Yleinen 4.4.2015
TEKSTI Jasmin

Korkeasaari ei kesää kaipaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Oletteko ikinä tulleet ajatelleeksi, että Korkeasaareen voi mennä muulloinkin kuin kesällä? Minä en. Yksinkertaisena maalaisihmisenä joka asuu auttamattomasti kehäkolmosen ulkopuolella, luulin Korkeasaaren olevan samaa luokkaa Linnanmäen ja Särkänniemen kanssa. Vain kesäkäytössä.

Vaan olin väärässä. Kiitos jälleen kerran Facebookin, törmäsin Korkeasaaren pääsiäissaaritapahtuman mainokseen. Suuntasimme hetken mielijohteesta kohti Helsinkiä. Autolla mennen ikävä pieni ero kesään oli tietenkin saaren lautan puuttuminen. Auto jäi kohtalaisen pitkälle ja päästäkseen perille taaperrettiin askel jos toinenkin. Onneksi rattaat olivat mukana. Pitkän automatkan päätteeksi Koiso tosin ei halunnut niihin istahtaa.
Lipun hinta oli 12euroa ja alle 4v ilmaiseksi. Pohdin mielessäni, mahtaako olla rahan väärtti, kaikki otukset lienevät talviunilla tai ainakin pesäkolossa kylmää paossa. Olin väärässä. Mitään pääsiäiseen liittyvää tapahtumaa en havainnut mutta ei se menoa haitannut. Unohdin että mitään tapahtumaa edes oli sillä jokapuolella oli virkeitä murmeleita käyskentelemässä ympäriinsä. En ole koskaan nähnyt esimerkiksi Leijonia niin aktiivisina. Ne tulivat aivan aidan viereen ja Koiso pääsi ihastelemaan vain muutamankymmenen sentin päästä. Myös karhut, lumileopardi, apinat ja lukuisat muut eläimet olivat seurustelevalla tuulella. Luulen että kevään viileys piti eläimet virkeinä eivätkä ne vain lekotelleet siestalla.

Yllätyin miten innoissaan vajaa 2v lapsi voi eläintarhassa olla. Erityisesti Trooppinen Amazontalo oli ihastuttava. En muista sitä omasta lapsuudesta.  Trooppiseksi ilmastokseksi tehty sisätila oli kostean kuuma ja siellä oli matelijoita, lintuja vapaana, magnusteja, krokotiileja jne. Aivan ihastuttavaa. Koiso koki selkeästi yhteenkuuluvuutta kamelien kanssa ja olisi kovin mielellään mennyt antamaan pusun tiikerille.
 Ruuhkaa ei ollu, oikeastaan aika tyhjää. Oli ihanaa päästä ihastelemaan eläimiä kaikessa rauhassa ilman tungosta. Aiomme ehdottomasti mennä Korkeasaareen jatkossakin kesäsesongin ulkopuolella! Käykää ihmeessä Korkeasaaressa ympäri vuoden! Vai oletteko jo käyneet? Olenko vain myöhännäisherännäinen?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #Irti oravanpyörästä. Vuosi irtisanoutumisesta. Blogissa juttua siitä, millaista arki on nyt, mitä se on meille maksanut ja pohdintaa, olenko minä puolisoni varjo. #perhekauko #kaukomedia #Yrittäjäelämää #yrittäjäperhe #lounas #elämältäkaikensain #onni

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: