Diy 5.5.2015
TEKSTI Jasmin

Näin teet suklaasta kupin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me olemme Frutti di mutsin kanssa postauksista päätelleen lukeneet toistemme ajatukset tänäaamuna. Hänen suklaakupit löytyvät täältä ja alkuperäinen ohje tästä.

Pohdin eilen mitä tekisin vapusta ylijääneistä vesi-ilmapalloista ja mieleeni tuli facessa pyörinyt youtubepätkä syötävistä kipposista. Ohje oli yksinkertainen. Sulatin kolmea kuppia varten 100g suklaata, jäähdytin kädenlämpöiseksi ja kastoin puhalletut vesi-ilmapallot suklaaseen. Sitä ennen laitoin leivinpaperin päälle ruokalusikallisen suklaata pohjaksi. Suklaaseen kastettu ilmapallo laitetaan pellille suklaakasan päälle sekä pistetään jääkaappiin kovettumaan. Itse käytin rouhesuklaata joten pinta ei ole sileä.

Käytännöllinen kuppi vaikka juhlapöytään hedelmäkupiksi, karkkikipoksi tai jäätelökulhoksi! Kokoa voi vaihdella ilmapallon koon mukaan.

 

 

 

parem

 

para

 

IMG_8240

IMG_8253

 

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: