Yleinen 7.12.2017
TEKSTI Miia Metso

Kuulumisia Losista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muutama sananen reissun päältä :) Kello on täällä nyt 19:40 ja molemmat lapset ovat nukkumassa. Puhelimen kello näyttää, että Suomessa eletään pian jo aamua, kello on siellä 10 tuntia enemmän eli 5:40. 

Tämä päivä vietettiin Disneylandissa Anaheimissa, samoin kuin huominen. Mutta ennen tätä on lomailtu Santa Monicassa ja vierailtu mm. Universalin studioilla. Oli ihan huippu paikka! 

Ajattelin kysyä, haluaisitteko kuulla matkasta myöhemmin lisää ja mitä siitä olisi mielenkiintoista tietää? :)

Nyt unille, jotta jaksetaan taas huomenna kiertää huvipuistoa. Hauskaa alkavaa päivää sinne kaikille! :) reissuamme voi seurata instassani, siellä videoita mystoryn puolella ja kuvia kuvavirrassa :) 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Ehdottomasti kiinnostaa!
Kaikki vinkit lapsiperheen näkökulmasta tai ihan vain reissu-stooria!
0
1 vastaus

Kiinnostaa kuulla lisää ja itseäni kiinnostaa erityisesti Disney-jutut. En ole itse koskaan päässyt siellä vierailemaan, vaikka kovasti haluaisin. Voisin leikisti matkailla hyvällä kertomuksella. :)
Nauttikaa matkasta!
0
1 vastaus

Kiitos kaikille näistä reissupostaus-toiveista, näistä on hyvä lähteä rakentamaan kun tietää että kiinnostusta kuitenkin on! :)
0
1 vastaus

Ehdottomasti reissupostausta vaan kehiin :) Itselläkin on tarkoitus joskus päästä LA:ssa käymään, eli kaikki vinkit, nähtävyydet, tärpit yms. lauteille vaan! :)
0
1 vastaus

Olisi kiva kuulla matkastanne ja vinkkejä minne tuolla päin mennä pienten lasten kanssa.
0
1 vastaus

Kiinnostaa kyllä :)
0
1 vastaus

Ehdottomasti kiinnostaa!
Kaikki vinkit lapsiperheen näkökulmasta tai ihan vain reissu-stooria!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: