Kestovaipat 6.2.2015
TEKSTI Jasmin

Arvonnassa Kestopikkuhousunsuoja ja kestotiskirätti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuva Omaman verkkokaupan sivuilta

Kestoaiheella jatketaan! Kestovessapaperi on jakanut mielipiteitä mutta se on myös saanut aikaan keskustelua muunkin kestoilun saralta viimepäivinä. Monelle on tullut yllätyksenä mitä kaikkea kestohärpäkettä oikein on edes saatavilla.

Oletko koskaan ajatellut hankkivasi kestotiskirätin? Entä kestoliivinsuojat? No nyt on hyvä aika kokeilla.
Siispä järjestetään kestoaiheinen arvonta! Tähän arvontaan Omaman verkkokauppa lahjoittaa kestopikkuhousunsuojan sekä kestotiskirätin! Voittaja saa valita mieleisensä kuosit Omaman verkkokaupasta.

Kestovaippailijoille muuten vinkiksi, että Omamalta löytyy oma vaippamallisto. Kannattaa tutustua, (linkki yllä) itse en ollut aiemmin näihin kestovaippoihin törmännyt. Kuosit ovat aivan valloittavia!

Osallistu arvontaan kirjoittamalla tämän postauksen alle sähköpostiosoitteesi!
Lisäarpoja saat tykkäämällä Omaman facebooksivuja täältä, tykkäämällä blogini facebooksivuja täältä tai jakamalla tämän arvonnan blogissasi/facebookseinälläsi. (kirjoita kommenttikenttään montako lisäarpaa otit). Arvonta päättyy 13.2.2014

Kuva Omaman verkkokaupan sivuilta
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (27)

Yksi arpa minulle, kiitos!
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

1 vastaus

naturoinen(At)gmail.com

1 vastaus

Ihana palkinto!
-Shiva-
suddenconnection(at)hotmail.com

1 vastaus

ansamaria1(at)gmail.com
Millos tää arvonta muuten päättyy? 🙂

1 vastaus

Hyvä kun huomasit, se unohtui 🙂 ensiviikon perjantaina. Päivittyy parin tunnin viiveellä korjaus

1 vastaus

1 arpa

vaatehuttuja(@)gmail.com

1 vastaus

Mukana

luumunkukka(at)luukku.com

1 vastaus

minttu47(@)gmail.com

1 vastaus

Yksi arpa minulle, kiitos!
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vaihdoin etunimeni. Kyllä nimi pahentaa miestä jos siitä ei pidä. Minkä ihmeen vuoksi nimi on niin pyhä asia, että sen vaihtoa pidetään sopimattomana?  #Onnellinen #Nimi #uusipostausblogissa #Ristiäiset Lisää blogissa.  https://www.kaksplus.fi/blogit/munakoisonijamina/2018/09/25/vaihdoin-etunimeni-vaihda-sinakin/ kiitos kuvasta @kukkis_11

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: