ruokalistamme 11.10.2014
TEKSTI Jasmin

Pannupizza kotioloissa -ei onnistu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän perheemme on pizzan ystäviä. Olemme tehneet tätä arkista juhlaruokaa itse avioliittomme alusta saakka aina kun olemme halunneet herkutella. Tämä on oikeastaan ainut asia jota myös mieheni kokkaa. Erityisesti silloin kun haluaa hemmotella alituiseen patojen kimpussa häärivää vaimoaan.

Mutta vaikkei uskoisi, myös pizza voi flopata. Ikävä kyllä.

Oletko ikinä ajatellut, että pannupizzan voisi tehdä kotona? Me olemme. Tänään ajattelimme puolisoni kanssa tehdä uuden uutukaisen Putouksen seuraksi pizzaa paistinpannulla. Huono idea. Älkää yrittäkö. Koskaan.

Valmistusvaiheet aivan kuten tavallisessakin pizzassa, alustana paistinpannu. 10 minuutin kuumennus.

                                                           Näyttää herkulliselta, eikö?

Mutta siitä tuli hirveä. Aivan kuten uudistuneesta Putouksestakin.
Pohja paloi alta ja päältä jäi raa’aksi. Kokeilimme myös ensin esikypsentää pohjaa, mutta tulos oli sama.

Kaikkea ei vain kannata kokeilla kotona. Eikä Maikkarilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Calzone on sellainen pizzatasku/ sisäänleivottu pizza. Mun blogissa ei taida olla ohjetta, mutta muistaakseni olen leiponut sen ihan tavalliseen pizzapohjaan ja paistanut uunissa hieman kauemmin kuin peruspizzaa. 🙂

1 vastaus

Muistan joskus vuosia sitten myös värkkäilleeni pannupizzaa kotona. Mullakaan ei onnistunut. Sen sijaan calzoneja voisi taas tehdä. En tiedä mikä niissä on, mutta tykkään niistä ihan hirveästi ja ne onnistuu aina. 😀

1 vastaus

Mikä on calzone? Löytyykö sun blogista ohjetta? Sitähän vois kokeillakkin seuraavaks jos se on jotai pizzan tyylistä 🙂

1 vastaus

Calzone on sellainen pizzatasku/ sisäänleivottu pizza. Mun blogissa ei taida olla ohjetta, mutta muistaakseni olen leiponut sen ihan tavalliseen pizzapohjaan ja paistanut uunissa hieman kauemmin kuin peruspizzaa. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: