Yleinen 2.3.2015
TEKSTI Jasmin

Hetkiä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kiireisiä päiviä. Miten niitä voi olla niin paljon?  Kiire pestä pyykkiä. Niin kiire että pesen vahingossa puhtaitakin. Kiire siivota. Niin kiire että sotken samalla vain lisää. Kiire leikkipuistoon leikkimään. Niin kiire ettei ehdi pysähtyä matkalla leikkimään lumipalloilla. Kiire kaupasta kotiin tekemään ruokaa. Niin kiire että ruoka-ostokset unohtuvat kassalle. 

Tänään on sunnuntai. Lähdemme sunnuntaiajelulle. Ei ole kiire mihinkään. Aikaa on jokapuolella. Melkein liikaa. Muttei kuitenkaan. 
On aikaa miettiä kaupassa, mitä tekisin huomenna ruoaksi. On aikaa jäädä ihastelemaan kalatiskin akvaariota.
Ei haittaa vaikka Koisoa huvittaa kovasti käveleminen kauppakeskuksen penkillä. Tänään kukaan ei hoputa penkiltä pois. 
Hevosellakaan ei ole kiire. Tänään saa ratsastaa niin kauan kuin haluaa.
Napostelu on kielletty. Se tuhoaa hampaat. Tänään saa napostella rauhassa minitomaatteja, vaikkei olekkaan ruoka-aika. Kävelemme sinnetänne ja syömme makeita tomaattipalloja. Sotkukaan ei haittaa. 
Voisiko vielä mennä toisen kerran leikkipaikkaan? Vaikka ensimmäisestä lähdettiin jo pois. Voi mennä. 
Tänään mennään meidän tahtiin. Ei ole kiire mihikään. Tulisipa näitä päiviä useammin. Kiireettömiä päiviä. Näitä hetkiä jotka ikuistetaan kännykkäkameralla. Ei Canonilla. Näitä kohtia tästä päivästä joita ei useinkaan tule ajatelleeksi että ne ovat hetkiä. Ainutlaatuisia hetkiä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Niin tuttua! Usein on aivan liian kiire tehdä kaikkea. Kiireetön päivä tai edes jokin hetki päivästä on korvaamaton.

1 vastaus

Aina täälläkin muka kiire! Oltiin samaisessa paikassa viime viikolla ja voi sitä riemua kun sai leikkipaikalla laskea mäkeä ja touhuta 🙂

1 vastaus

Niin tuttua! Usein on aivan liian kiire tehdä kaikkea. Kiireetön päivä tai edes jokin hetki päivästä on korvaamaton.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: