Yleinen 30.6.2015
TEKSTI Jasmin

Jämäriisi uudelleenkäyttöön

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taas on aika raottaa hävikkiruokaresepti-vihkosta. Puolisollani on jäätävän rasittava tapa ruokaa tehdessä keittää valtava määrä riisiä/makaronia/perunaa. Vaikka syöjinä olisi vain hän ja Koiso, valmistuu kattilasta 5l riisiä tai 2kg perunaa.

Jääkaapissa muutama päivä takaperin minua odotti jälleen yön yli nahjustunut kylmä parin kilon riisiklöntti. Vaivattomasti muutin sen uuteen uskoon ja olen taas askeleen lähempänä ekologisempaa elämäntapaa. Enää noin kaksi miljoonaa askelta jäljellä.

Paista jämäriisi pannulla tilkassa öljyä, lisää yrttejä ja mausteita makusi mukaan. Minä heitin sekaan ruokakerman jämät mutta sitä tämä ei välttämättä kaipaa. Tarjoile lisukkeena.

_MG_3141

Basilika, paprikajauhe, suola, ripaus currya ja kevätsipulin varsia.

 

_MG_3147

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Munakoisoni ja minä
Olen vuonna -87 syntynyt äiti. Aloitin Koisoni kasvatuksen lokakuussa 2012. Blogi piirtää sanallista kuvaa perhe-elämästä ja äitiydestä. Rehellisellä rakkaudella. Paikoin ekologisella ja välillä materialistisella otteella. Viha-rakkaussuhteella nykaikaan ja leikkipuistoihin. Yhteydenotot: jasmin.kauko@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sinä vain. Meillä elellään unelmia ja samalla raskaita  aikoja. Ne eivät sulje toisiaan pois ja välillä siinä on kamala ristiriita. Tähän kuitenkin saa käpertyä koska vain. #tässäjanyt #parisuhde #avioliitto #love kiitos kuvasta perheemme lisämiehelle @sielunisilmin

munakoisonijamina

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: