Yleinen 13.6.2015
TEKSTI Jasmin

Aihetta vaaleanpunaiseen juhlaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vaaleanpunaista, fuksiaa, pinkkiä ja ripaus valkoista. Ruusun terälehtiä, pompomeja, ilmapalloja, pinkkejä sokeripaloja… Arvaatte varmaan jo?

Kun kaksi parasta ystävystä saavat molemmat tyttölapsen samana päivänä, 20 min ikäerolla ja he keksivät järjestää yhteiset 2 vuotis syntymäpäivät, se tietää puolisoiden silmille kirvelyä ja lapsien verkkokalvoille vaaleanpunaista hohdetta.

Tässä hieman maistiaisia siitä mitä on tulossa! Askarteluohjeita, leivontaohjeita ja kuvia  juhlien jälkeen! 12 tuntia h-hetkeen. Syntymäpäiväkoristeluissa mukana askartelukauppa Charlotta jonka hurmaavista tuotteista myös jatkoa tulossa!

IMG_9017

 

 

 

IMG_9028IMG_9030

IMG_9050

IMG_9036

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: