Näin teet suklaasta kupin!

Teksti

Me olemme Frutti di mutsin kanssa postauksista päätelleen lukeneet toistemme ajatukset tänäaamuna. Hänen suklaakupit löytyvät täältä ja alkuperäinen ohje tästä.

Pohdin eilen mitä tekisin vapusta ylijääneistä vesi-ilmapalloista ja mieleeni tuli facessa pyörinyt youtubepätkä syötävistä kipposista. Ohje oli yksinkertainen. Sulatin kolmea kuppia varten 100g suklaata, jäähdytin kädenlämpöiseksi ja kastoin puhalletut vesi-ilmapallot suklaaseen. Sitä ennen laitoin leivinpaperin päälle ruokalusikallisen suklaata pohjaksi. Suklaaseen kastettu ilmapallo laitetaan pellille suklaakasan päälle sekä pistetään jääkaappiin kovettumaan. Itse käytin rouhesuklaata joten pinta ei ole sileä.

Käytännöllinen kuppi vaikka juhlapöytään hedelmäkupiksi, karkkikipoksi tai jäätelökulhoksi! Kokoa voi vaihdella ilmapallon koon mukaan.

 

 

 

parem

 

para

 

IMG_8240

IMG_8253

 

 

 

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä