Yleinen 9.5.2015
TEKSTI Jasmin

Koska olen äiti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Saan kömpiä sängystäni ylös aamuisin seitsemältä. Koska olen äiti.
Saan pyyhkiä pöydältä mustikkasormien jälkiä ja kuivata maasta lasillisen maitoa. Joka päivä. Koska olen äiti.
Saan pitää lastani mukana minne ikinä menenkin. Koska olen äiti
Saan täyttää käsilaukkuni vaatteilla ja pestä lukemattomia pyykkikoneellisia vaatteita. Koska olen äiti.
Saan herätä joka aamu pienten askelien läpsytykseen ja tuntea korvassani lämpimät varpaat. Koska minä olen äiti.

Minä saan. Olen etuoikeutettu.  Minulla on sylissäni maailman suurin aarre. Sylin täytteen mukana sain myös tummia sävyjä. Huolta ja pelkoa. Ne tulevat pohjattomasta rakkaudesta. Koska saan olla äiti.

En vaihtaisi pois päivääkään. En valvottuja öitä, en keittiön pöydälle tullutta kakkaa enkä lapseni pienenpieniä piikkihampaita ihossani. En niitäkään päiviä jolloin olen ollut kärttyinen väsynyt ja kipeä. Sillä silti, jokainen päivä on tärkeä ja merkityksellinen.

Maailman rakkain lapseni. Me teimme sinut. Mutta sinä teit minusta äidin.

10430833_10203272009215775_352758224762049810_n

 

Lisää tunnelmia äitiydestä kirjoittaa koskettavasti My miracle girl x

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos <3 Samoin sinulle näin vähän myöhässä 🙂

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Hyvä teksti. Aurinkoista äitienpäivää! Krista x

1 vastaus

Kiitos <3 Samoin sinulle näin vähän myöhässä 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • #prinsessa on prinsessa lehtikasassakin. #syksy #sinisetsilmät, ne on peritty isältä  #blueeyes #dna #5v #5years #apulandia otti vastaan syysmarkkinoilla pienet ihmiset ihanasti, kiitos @apulandia_virallinen

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: