Yleinen 26.3.2015
TEKSTI Jasmin

Rokkikukko kiekuu! Suurperheen polttoaineenkulutus n.25L/100km

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Postaussarja kohta viiden pojan värittämästä arjesta saa jatkoa! Paljonko teidän perheessä juodaan maitoa?

                                                          Rokkikukko kiekuu!
                                      Suurperheen polttoaineenkulutus n.25L/100km

Kun on pyöritettävä kohta seitsemän henkinen perhe, tulee jossain vaiheessa väkisinkin mieleen oman lehmän osto. Maitoa nimittäin kuluu ja sitä sitten kuluukin aivan sikana! Meidän perheemme maidonkulutus lukemat huitelevat tuolla 25-litran tietämillä viikossa, eli siis normaalin jenkkiauton kulutuksen verran. Voinko siis pönkittää omaa itsetuntoani ja amerikanraudan puutosta kertomalla perheemme maidon kulutuksen olevan suurempi kuin monella muulla?
Perheemme pitää myös kovempaa ääntä kuin moni pienempi perhe. On ukuleleä, kitaraa, huuliharppua, hälinää, kongo-rumpuja ja tietysti TV:n täytyy pauhata jatkuvasti. Myös tässä mielessä suurperheily on kuin Amerikanraudan omistus.

Eli käsitelty on siis jo kulutus, meteli… Mitä on vielä jäljellä? Ympäristöhaitat?

Noh… Jos ei muuten niin todellinen ilmastonmuutos ainakin syntyy kun saapuu kotiin raikkaasta ulkoilmasta ja jo eteisessä vastaan tulvahtaa valtaisa uroksellinen jalkahien haju. Välillä sitä miettii väkisinkin miten pienistä miehistä voi tulla jo niin miehekkäitä tuoksuja.
Perheemme rakastaa maitoa ja autoja! Tällä hetkellä pienin mies talossa aloittaa päivän ja lopettaa päivän sanomalla ”auto” tai vähintäänkin ”ralliauto”.

Suurperheen elämä on siis kuin Amerikan autoilu; kallista, kovaäänistä ja paljon rahaa vievää… Mutta aivan helvetin hauskaa!

Ehkä myös tässä kuten Amerikan auton omistamisessa naapurit ovat lopulta vain kateellisia.
                                               -Rokki-kukko-

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Juoksu on hidastunut mutta onneksi #metsäretket onnistuu. Luokkakokouksen merkeissä #kiikunlähde @kaukokirsikka @kukkis_11 #only #hollola

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: