Yleinen 18.2.2018
TEKSTI Miia Metso

Muumimaailman Taikatalvessa

Yhteistyössä Muumimaailma

Siis miten ihana aurinkoinen kevätpäivä! Niin kevätfiilis, kun vain vähän pakkasta, aurinko paistaa, hanki kimaltelee ja linnut laulaa :)

Me vietimme tämän aamun Naantalissa, Muumimaailman Taikatalvessa.

Remu 1 v 6 kk tajusi ekaa kertaa nyt Muumien päälle, tai ainakin hän oli yhtä hymyä aina kun pääsi tervehtimään Muumeja. Me itseasiassa aika vähän katsotaan Muumeja, mutta kyllä hän on iltaisin Muumi-kirjoja lukenut, joten ehkä hän tunnistaa hahmot sieltä kautta.

Ruun suosikki oli kuulemma pilkkimiskoju.

Me kävimme laskemassa huimassa mäessä pulkalla, omaa pulkkaa ei olisi kannattanut ottaa mukaan koska laskuvälineitä on Taikatalvessa tarjolla yllin kyllin.

Lisäksi jumpattiin Aliisan Pakkasjumpan mukana ja katsottiin teatteriesitys Hemulin Pilkkikilpailu. Katsomossa oli lämmittimet ja lisäksi grillimakkara lämmitti sisäisesti :)

      

Taikatalvessa on useita paikkoja nauttia omia eväitä tai paistaa makkaraa, mutta jos omat eväät unohtuu niinkuin meillä, niin nälkää siellä ei tarvitse nähdä :)

Päiväohjelman löydät tuolta Taikatalven sivuilta.

Ruu odotti paljon Muumitalon tutkimista, koska muisti entuudestaan siellä olevan paljon pientä tilpehööriä, kaikkea sellaista mitä hän rakastaa hiplata :)

Taikatalvi Muumimaailmassa 25.2. asti 10-16 joka päivä

Liput ostat edullisemmin ennakkoon täältä!

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: