Yleinen 8.12.2014
TEKSTI Jasmin

Hävikkiruoka juttusarjassa pizzan jämistä kinkkukastike!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olette varmaankin näiden hävikkiruokapostauksien yhtedessä huomannut että meillä hävikkiruokaa tulee eniten pizzojen teon yhteydessä. Puolikkaita oliivipurkkeja, puolikkaita kinkkupusseja ja puolikkaita mozzarelloja jne…

Pizzaa meillä syödään yleensä pari kertaa kuukaudessa illalla Koison mentyä nukkumaan. Niinkuin viimeviikonloppunakin.

Tähteeksi jäi taas edellämainittuja elintarvikkeita sekä lisäksi puolikas tomaattimurskapurkki sekä sipulia.

Tein niistä ”kaikkea sekaisin-kastikkeen”. Paistoin pannulla kinkkusuikaleet, sipulit ja heitin sekaan mozzarellan jämät, loput oliivit ja tomaattimurskan lopun. Annoin tekeytyä 5 minuuttia ja keitin kaveriksi rakettispaghettia. Upposi oikein hyvin lounaaksi meille aikuisille (Koiso oli mummolassa). Luulen että lapsen suuhun olisi ollut melkoisen suolaista tavaraa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Usein nuo ”kaikkea sekaisin” -ruoat ja tähteistä tehdyt ovat niitä parhaita. 🙂
0
1 vastaus

Usein nuo ”kaikkea sekaisin” -ruoat ja tähteistä tehdyt ovat niitä parhaita. 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: