Hurahtanut ompeluun. Sisältää arvonnan!

Teksti

Olen viimeaikoina kirjoitellut tavarapaljoudesta. Samalla linjalla jatketaan. Hulluutta on nimittäin monenlaista. Tämä postaus on omistettu anopille.

Tiedättekö te ihmiset joille kertyy kaikkea tarpeellista eikä mikään ole liikaa? Aivan varmasti tiedätte. Jokatoinen meistä on sellainen. Niin myös puolisoni äiti. Minä olen viimevuosien aikana hurahtanut ompeluun ja ompeluun liittyy vahvasti kangas. Kankaiden saloihin minut perehdytti tämä nainen jota kutsuisin jo melkoiseksi fakiiriksi tällä osa-alueella. Kovin moni ei myöhästyisi Tallinnan laivasta siksi että hukkasi ajantajun Karnaluksissa (ompelukauppa tallinnassa) eikä ylipäätään lähtisi merta ylittämään vain sellaisen putiikin tähden. En usko että läheskään kaikki harrastelijat pystyisivät kursimaan kokoon ompeluhuoneensa kangasvarastoista omakotitalonsa kokoista telttaa tai ylipäätään hankkisivat kymmeniä, ellei satoja metrejä lastenvaatekankaita kun omat poikaset ovat jo lentäneet pesästä.

7.5 vuotta sitten vietin ensimmäistä yhteistä yötä puolisoni kanssa. Hänellä oli jalassaan äitinsä ompelemat boxerit. Niissä oli kauttaaltaan reikiä. Hän ei raaskinut heittää niitä pois ihan vain siksi että äiti voisi loukkaantua. Seuraavana yönä varmistin, että mies nukkuu ja salakuljetin kaikki reikäboxerit roskiin. Sain siihen jopa itse ompelijan siunauksen.

Minä olen yrittänyt pysyä tästä hulluudesta erossa, vaikka se onkin vaikeaa. Kankaat ovat kuin karkkia. Silmänruokaa. Niihin kiintyy helposti. Tähän asti olen onneksi hankkinut kankaita vain kun jo tiedän mitä niistä ompelen. Minulla ei kertakaikkiaan ole tilaa samanlaiselle varastolle vaikka se olisikin unelmien täyttymys.

Anopin kangashuoneen järjestelyn kunniaksi pistetään pystyyn arvonta! Tässä kuvassa on järjestelyt ”hieman” kesken.  Koeta Tunnistaa sieltä 4 anopin tekemää  valmista ompelusta ja laita kommenttikenttään vastauksesi sekä sähköpostiosoitteesi.  Facebooksivusta tykänneille lisäarpa! (tykätä voit viereisestä sivupalkista painamalla ’tykkää’). Arvon kaikkien vastanneiden kesken kuvan valmiit tuotteet, kullekkin yhden. 1 voittaja saa valita ensimmäisenä yhden, 2 voittaja jäljellä olevista jne.. Aikaa osallistua 19.5 asti!

IMG_0856

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Essu? Pussukka sadesuojalle? Istuinpehmuste? Ja ihana ruokalappu. Ihana kangasvarasto!♡

Avatar

Hommasin itselleni ihan vasta ompelukirjan, jossa on kaavoja lastenvaatteille. Saas nähdä mitä saan aikaiseksi. Reilut kymmenen vuotta sitten olin oikea himo-ompelija, ja tein itselleni jo yläasteella vanhojentanssimekon. Sittemmin se vain jäi, kun tuntui ettei ehdi.

Avatar

Pipo, pussukka, ruokalappu ja istuin suojus? 😀

Avatar

Pipo, tyynynpäällinen, ruokalappu ja pussi 🙂

Avatar

Sydänkuosinen ja maatuska ruokalaput. Pöllökuosinen ruokalappu? Keltainen leppiskuosinen pussukka, rattaisiin hyttys/sadesuojalle?

Avatar

Ai niin, ja tykkäsin fb sivusta.

Avatar

Löysin ruokalapun, läpällisen pussukan, istuinpehmusteen ja essun. Fb:ssä tykätty.

Avatar

Vau mikä aarreaitta! Ruokalappuja ainakin sydämellä ja maatuskoilla, trikoo pipoja? muutama ainakin näyttää sellaiselta? 🙂 Keltainen pussukka läpällä ja pöllöistä ommeltu alusta tai suoja, isosiskon mielestä sekin on ruokalappu. Pakkohan siellä on olla joku mekkokin ja parit verhot… mielikuvitus saa naperot löytämään vaikka mitä! 🙂

Avatar

Facebook sivustakin tykätty!

Avatar

Oi mikä kangasvarasto! Haaveissa ois, että joskus meillä vois olla omakotitalo, johon saisi käsityö/askarteluhuoneen. Sinne voisi sitten hyvällä omalla tunnolla ostaa ihania kankaita, lankoja ja saisi pystyyn ne kangaspuutkin.

Löysin ruokalapun, tyynynpäällisen, pipon ja pikkupussukan. 🙂
Mukana kahdella arvalla!

Avatar

Tuota kun alkaa tutkimaan niin luulee näkevänsä vaikka mitä 😉 Ruokalappu, pipo, pussukka, tuolinsuojus ehkäpä.

Avatar

Kuolalappu, pipo, housut ja kännykkäpussi? 😀

Avatar

Ruokalappuja muutama ainakin, tähtityynyliina, jos en väärin näe nii pipokin silmään osui, pitsiset on varmaan pöytäliinoja/verhoja? ja pakostihan tuolla joku vaatekappalekin on, ainakin yhden hihansuun eli paidan olen näkevinäni 😀

Avatar

Ruokalappu, pipo, tyynynpäällinen, pussukka…

Avatar

Ihana ruokalappu, pussukka, pipo ja istuialusta/tuolinpehmuste

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä