hävikkireseptit 4.11.2014
TEKSTI Jasmin

Hävikkiruokien juttusarjassa perunarieskat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Liityimme taannoin osuuskuntaan josta haemme luomukasviksia. Olemme perunan ystäviä ja perunaa onkin kertynyt oikein mukavasti. Tai ehkä puolisoni mielestä sanan ”mukavasti” voi käsittää monella tavalla. Ilmeisesti perunoiden kuoriminen jo tutuksi tulleella juustohöylällä ei ole hänen lempupuuhiaan. Mutta ei hätää, enää 8kg jäljellä.

Pidemmittä puheitta, tämän päivän hävikkiruoka on eiliset perunat. Saman asian ajaa perunamuussi, Jos käytät muussia, jätä maito ja rasva tästä ohjeesta pois.
Ainekset:
Perunoita 7kpl
maito       2dl
voi           1rkl
suola       1tl
kanamuna
vehnäjauhoja 3dl
Sekoita ainekset keskenään kunnes taikina on perus leipätaikina. Ei tarvitse vaivata sitkoa. Tee pellille jauhoja apuna käyttäen lätysköitä.
Paista 250 asteessa 20min kunnes pinta on ruskea.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Kivoja ja hyviä

1 vastaus

En olekaan aikoihin tehnyt perunarieskoja, vaikka ovat niin helppoja ja hyviä. Kiitti vinkistä!

1 vastaus

🙂 eipä mitään! Nämä kyllä valmistuvat tosi iisisti ja nopeasti

1 vastaus

Kiitos vinkistä! Ihan ykköstä 🙂

1 vastaus

Oleppa hyvä 🙂

1 vastaus

Kivoja ja hyviä

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: