Yleinen 6.7.2014
TEKSTI Jasmin

Teltta-retki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jos joskus olet lähdössä telttailemaan ja ajattelit käydä tankkaamassa, pidä seuraava oikein tuoreena takaraivossasi:

Kun pilkkaat mielessäsi 6 bensakanisteria tankkaavaa bemarikuskia bensa-asemalla, tarkista mitä polttoainetta itse tankkaat ja jos satut tankkaamaan Dieselautoa, varmista ettet tankkaa siihen bensaa. Jos kuitenkin teet niiin, älä aja sillä sen jälkeen. Ja jos ajat, niin katso ainakin että et tee sitä laina-autolla.  Siinä kaikki mitä mulla on sanottavaa telttailusta


Ps: Korvaisiko vastuuvakuutus jos uskottelen että 1 vuotias Koisoni tai 6 vuotias lemmikkikoirani tankkasi lainatun auton tuhoten sen täydellisesti tankkaamalla väärää polttoainetta? Entä jos kerron myös että 1vuotias ajoi sillä 1 kilometrin sen jälkeen, saisiko hän ajokortin lykkäystä 17 vuoden päästä kortitta-ajon seurauksena? 

Pps: Mitä tekee vastuuvakuutuksella joka korvaa vain lasten ja lemmikkien aiheuttamat tuhot toisille?! Järjestelmässä on aukko!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: