Yleinen 14.2.2018
TEKSTI Miia Metso

Raskauskuvaus talvella

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskauskuvaus talvella! :)

Minulla kävi muutama viikko sitten tuuri, kun sain näin kauniin odottajan masukuviin :) 

Tämä keskitalvi, tai pian kai jo kevättalvi, on ihanaa aikaa kuvauksille. Lumi ja aurinko ovat upeat yhdessä.

Tässä yksi esimerkki tästä upeasta tulevasta äidistä. Kiitos J kun sain käyttää kuvaa! ♥

Oletteko te ottaneet raskauskuvia? Minä olen molemmilla kerroilla kuvannut itse itseäni, mutta jos vielä tulen raskaaksi joskus niin haluaisin mennä jollekin toiselle kuvattavaksi! Olisi kiva saada vain olla siinä kuvassa ja joku muu tekisi sen kuvan :)

Muista stailaus!

Raskauskuvissa, kuten kuvissa muutenkin stailaus on tosi tärkeä osa. Tässäkin kuvassa odottajalla on aivan upea mekko päällä, ja fiilis olisi aivan eri jos hän olisi tullut housuissa ja paidassa. Joten suosittelen panostamaan siihen.

Inspistä kuvien pukeutumiseen voi hakea vaikka Pinterestistä ”maternity photography” tms :)

Kuvia voi hyvin ottaa talvellakin ulkona, ei koko ajan tarvitse olla vähissä vaatteissa vaan riisuu kuvien ottamisen ajaksi :) Toki kovat paukkupakkaset ovat asia erikseen, tai jos sataa oikein räntää.

Joko seuraat instassa ja facessa? Julkaisen molemmissa silloin tällöin kuvia myös töistäni! Hääkuvia löytyy aiemmasta jutustani täällä blogissa :)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: