Yleinen 19.6.2017
TEKSTI Miia Metso

Pihan esittely videolla!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muistakaa osallistua myös arvontaan täällä!

Kun julkaisin esittelyvideot meidän ylä- ja alakerrasta, toivoitte myös pihavideota.

Tässä se nyt olisi! Video on vähän kökkö ja loppuu vielä kökömmin, kun tallennustila loppui puhelimesta :D

Mutta siis ajattelin, että jos on kysyttävää niin laittakaa kysymyksiä ja teen uuden videon jossa vastaan kysymyksiin pihasta tai kodista :)

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Ei oo kuorittu, se on tullut ihan luonnostaan kulutuksen myötä tuon näköiseksi :)
0
1 vastaus

Ihana koti ja piha teillä! Ja tuo paikka mäntymetsän keskellä, ihan unelma! Mun kysymykseni kuitenkin koskee sisätilaa, en vaan saanut aikaiseksi kysyä aiemmin. Teillä kun on korkeata tilaa paljon, niin onko teillä ongelmana kaikuminen? Oletteko jotenkin ratkaisseet akustoinnin? Meillä on myös korkeata tilaa kotona ja kovasti mietinnässä akustointiasiat. Meillä kaikuu ja varsinkin lasten äänet ovat aika hurjat. Kun vielä on kavereita leikkimässä, niin melkoinen on äänimaisema.. Ihana kun teet videoita, niistä näkee niin erilailla kokonaisuuden kuin pelkistä kuvista. Kiva lukea sun blogiasi, kiitos siitä!
0
1 vastaus

Moikka! No vieraat, jotka käy eka kertaa, sanovat usein kaikumisesta mutta itse ei sitä edes huomaa. Toki ääni kulkeutuu herkästi makuutiloihin esimerkiksi mutta onko se sitten kaikumista? Kiitos kysymyksestä :)
0
1 vastaus

Ooh, meillä on hiukan samanlainen tontti ja olin aivan pulassa sen kanssa kun en keksinyt millään mitä teen, mutta tämä antoi valtavasti ideoita! Iso kiitos <3
Haluaisin kysyä, miten ja millaiseen pohjaan olette kivet rinteissä laittaneet ja kuinka pysyvät paikallaan? Sitten vielä, että onko istutusalueiden reunassa muuta kuin kivet, eli siis riittääkö niiden tiivis kokoaminen että multa ym. maa-aines pysyy niiden sisällä?
Kiitos ja ihanaa kesää, olikohan juuri tämä kyseinen talo jossain lehdessä esittelyssäkin :)
0
1 vastaus

Moikka! Kiitos kommentista :) Oli varmaan joskus keväällä Turun sanomien makasiinissa, jos sitä tarkoitat :) Kiva että sait ideoita!! Kivet on ihan tommosta luonnollista rinnettä vasten – siinä on siis ”luonnostaan” tommonen muoto jäänyt rakentamisen jälkeen. Kivien alle suojakangas kannattaa laittaa, ettei pääse rikkaruohot mellastamaan. Hyvin pysyy noin painavat kivet paikallaan! Ja riittää meillä ainakin pelkät kivet siihen että pysyy maa-aines paikallaan :) Ihanaa kesää sinnekin, nauti pihan teosta! :)
0
1 vastaus

Onpas kiva piha, paljon ihania istutuksia! Minkä kokoinen tontti on? Miten syrjässä te asutte, ts kuinka kaukana on lähimmät naapurit? Kiva kun pihass aon tuota korkeusvaihtelua, meidän tuleva tontti on ollut peltoa… haastava miettiä, miten siitä saa kivan. Puustoa kyllä on mutta tylsän tasaista tietenkin…
0
1 vastaus

3500 m2 on tontti, ja lähimpiin naapureihin on muutama sata metriä meidän tontin rajoilta :) Korkeusvaihtelu on kyllä kiva, mutta kyllä sitä kasvistolla saa tosi hienoa tasaiselle tontille! Valitsee vaan rohkeasti ryhmiin erilaisia kasvien muotoja ja värejä, pinterestistä vaikka inspistä suunnitteluun :)
0
1 vastaus

Vau! Siis vitsit, miten paljon ootte saanu pihalla aikaseks! Tästä sai paljon ideoita, vaikka meidän tontti onkin ihan tasainen ja tosi blankko tällä hetkellä. Pihat on muokattu nyt vasta hiekka- ja nurmialueiksi, ja pikku hiljaa sitten kasveja joukkoon. Itse en ymmäärrä kasveista juuri mitään, kun rivitalossa ei tarvinnut tehdä mitään pihan eteen. Aikamoista hommaa ottaa selville, mikä kasvi tarvitsee millaista maata ja saako olla auringossa ja milloin kukkii ja ja ja.. :D
0
1 vastaus

Kiitos kivasta videosta, antoi tosiaan vinkkiä omaan pihaan! Kysyisin, ootteko kuorineet tuosta lasten leikkialueelta pintamaata pois ja laittaneet kuoriketta tilalle vai onko tuo tullut luonnostaan? On todella siistin ja helppokulkuisen näköinen kun ei kasva kanervaa tai puolukkaa. En sillä ettei ne olisi kivoja mutta kyllä tuollainen siisti alusta jotenkin selkiyttää tuota leikkialuetta :)
0
1 vastaus

Ei oo kuorittu, se on tullut ihan luonnostaan kulutuksen myötä tuon näköiseksi :)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: