Rakkaudesta rintoihin!

Teksti

Moni blogi tulee varmasti sauhuamaan tällä viikolla tästä samasta aiheesta. Nimittäin tisseistä. Maisa Torppa kertoi iltalehdessä kuinka naisella on oltava isot tissit ja pienet tissit ovat miehille sama kuin syöttäisi heille inhokkiruokaa viikosta toiseen!

No minulla on onneksi isot tissit. Ei mitään inhokkiruokaa vaan oikeat lehtipihvit. Nimittäin suuret ja lättänät. Ohuet ja epämääräisen muotoiset. Oikeat kesäkurpitsat, herkulliset ja puolisoani luokseen kutsuvat!
Näillä ihanilla riipuskoilla on saatu paljon iloa makuuhuoneessa, Niillä on kerätty tiiviisti paketoituna tissiliiveihin runsaasti huomiota viihde-elämän puolella ja mikä tärkeintä; ne ovat ruokkineet lastani 1v8 kuukautta.
Astuessani alttarilla avioelämään, ne olivat ahdingossa korsetin syövereissä ja lapsentekohommissa ne hersyivät riemullisina valtoimenaan. Synnytyslaitoksella nuo kaksi mollukkaa kiristelivät täpötäynnä imetystoppia sekä 6kk täysimetyksen aikana ne vihastuttivat kanssaravintoloitsijoita ja kauppojen vartijoita.
Olenkin joskus kertonut kuinka riippurintojen määritelmä testataan. Pistetään siis kynä tissien alle ja jos kynä tippuu, tissit eivät roiku. Minun tissieni alla pysyy tukevasti paikallaan kynä jos toinenkin. Ne eivät ole pienet, mutta eivät myöskään varmasti täytä rouva Torpan vaatimuksia tosinaisen tisseistä. Mutta minä rakastan niitä. Ja minun puolisoni rakastaa niitä.
Oli rinnat sitten pienet kuin mandariinit, suuret kuin melonit, roikkuvat kuin huonosti nukutun yön jälkeiset silmäpussit, niiden pitää olla itselle rakkaat. Ja kun ne ovat itselle rakkaat, ne ovat myös puolisolle rakkaat. Rintoja voi korjailla, kohottaa ja täyttää. Siinä ei ole mitään väärää. Mutta sitä ei saa tehdä kelvatakseen maailmalle. Veitsen alla tai päällä, rakastetaan daisojamme varauksetta, oli niillä imetetty tai ei, ne ovat hellät tunteemme ansainneet!
Haluan haastaa bloggaajat kirjoittamaan rakkaudesta rintoihin! Ihan minkätahansa näköisiin rintoihin. Iltalehden otsikot rakastettavista yhdenlaisista rinnoista ei saa jäädä naisten päällimmäiseksi ajatukseksi siitä millaisia tissien pitää olla!
10 rohkeaa ystävääni lähti mukaan näyttämään rinnat joita rakastetaan! Rakastathan sinäkin omiasi?

 

Otto kertoi ihanasti Akkavallassa Rakkaudesta vaimonsa rintoihin! Lähde sinäkin mukaan viemään rakkauden sanomaa! Mukana myös 47 palasta ja Kadun aurinkoisella puolella bloggaajan Oodi tisseille.

Kommentit

17 kommenttia
Jasmin

Voi miten ihana kuulla <3 Kiitos 🙂
Sinun keho ehdottomasti on normaali ja täydellinen juuri sellaisena kuin se on 🙂 On enemmän sääntö kuin poikkeus että esim rinnat roikkuvat tms. Nykyään kun paljasta pintaa näkyy, se on aina täydellistä joten ihmisille tulee se kuva, että juuri sellainen pitäisi olla. Vaikka oikeasti me jotka emme näytä fitnessmalleilta, olemme se enemmistö <3

Avatar

Huikee teksti, että nauratti!! 😂 Samalla kuitenki tosi kauniisti kirjotettu rinnoista. 🙂

Avatar

Ja saa nähdä jos sitä itsekin uskaltaisi jotain kirjoittaa rinnoista. Mielenkiintonen aihe, mut suurin ongelma on et mies ei oikein tykkää et kirjotan liian tämmösiä intiimejä juttuja kun senkin suku lukee mun blogia. 🙁 😀

Avatar

Kiitos 😀 <3

Avatar

😀 postaa ihmeessä. tuu laittaa sitten linkki!
Mun puolison suku lukee myös mutta ei ne oo koskaan sanoneet onneksi mitään

Avatar

Huippu!

Avatar

Oikein hieno kirjoitus 🙂

Avatar

Ihanaa, että aiheesta puhutaan! Etenkin sillä asenteella, että pitää rakastaa omaa vartaloaan ja sitä miten luoja on meijät luonu 🙂 ja myös loistavaa, että tää kohuttu blogiteksti on käännetty opettavaisiks ja myönteisiksi postauksiksi!
Oon kirjottanu aikanaan aiheesta ”pienitissisen” näkökulmasta ja siitä, että kehtaako pienten rintojen kanssa edes kulkea 😉 taitaa olla blogin suosituin teksti itseasiassa tää 😀
http://kuukatriina.blogspot.com/2014/10/aitintissit.html?m=1

Avatar

Ihana postaus sulla 🙂
Ja just sitä tervettä rakkautta omaan vartaloon haluan julistaa <3

Avatar

Mites kun tissin alla pysyy saunanappo? Tai äitini tapauksessa 10 litran ämpäri? 😀 Kynä on kadonnut tehokkaasti tissien alle jo teininä. Eli en ole koskaan ollut pystytissi.. Syntyjään roikkotissi? Ei auta liikunta, eikä mikään muukaan, mutta ei ole tarviskaan. Hyvin ovat tehtävänsä hoitaneet ja hoitavat edelleen. Ainoa huono puoli on kesällä hikoiltu 10 litraa hikeä per vuorokausi, mutta siihenkin auttaa kun tunkee tissien alle puoli rullaa talouspaperia..

Avatar

😀 Mikä on saunanappo? Mullakin on joskus kuulakärkkikynä hukassa, täytyy kurkata tissin alle enskerralla 😀

Avatar

Tartun haasteeseen ja sotken lusikkani tähän tissisoppaan! Huikee kirjotus! Tissit kunniaan!

Avatar

Loistava kirjoitus sinullakin 🙂

Avatar

omg

Avatar

ompas ei nähtyjä tissejä..

Avatar

Voi miten hersyvä ja seksikäs kirjoitus! Olin ensi alkuun niskavillat pystyssä ”Ei TAAS tätä, että isot roikkolollot-omien kannujen haukkumista, mutta sieltähän pirskahti esiin onni, tyytyväisyys ja kyllä, seksikkyys! Rinnat, olivatpa ne millaiset tahansa, ovat kauniit ja seksikkäät jos kantajansa osaa niistä olla ylpeä.

En oikein tiedä mitä lisäisin sinun niin erinomaiseen kirjoitukseesi. Veit sanat suusta ja kirjoitit näppikseltä. Sen mitä tulee kokoon, muotoon, huomioon ja rakkauteen niin kumppanin kuin lapsen kohdalta.Toki monin verroin näpsäkämmin ja hauskemmin kuin olisin itse osannut sanailla. 🙂

Olen tosi tyytyväinen tissuihini, mutta olin ehkä aika järkyttävän seksikäs maitotäytteillä. Siinä oli melonipallot edessä, pinkeinä ja pyöreinä!

Avatar

Wau! Ihana kirjoitus! Teki ainakin mun oloni helpommaksi, kun kuulun myös itse tähän ”isojen roikkutissien” heimoon. 😀 Oma kehoni onkin siis aivan normaali ja täydellinen juuri sellaisena kuin se on.. <3 En oo vielä tähän asti tuntenut niin, mutta tää kirjoitus sai tunteen pintaan. Kiitos! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä