Yleinen 28.8.2014
TEKSTI Jasmin

Istuinpehmustearvonta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Rattaat. Vankkurit. Kärryt. Vaunut. Luuskat. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tai ei rattaat minulle kovin rakkaat ole koskaan olleet. Pikemminkin taakka.

Oikeastaan mitkään rattaat eivät ole riittävän monipuoliset sopiakseen joka tilanteeseen. Enkä tarkoita maastoa. Puhun tyylistä. 

 Monesti näkee esimerkiksi täysin sävysävyä pinkkiin puettuja lapsia vihreä-oransseissa vaunuissa. Minusta se on ihailtavaa. Olisimpa itsekkin näin huoleton. Vaan en ole.

Minua häiritsee suunnattomasti jos istutan Koisoni pinkkeihin matkarattaisiini ja hänellä on päällään keltaiset vaatteet. Pahimmillaan tilanteen kruunaa turkoosi peitto. Aikani jahkailin näiden ongelmien kanssa. Hankinkin sitten mustat rattaat, kun halvalla sain. Näihin päätin alkaa ompelemaan istuinpehmusteita anopin opastuksella. Erivärisillä pehmusteilla saa tuunattua rattaat aina ulkoasuun sopivaksi. (kuvista kaksi ensimmäistä tehnyt Anoppi, tällä kaavalla olen kaavoittanut omani)
Istuinpehmusteita myydään käsityönä erilaisilla ompelu -ja vaunufoorumeilla. Tokikaan monet eivät varmaankaan hanki niitä stailauksen vuoksi vaan käytännöllisyyden. Pehmusteita voi pestä koneessa. Ne estävät kurakeleillä vaunukankaiden sotkeutumisen. 
Ajattelin arpoa tämän tekemäni pöllöpehmusteen! Tämä käy suurimpaan osaan rattaista ja vaunuista.

Osallistu arvontaan jakamalla blogin facebooksivuilta istuinpehmustepostausta tästä linkistä. Jakajien kesken pöllöpehmuste arvotaan 14.9.2914 (jätä joku puumerkki facebookin arvontapostauksen kommentteihin jotta näen osallistujat)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Miko: laita kommentti facebookissa tämän postauksen jakoilmoitukseen tuosta postauksen linkistä 🙂

1 vastaus

Jaettu. Toivon niin, että arpaonni suosii, koska pehmusteella olisi meillä käyttöä! On tuo hurjan paljon kivempi, kuin minun kangaskyhäelmät. 😀

http://pikku-bambin.blogspot.com/

1 vastaus

Laita vielä kommentti sen postauksen kommenttikenttään vaikka ”jaettu” tai jotain niin näen osallistujat. Unohdin mainita sen siinä postauksessa 🙂

Toivotaan arpaonnen suosivan 🙂

1 vastaus

Jaettu ! Toivotaan että arpis kolahtais meillekin joskus. 🙂

1 vastaus

Jaettu

1 vastaus

Miko: laita kommentti facebookissa tämän postauksen jakoilmoitukseen tuosta postauksen linkistä 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: