Yleinen 20.2.2015
TEKSTI Jasmin

Väliin jäävä välikausi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kovin monella tuntuu olevan välikausikriisi. Minä olen päättänyt hypätä tälläkertaa sen kriisin yli. En aio hypistellä välikausivaatteita kaupoissa enkä selata herkullisia nettikauppoja. En vertaile Molon, Racoonin enkä MiniRodinin mallistoja. Väliin jäävät myös niin Reimat kuin Lassietkin. Ja varsinkin Ticketit. En kohkaa tänäkeväänä kerrassaan ollenkaan. Aion suunnata kaiken energiani kesävaatteisiin! Syy tähän on perin masentava. Minulla ei ole kerrassaan mitään hyvää syytä ostaa Koisolle uusia välikausivaatteita. Ikäväkseni totesin että viimesyksyn välikausihaalari oli ostettu niin reiluksi että se on tällähetkellä oikein sopiva. Liian sopiva. Oikeastaan meillä oli kaksi haalaria ja molemmat sopivat kuin nenä päähän. Jopa hatut ovat kelpoja. Hanskoja meille on kertynyt senverran ettei edes niitä ole tarpeen ostaa.

Näillä mennään. Niimpä olen kiinnittänyt katseen kesäkuuhun jolloin vietämme Koisomme 2 vuotis syntymäpäivä. Tämä välikausipostaus kuvitetaan synttärimekkokuvilla kesän lämmin siintäen silmissä. Tällainen ihanuus meille kotiutui tänään. Kummitätini oli tuonut sen Espanjan auringosta. Kengätkin ovat valittuina, mummon tuliaisia samaiselta mantereelta. Ne ovat vielä hieman isot mutta eiköhän nämä varpaset siihen mennessä hiukan kasva. Ja jos ei kasva, ainahan voi laittaa vessapaperia kärkeen?

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vaihdoin etunimeni. Kyllä nimi pahentaa miestä jos siitä ei pidä. Minkä ihmeen vuoksi nimi on niin pyhä asia, että sen vaihtoa pidetään sopimattomana?  #Onnellinen #Nimi #uusipostausblogissa #Ristiäiset Lisää blogissa.  https://www.kaksplus.fi/blogit/munakoisonijamina/2018/09/25/vaihdoin-etunimeni-vaihda-sinakin/ kiitos kuvasta @kukkis_11

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: