Yleinen 23.3.2015
TEKSTI Jasmin

Uusi postaussarja: Rokkikukko kiekuu -Crusoe haaksirikkoutuu neljän asuttamaan kolmioon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiedättekö, minusta 3 litran maitokassin kantaminen kotiin on aikalailla hartioiden päälle käyvää hommaa. Yksilapsisessa perheessä 3 litraa viikossa pelkästään lapsen maidoiksi on silti ilmeisesti verrattain vähän. Suurperheessä maitoa raahataan kotiin 25 litraa. Minusta kottikärrylisessä maitoa on jotain kiehtovaa. Onnekseni sain blogiini postaussarjan suurperheen kommelluksista Ja mikä kiehtovinta; sitä kirjoittaa isä! 

Ensimmäisessä osassa suurperheen Rokkikukko kertoo kuinka kaikki oikein alkoi:
                                                  Rokkikukko kiekuu
                                          Crusoe haaksirikkoutuu neljän asuttamaan kolmioon.
Elämään mahtuu paljon sattumuksia ja joskus jopa kohtalon johdattamia tapaamisia. Itse olen aina uskonut vahvasti sattumaan. Teoriani on nyt kuitenkin romuttunut tässä vuosien saatossa kun olen ajatellut taaksepäin iltaa, joka johtaisi todelliseen elämäni muutokseen. Jopa kaikkien elämäni arvojen päälaelleen kääntymiseen. 
Saavuin takaisin Suomeen Maailmanympäri-matkalta kesällä 2009. Sinkkumies, rock-bändin laulaja ja luulin olevani maailman napa. 
Lähdinkin siis loppukesästä pienelle kulttuurimatkalle Suomen Turkuun imemään itseeni lisää rock´ n roll vaikutteita ja nauttimaan suomen parhaasta bändistä. 
Tuolla reissulla keskellä pimeintä tanssilattiaa kohtasin tulevan avovaimoni. Hän näytti taivaalliselta; rakastuin. Pian selvisi että hän on kolmen lapsen yksinhuoltaja ja minusta oli siis kovalla vauhdilla tulossa uusioperheen isä… Noh ei nyt ihan heti, koska itseään jumalana pitävän rock-kukon mieli ei tuolloin vielä ollut niin avoin suurperhe idealle kuin nyt.
Kesällä 2010 lähdinkin sitten kiertämään Kauko-Aasiaa 5viikon ajaksi. Karmea totuus paljastuikin jo menomatkalla lentokentällä… Ikävä oli aivan karmaiseva! 
Uudet maisemat, hajut, kuumuus ja paikallisia piinannut köyhyys muokkasivat minusta uuden ihmisen. Koti-ikävää vastaan taisteltuani palasin takaisin Suomeen ja päätin että tämä mikä ympärilläni on, on joka ihmisen unelma… Tai ainakin sen pitäisi olla. Ja siitä tulikin minun unelmani.
Perheeseemme kuuluu nyt neljä lasta ja viides poika tähän talouteen syntyy kesällä. 
Näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaisia haasteita ja hauskoja kommelluksia, joten nyt kun niiden jakamiseen tuli mahdollisuus… 
Niin päätin pienen harkinnan jälkeen kirjoittaa niistä teille.
Kohti tuntematonta reppureissua ja internetblogien maailmaa!
– Rokki Kukko – 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Jatkoa odotellaan 🙂

1 vastaus

Jatkoa odotellaan 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: