitella. Todellakin mukana :)
0
1 vastaus

Mukana! Puurot oli kiva löytö kaupan hylkystä tulevia retkiä ajatellen
0
1 vastaus

Todellakin mukana arvonnassa :) Meillä nuorin lapsista nyt 6vk vanha ja aikanaan aletaan maistelemaan kiinteitä. Semperin tuotteet kiinnostaisi kokeilla kun ei olla aiemmin sitä ostettu.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa kuuden kuukauden ikäinen hymypoika :)
0
1 vastaus

no jo on! helpoin tapa syödä matkalla.
0
1 vastaus

siistiä varsinkin reissussa.
0
1 vastaus

Mekin alotettiin juuri maistelut, maistuiskohan nää paremmin kun oma tekemät pöperöt :D
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Hyvältä ja helpolta näyttää! Tämä tuote on ihan uus meille, ois ihana kokeilla :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Semperin puurot ja jugurtit on meillä ihan pop.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukavia ja maistuvia tuotteita, varsinkin pussit ovat käteviä reissussa ei paina paljon ja helppo nauttia kun tarve yllättää.
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana! :)
0
1 vastaus

Mukana! :)
0
1 vastaus

Täällä meillä maistelee todella innokkaasti kiinteitä 5,5 kk:n ikäinen tyttövauveli, joten mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Kohta kuusi kuukautta meilläkin täynnä ja kiinteiden aloitus edessä!
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Just aloitellaan 4kkn kanssa maistelua, tää tulis hyvään saumaan !
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

käteviä myös matkalla ,pussiruuat
0
1 vastaus

Ensi kuussa aloitetaan varsinaiset kiinteät, kun poika täyttää 4kk. Nyt menee jo vellejä neuvolan ohjeesta ja hyvin maistuu.
0
1 vastaus

Mielenkiintoinen ja mukava blogi. Tarvetta meilläkin palkinnolle puoli vuotiaalle lapselle.
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mielellään kokeilisin :)
0
1 vastaus

mukana myös
0
1 vastaus

Mukana! Meillä tuo 3,5 kk vanha aloitteleekin kohta puolin kiinteiden maistelun. Saa nähdä, miten meidän käy.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan :)
0
1 vastaus

Pienelle ihanalle kolmen kuukauden ikäiselle lapsenlapselleni, jotta hänellä olisi jotain mitä maistella kun aloittaa kiinteät ruuat.
0
1 vastaus

Mukana.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Meidänkin 7kk poitsu mukana arvonnassa. :)
0
1 vastaus

Mukana mahtavassa arvossassa! Nämä olisivat tosi kätevät kesän reissuille mukaan.
0
1 vastaus

Mukana!! ?
0
1 vastaus

Todella hyvä ja hyödyllinen julkaisu. Olemme mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana!:)
0
1 vastaus

En tunne tuotteita, mutta mielellään lähtisimme tutustumaan! Mielenkiintoinen lukea kommenttejakin soseiden ja muun kiinteän ruuan aloituksesta.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana! Ei olla vielä noita pusseja testattu, voisivat ollakin käteviä. ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! :)
0
1 vastaus

Uijui ! Kelpaisi! ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. :)
0
1 vastaus

Osallistun, kiitos!
0
1 vastaus

Mukana!:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Lapsenlapselle haluaisin kokeiltavaksi tuon Semperin paketin.
0
1 vastaus

On varmasti hyviä! Kaverin tyttövauva olisi juuri sopivassa iässä Semper-hedelmäsoseille ja hän saisi maistella palkintososeet :)
0
1 vastaus

Hyvältä näyttää! :)
0
1 vastaus

Mukana. Vauva pian 6kk, joten on ajankohtaista:)
0
1 vastaus

Mukana ?❤️
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana! Tyttö 4kk ja kohta pitäisi suunnitella miten ja millä aloitellaan maistelut. :)
0
1 vastaus

Hyviä ovat semper tuotteet.
0
1 vastaus

Lapsia tulossa ympärillä pilvin pimein joten ois kyllä hyvä juttu voittaa <3 Ois vaikka vieravarana <3
0
1 vastaus

Meillä ollaan esikoisen kanssa jo hurjaa vauhtia menossa rintamaidosta kohti kiinteitä ruokia, eli mukana siis ehdottomasti arvonnassa. =)
0
1 vastaus

mukana!!täälläkin aloitellaan just kiinteiden ruokien parissa :)
0
1 vastaus

Mukana! Aurinkoista viikkoa!?
0
1 vastaus

Kiinteät ruoat tulossa käyttöön vasta parin kuukauden kuluttua mutta kun aika kuluu niin vauhdilla! Pakko kai näihin on tutustua jo.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Maistuisi pojalle :)
0
1 vastaus

Semperin puurot maistuu meilläkin! Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. ?Semper ❤
0
1 vastaus

kyllä kelpaisi tännekkin :)
0
1 vastaus

mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Tervetulleita tännekin!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, vaikka vasta ensimmäisestä lapsesta rv 34 :)
0
1 vastaus

Semper tuttu merkki ja luotettava ja paljon vaihtoehtoja.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Jag är mukana
0
1 vastaus

Mukana ollaan :)
Meillä syödään maidottomia tuotteita ja myös mm. omena vältettävien listalla allergian vuoksi. Mango on lemppari!
0
1 vastaus

Messissä ollaan ;)
0
1 vastaus

Hyvä tuote
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Jag deltar i tävlingen.
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

Olisipa mainio juttu antaa mummon murulle uusia makuja.
0
1 vastaus

Näitä olisi kiva kokeilla, kunhan kiinteiden aloitus tulee ajankohtaiseksi :) (vauva nyt vasta 10 päivää vanha <3)
0
1 vastaus

Mukana ollaan. Vauvalla ikää 4kk.
0
1 vastaus

Tyttö nyt vähän yli 4 kuukautta ja jotain pientä sosehommelia on jo maisteltu! Me halutaan mukaan tähän arvontaan myös!
0
1 vastaus

Tytteli on jo neljä kuukautta ja kyllä pikkuhiljaa lähdetään ruokia maistelemaan. Me halutaan mukaan arvontaan!
0
1 vastaus

Me lähetään mukaan myös! Tyttö on neljä kuukautta ja kovin kiinnostunut syömisestä :)
0
1 vastaus

Me ollaan mukana, tyttö jo 4 kuukautta ja kiinnostunut ruoista!
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan!) Semperin porkkanalla aloitettiin toissapäivänä juuri 4 kk täyttäneen tyttäreni maisteluannokset :) Maistui!! Noita pussiruokia on ihan must kokeiltava.
0
1 vastaus

oih, olipas tutun näköistä maistelu meininkiä ;)
Mullakin täällä syyskuun puolessa välissä syntynyt poitsu, esikoinen, (saatan ottaa yhteyttä valokuvaamisen merkeissä kunhan kesäkelit alkaa:)) ja kovasti oon saanut aikaa kulumaan siihen, että ollaan harjoiteltu lusikalla syömistä.. todellinen maitopoika ;)
Olisi ihana voittaa maistiaisia ja katsoa uusien makujen menekkiä.. ilmeet on kyllä ihanan kamalia välillä :D

Kiva blogi sulla ja niin saman ikäinen poika!
0
1 vastaus

Uudet tuotteet meille, ollaan mukana kokeilussa!
0
1 vastaus

mukana ollaan!
0
1 vastaus

Mukana! Parin kuukauden päästä olisi ajankohtaista :)
0
1 vastaus

Nämä tulevat meilläkin kokeiluun parin kuukauden kuluttua.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Meillä aloitetaan pian maistelut ja näillä pääsisi varmasti hienosti alkuun :) Kivaa kevättä!
0
1 vastaus

Huippua, itselleni uusi blogi, sekä uutuus tuote! Meillä on poitsu 5,5kk ja sosehommat on ajankohtaisia.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Semperit ovat meille kovin tuttuja.
0
1 vastaus

Mukana! Meillä 5kk neiti aloittelee myös kohta kiinteiden maistelun ja nää tulisi juuri sopivasti kokeiluun! Video postaus oli kiva, ehdottomasti lisää niitä ?
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Lapsenlapselle mukava paketti. Ollaan siis mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

messis
0
1 vastaus

Mukana, kk päästä olisi kiinteiden aloitus :)
0
1 vastaus

Mukana.
0
1 vastaus

Olisipa mukava voittaa, sillä meillä kiinteiden aloittaminen kuukauden kuluttua edessä.
0
1 vastaus

Ihanaa olisi kokeilla näin neljännen mussukan kohdalla?
0
1 vastaus

Näitä olisikin hauska kokeilla meidän 7kk pojan kanssa. Mukana kilpailussa siis :)
0
1 vastaus

Esikoisen kanssa elellään ja edessä on kiinteiden aloittaminen. Kaikki siis uutta minulle ja vauvalle. Arvonnan tuotteilla voisi olla hyvä aloitella ;)
0
1 vastaus

Jee 4kk poika ja kaikki helppous arkiruokailuun kiinnostaa mutta laadusta en halua tinkiä!!!
0
1 vastaus

Mukana! Tämä paketti tulisi kyllä tarpeeseen, kun meillä myös edessä kohta kiinteisiin siirtyminen. Joten tänne, pliis! :)
0
1 vastaus

Meidän poika on 3 kk ja pian alkaa olla aika aloitella maisteleminen, siksi mukava lukea aiheesta kokemuksia!
Mukana myös atvonnassa :)
0
1 vastaus

Mukana :)
0
1 vastaus

uudet tuotteet ovat aina kiinnostavia
0
1 vastaus

Mukana äiti ja 6kk tyttönen! ?
0
1 vastaus

Mukana?
0
1 vastaus

Meillä rakastetaan noita pussipuuroja! Mukana arvonnassa. :D
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: