Puolison suusta

Teksti Jasmin

Blogeissa näkyy kiertävän haaste jossa poikaystävät vastailevat bloggaajaa koskeviin kysymyksiin. En yleensä näihin tartu, mutta uteliaisuuteni heräsi. Siispä, antaa palaa #boyfriend! Eli, puolisolle esitettyjä kysymyksiä! Tartu toki haasteeseen. Muita #boyfriend postauksia löytyy esimerkiksi Meriannelta.

Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
Ei vaan Vaimo, isolla V:llä. Toistakymmentä kertaa puhki katsotut Sinkkuelämää-jaksot. Toisinaan myös Sukulan sukkulamaiset vitsit sujahtelevat olohuoneessa tai teiniäidit.

Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
Mikä tahansa valkosipulilla höystetty toimii, kunhan on lighttia.

Mikä on hänen inhokkiruokansa?
Kala, poislukien savulohi.

Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
Punkkua tai kevytsiiderin. Aijaa siis syötävääki? No, riippuu tietysti mestasta. Amarillosta ei irtoo italialaista jne. Höhö. Okei, no yleisesti, kana on aika kova juttu.

Mikä on hänen kengänkokonsa?
Ööh vissiin 36.

_MG_3297

Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?
Keräileehän hän. Voitte vaan kuvitella sitä tilpehöörin määrää. Koko ajan tulee kirppareilta jotain roinaa sisälle, lastenvaatteita, leluja, sisustusjuttuja. Mutta yllättävää kyllä, harvoin mitään lähtee pois. Tää meijän kämppä on aivan kaoottinen. Siinä teille luultavuutta.

J: Liitoittelun makua -_-

Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
Mitä nää tällaset kyssärit on? VOISI? LUULTAVASTI? MAHDOLLISESTI?? Syö suklaata. Kyllästymättä. Joka päivä. Syön mäki, välillä. En tuomitse.

Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
Keekkiä. Kuuntelee toki muutakin mutta Keekin kyllästämä ilma ei päästä mitään muuta lävitseen. Ahdistaa, oksettaa ja korviin sattuu.

J: Se on CHEEK!!!

Minkälaisista elokuvista hän pitää?
Kevyistä komedioista, romanttisista höpsöttelyleffoista ja ja… Joo, uskokaa tai älkää. Panttivankidraamoista. Erikoinen yhdistelmä. EI. MISTÄÄN. MUISTA. Yritetty on. :'(

Minkä väriset silmät hänellä on?
Tumman Tuliset. <3

Kuka on hänen paras ystävänsä?
Sofia? Tiina?

Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
Kaivan nenää auton ratissa. Aina ja koko ajan. Mut harvemmin kuitenkaan muualla. Siitä on muodostunu jonkinlainen riitti. Puhdistaahan porukka sieluansakin aina säännöllisesti. Toiset käy ripittäytymässä, toiset ryyppää pahat henget pihalle, jotku käy saunassa piesten vihdalla, mä kaivan nenää. Ja se on puhdas.

J: Ja taas saa hävetä…

Missä hän on syntynyt?
Aika paha aika paha. Helsingissä kait? Oikeesti, ei voi muistaa tällasia, kukaa nää keksii? Jos ei Hesas(kehä 3. sisäpuolella asuville: STADIS), ni sit kait Lahes.

Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
Raavin päätäni justii, siis oikeesti. kutitti. Kylse joutuis suklaakakku olee. Ehkä Sacherkakku, se on tullu muutama kerta tehtyy ihan hyvällä menestyksellä.

Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?
Facebook.

Mitä hän osaa erityisen hyvin?
Puhua, kirjoittaa, ylipäätään ilmoittaa olemassaolostaan hyvinkin säännöllisesti ja tiuhaan. Mä meinaan sitten tiedän, jos en ole hetkeen noteerannut sitä. Telepatia tuntuu kuuluvan myös varustukseen. Enkä edes tarkoita pahalla, niinkuin nyt luulitte. Hyi teitä. Hän vaan yksinkertasesti tietää 99% ajasta mikä meininki mulla on. Enkä edes oleta, vaan tää perustuu 8 vuoden mittaiseen tutkimukseen.

Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
Valkosipulinkynnet raakana, ilman lisukkeita. Hyi hel.. onneks en o vamppyyri.

Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
Kännykkä, laukku, mun pankkikortti.

Mikä saa hänet ärsyyntymään?
No meikäläisen pärstä tuntuu olevan helkkarin ärsyttävä. En tiedä sit miks…

_MG_3863

Entäs piristymään?
Oon oikeesti sellanen aika sisäänpäinkääntyvä tyyppi. Ja lähinnä siks, etten oo sanallisesti sitä lahjakkainta ja spontaaneinta sorttia. Silti mun tyhmät vitsit vissiin piristää! Sehän on pirun hyvä juttu kyllä.

Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
Varmaan Carrie Bradshaw… Menestynyt kirjailija, leffatähti yms. Myös varmasti jonkinasteista kirjallisuuden esikuvaansa, Anna-Leena Härköstä.

Millainen hän on tyttöystävänä?
VAIMONA! Toinen kerta jo, pidän silmällä tätä testiä entistä tarkemmin. No sellanen työmyyrä, joka pitää kämpän pystyssä, huojuvana, mut pystyssä kuitenki. Loistava kaiken likoon laittava äiti, myös ne kestovaipat. Huolehtii meikäläisestä kuin vaippaikäisestä. Okei se kuulosti aika oudolta. Mutta joo, välillä yrittää olla äitiroolissa myös mulle, ja se kyllä polttaa mun päreet hiillokseen puolessa sekunnissa. Mutta hyväähän tuo kait tarkottaa, ja pitää huolen myös silleen asiallisestikin.

iuu

Milloin hän tapasi vanhempasi?No todennäkösesti yläasteen aikana jo näki ainakin mun äitin jossain välissä, mutta siis seurusteluajan alettua, melko nopeesti, meniköhän siinä kuukaus max. tms. jne. tseh tseh.

Mikä on hänen uusin villityksensä?
No kyllä toi bloggaaminen on aika kovassa nosteessa, ei nyt tule mieleen kummempia villityksiä. Sellassia hassuja kausia on kyl vähän kaikessa aina välillä. Esim. joskus oli kuukauden tai pari sellasta aikaa että oli pakko ostella niitä puolen euron kuivia valmishamppareita ja pistellä poskeensa. Eikä kyse edes ollut raskausajasta! Vastaavia on ollut muutenkin ruoan kanssa mutta myös muutoin, muumikuppeja, kippoja tai miikkareita keräillessä…

J: Niistä hamppareista on 5 vuotta! Get over it 😀

Millainen on hänen kotilook?
Alasti tai yläosattomissa tai alaosattomissa. Kunhan jotenkin siveettömästi. Eipä oo mulla asiaan oikeestaan valittamista. 😉

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Repesin tuolle pankkikortille! Ihana postaus ja terkkuja sinne! 😀

Avatar

IHANA #Boyfriend <3 <3 😀 😀

Avatar

Haha just hyvä! mäkin sain Jayn vastaamaan näihin, oli hauskaa kuulla vastaukset.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä