Yleinen 8.1.2015
TEKSTI Jasmin

Sekaisin sienistä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jokainen lastenvaattisiin hurahtanut ihminen on törmännyt niihin. Jos on ollut Miikkarikutsuilla, ei ole voinut välttyä niiltä. Kaikki jotka ovat joskus nähneet jossain Tutan, Miikkarin Popin tai Naperonutun tuotteita, tietävät mistä puhun. Sienet.

Sienet ovat väliinputoajia. Ne eivät kuulu eläinkuntaan eivätkä ne kuulu kasvikuntaan. Sienet ovat sieniä. Täysin oma ryhmänsä. Onhan se tietysti mielenkiintoinen ajatus, mutten silti käsitä miksi ne on printattu nykyisin niin moneen lastenvaatteeseen. Ja ne yleisimmät ihanat printit ovat tietysti kärpässieniä! Näinkö lapsille opetetaan sienitietoutta? Kärpässienellä voi olla silmät ja naurava suu, kärpässieniä on mekoissa, paidoissa ja sukkahousuissa sekä kärpässienen sisällä voi asua smurffi. Mutta auta ja varjele jos suuhusi sen pistät, henki lähtee! Havaitsen ristiriidan.

Liian myöhään. Meille on nimittäin kotiutunut useampikin sienivaate. Olisi helppo sanoa, että olemme saaneet kaikki lahjaksi. Mutta ei se niin ole. Minusta niissä on jotain raikasta ja pirteää. Onhan kärpässieni kaikessa karmeudessaan oikein raikkaan ja freesin oloinen! Vähän niinkuin oikein älyttömän komea mies. Niissäkin on yleensä jotain pahasti vialla.

Luulen kuitenkin että sienikokoelmamme on täysi. Ehkä seuraavaksi lastenvaate muotiin tulee kannot. Tai ehkä sipulit?

Onko teidän kaappienne perukoille kertynyt pinnalla olevia kuoseja joissa ei tarkemmin ajateltuna ole mitään järkeä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: