Koska olen äiti

Teksti

Saan kömpiä sängystäni ylös aamuisin seitsemältä. Koska olen äiti.
Saan pyyhkiä pöydältä mustikkasormien jälkiä ja kuivata maasta lasillisen maitoa. Joka päivä. Koska olen äiti.
Saan pitää lastani mukana minne ikinä menenkin. Koska olen äiti
Saan täyttää käsilaukkuni vaatteilla ja pestä lukemattomia pyykkikoneellisia vaatteita. Koska olen äiti.
Saan herätä joka aamu pienten askelien läpsytykseen ja tuntea korvassani lämpimät varpaat. Koska minä olen äiti.

Minä saan. Olen etuoikeutettu.  Minulla on sylissäni maailman suurin aarre. Sylin täytteen mukana sain myös tummia sävyjä. Huolta ja pelkoa. Ne tulevat pohjattomasta rakkaudesta. Koska saan olla äiti.

En vaihtaisi pois päivääkään. En valvottuja öitä, en keittiön pöydälle tullutta kakkaa enkä lapseni pienenpieniä piikkihampaita ihossani. En niitäkään päiviä jolloin olen ollut kärttyinen väsynyt ja kipeä. Sillä silti, jokainen päivä on tärkeä ja merkityksellinen.

Maailman rakkain lapseni. Me teimme sinut. Mutta sinä teit minusta äidin.

10430833_10203272009215775_352758224762049810_n

 

Lisää tunnelmia äitiydestä kirjoittaa koskettavasti My miracle girl x

Kommentit

4 kommenttia
Jasmin

Kiitos <3 Samoin sinulle näin vähän myöhässä 🙂

Avatar

<3

Jasmin

<3

Avatar

Hyvä teksti. Aurinkoista äitienpäivää! Krista x

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä