Yleinen 9.11.2014
TEKSTI Jasmin

Maailman paras isi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Isin kanssa hassutellaan

Isin kanssa laulellaan
Isin kanssa soitellaan
Isin kanssa torkutaan
Isin kanssa riekutaan
Isin kanssa riemuitaan
Meidän isillä on pitkä tukka
ja alituiseen hukassa sukka.
Isi on maailman paras kitaristi
ja ninja-isiltä taittuu myös taistelutwisti.
Pyykkejä isi ei osaa pestä
mutta pesukoneen korjausta se ei estä.
Tiskeistä isi ei tykkää
mutta vasaralla osaa mitä tahansa lykkää.
Isin syli on maailman suurin
siinä kölliessä saa partakuurin.
Isin hauskuus on vertaansa vailla
rakkaampaa ei voi olla näillä mailla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: