Juhlat 29.1.2015
TEKSTI Jasmin

Auttakaa Bloggaajaa valitsemaan blogitapahtumaan kengät!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaksplus blogipäivä lähenee kovaa vauhtia. Tai oikeastaan se siintää jo näköpiirissäni. Ylihuomenna 29 bloggaajaa kokoontuu Helsinkiin enkä minä ole alkuunkaan valmis!

Kenkävarastosta löytyy 30 paria kenkiä, enkä silti löydä mitään mikä sopisi asuuni. En aio lähteä kolttuostoksille koska en aio olla tämänkokoinen kovin pitkään (toivottavasti). Koska mekkovarastoni ei ole yhtä laaja kuin kenkävarastoni, saa tämä Noshin mekko kelvata. Olen luultavasti alipukeutunut mutta aion kestää sen kuin nainen!

Kenkien koko ei onneksi laihdutusprojektin myötä muutu mutta puolisoni on tullut suhteellisen tietoiseksi joka nurkassa lojuvista kengistä ja hän osaa jo tunnistaa kenkäkauppojen muovikassit ja uudet kenkälaatikot. Niimpä kokosin kolmet varteenotettavat popot.  Kaikissa on samanpituinen 13cm korko  joten ne ovat tasavertaisia mukavuuden tai ”mukavuuden” suhteen. Rakkaat lukijat, auttakaa valitsemaan kengät! (ylläolevan asun kanssa)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Oo.. makeita kenkiä! Mä niin ihailen kun jotkut osaa kävellä noin korkeilla koroilla. Olisi itsekin ihanaa osata, mutta jotenkin aina tulee valittua ne matalimmat korot..

1 vastaus

Itse en pysyisi pystyssä yksilläkään noista, mutta onpa upeita kenkiä! Annan ääneni keskimmäiselle parille. 🙂

1 vastaus

Mä oon harjotellut näillä vuosia 😀 Sain ensimmäiset korkokengät 7 vuotiaana joten kyllä näillä jo tähän ikään mennessä taapertaa 🙂

1 vastaus

Ääni ekoille. Mulla on yhdet noin korkeilla koroilla olevat kengät, mutta niillä ei kyllä pysty kävellä puolta tuntia kauempaa.

1 vastaus

Ekat ois munkin mielestä ehkä kivoimmat mut sopiiko värit tuohon ylempään asuun?

1 vastaus

Alimmat 🙂

1 vastaus

Mun mielestä klassisen siistit ja simppelit tommosiin kemuihin 😊

1 vastaus

Keskimmäoset 🙂 apua, mä en pysyis pystyssä noilla 😀 vaikka pituuteni puolesta voisin huoletta käyttää, terkuin mittaa 158cm 😀

1 vastaus

Oo.. makeita kenkiä! Mä niin ihailen kun jotkut osaa kävellä noin korkeilla koroilla. Olisi itsekin ihanaa osata, mutta jotenkin aina tulee valittua ne matalimmat korot..

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: