Yleinen 6.5.2013
TEKSTI Jasmin

Kaikki alkoi munasta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Neljän erimerkkisen raskaustestin jälkee uskoin että pieni kahdenhengen perheemme saa muutaman kuukauden päästä kolmannen jäsenen. Ensimmäisessä kuvassaan se näyttää aivan munalta. Eipä tuo ruskuaispussi sen kummempi ole.

Sykkeen nähdessäni iloitsin että sisälläni kasvaa uusi ihminen joten enää ei kotona saa kiroilla. Perusjuntti (ja niin rakas) mieheni siihen totesi että enemmän se vielä muistuttaa munakoisoa.
Nyt tuo pieni muna on jo puolitoistakiloinen ihminen joka kutittelee varpaillaan kylkiluiden välejä sekä hipsuttelee leukaansa aivan kuin isänsä. Näyttääkin aivan itseltään. Ja kantaa meille nimeä Koiso. 
Tämä blogi on lepoon tylsistyneen malttamattoman odottavan tulevan äidin ajatuksia, jotain se on tehtävä ettei ajatukset jää mahan ja lakanan väliin näinä pitkinä päivinä varhennetun äitiysloman ja kesäloman aikana joita edelsi parin kuukauden sairasloma.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: