Aihetta vaaleanpunaiseen juhlaan!

Teksti

Vaaleanpunaista, fuksiaa, pinkkiä ja ripaus valkoista. Ruusun terälehtiä, pompomeja, ilmapalloja, pinkkejä sokeripaloja… Arvaatte varmaan jo?

Kun kaksi parasta ystävystä saavat molemmat tyttölapsen samana päivänä, 20 min ikäerolla ja he keksivät järjestää yhteiset 2 vuotis syntymäpäivät, se tietää puolisoiden silmille kirvelyä ja lapsien verkkokalvoille vaaleanpunaista hohdetta.

Tässä hieman maistiaisia siitä mitä on tulossa! Askarteluohjeita, leivontaohjeita ja kuvia  juhlien jälkeen! 12 tuntia h-hetkeen. Syntymäpäiväkoristeluissa mukana askartelukauppa Charlotta jonka hurmaavista tuotteista myös jatkoa tulossa!

IMG_9017

 

 

 

IMG_9028IMG_9030

IMG_9050

IMG_9036

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä