Diy 15.11.2014
TEKSTI Jasmin

Jouluaskartelua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Näpertelijäluonteet. Stereotyyppinen näpertelijä virkkaa ompelulangasta tilkkupeiton ja ompelee vanhoista kumisaappaista puolijoukkueteltan. Nämä luovat taiteilijat keksivät miten tehdään iltalaukku tölkkien nipsuista ja kursivat kahvipaketeista kokoon lätkäkasseja. Minä en ole sellainen.

Olen ehkä enemmänkin käsityöihminen. Näpertelijät ovat ihan toisessa ulottuvuudessa. 
Blogimaailma on avannut aivan uuden maailman niin näpertelijöille, kuin käsityöihmisillekkin. Erilaiset DIY (do it yourself) postaukset sisältävät toinen toistaan ihanempia käsitöitä ja askarteluja. Varsinkin näin joulun alla. Uskaltauduin kokeilemaan muutamaa helppoa näperrystä.
Frutti di mutsi blogista löysin hurmaavasti koristeltuja pilttipurkkeja. Päätin hetimmiten kokeilla. Valmistui viidessä minuutissa putousta katsellessa. Valitettavasti askartelublogien lukemisessa on myös kääntöpuoli. Niihin saattaa jäädä koukkuun. Frutti di mutsin ansiosta meille kotiutuu maanantaina kilokaupalla saippuantekoaineksia sekä hedelmäjoulukuusi -tarvikkeita.

Toinen tämän päivän ilta-askartelu löytyi Kädenjälkiä sydämmessä blogista. En ole koskaan ennen tehnyt havukranssia mutta kerta se oli tämäkin. Sormet ovat rautalangan vääntelystä verillä, mutta se kannatti. Lopulta aikaa ei mennyt tehokasta tuntia kauempaa. Tarkemmat ohjeet löytyvät tuolta ylemmän linkin takaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: