Toimiiko kuivashampoo? Katso ja päätä!

Teksti

Tänään meillä oli serkkulapsen syntymäpäiväjuhlat. Koko päivä alkoi kaoottisesti. Puolisoni oli lupauksesta huolimatta unohtanut illalla pyykit koneeseen ja lähes kaikki vaatteeni olivat aamulla märkänä koneessa. Hiustenkuivaajan ansiosta sain koltun niskaani mutta se vei kaiken huomioni tukan pesulta. En kertakaikkiaan keksinyt missä välissä ehtisin pestä ja kuivata hiukset jotka todella olivat likaiset.

Kaapin perukoilla oli lojunut blogipäivänä saatu kuivashampoo. En ole koskaan kokeillut mitään senkaltaista tuotetta. En oikeastaan ole edes uskonut muuhun kuin veden voimaan. Sensortin hätätila kuitenkin oli päällä joten se näytti ainoalta toivolta. Tartuin siis tuumasta toimeen!

Kuten sanottu, pitkät karvani olivat likaiset. Ne menivät ällöttävinä klöntteinä päätä myöten suorina piikkeinä ja pienestä heilautuksesta jähmettyivät aloilleen. Hiukseni rasvoittuvat muutamassa päivässä sen näköisiksi ettei niitä olisi pesty kuukauteen.

IMG_8177IMG_8182

 

Kuten kuvasta näkyy, mahdollisuus saada niistä ilman vesipesua kelvolliset oli lähes olematon. Varsinkin kun atooppinen ja kuiva päänahkani oli laskenut raapimisen seurauksena irtoihoa juuriini ja sai pääni näyttämään hilseiseltä vaikkei minulla ole koskaan ollut hilseongelmaa.

Suihkutin tuota kuivashampoota tukkaan muutamia pitkiä suihkautuksia. Se tuoksui aika voimakkaalle ja tuntuma oli kuin hiuslakassa. Hiukset tuntuivat tahmeilta. Sekoitin aineen hiuksiini ja harjasin. Tahmaisuus onneksi katosi. Tulos ei ollut ihan kunnon shampoo+hoitoaine käsittelyn veroinen mutta mielestäni silti oikein mainio ottaen huomioon ettei vettä käytetty pisaraakaan. Päivä pelastui ja sain mielestäni hiukset kelvolliseen ja jopa ihan hyvään kuntoon juhlia varten. Vai mitä mieltä olette? Kuva otettu 2min kuivashampoon levityksen jälkeen eikä mitään muita tuotteita tai käsittelyitä ole tehty. Vain harjattu aine pois. Oletteko käyttäneet kuivashampoota? Onko toiminut? Päivittäistä hiustenpesua tällä ei kyllä korvata mutta oiva apu hätätilanteisiin!

IMG_8192

IMG_8216

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä